Positieve resultaten!

Een kleine maand geleden deelde ik met jullie dat ik aan een nieuwe start was begonnen richting mijn doel, de marathon van Rotterdam. Het was even allemaal teveel en ik zou een stapje terug doen, met name met de baantraining. Inmiddels zijn we dus een paar weken verder en vond ik het eigenlijk wel eens tijd worden voor een kleine update.

En gelukkig kan ik jullie vertellen…. het gaat een stuk beter! Mijn tempo komt langzaamaan weer terug en mijn HF is niet bijna elke keer skyhigh zoals hiervoor! Natuurlijk is het nog niet helemaal koek & ei, maar het gaat wel al een stuk beter. Af en toe nog een dipje, maar dan train ik lekker op vastgestelde tempo’s in plaats van (zoals ik eigenlijk altijd train) op hartslag.

Maar ik moet wel bekennen, ik mis de baantrainingen wel! Vooral  de gezelligheid van het trainen met een groep en de aanwijzingen met betrekking tot mijn loophouding. Maar goed, na de marathon ga ik dit weer oppakken en tot die tijd is in ieder geval mijn ‘ killertraining’ weer terug in mijn schema.

De marathon van Rotterdam komt, nu het bijna Maart is, met rassen schreden dichtbij. Wederom spannend, maar ik heb er de volste vertrouwen in dat het goed gaat komen en het allerbelangrijkste… ik heb er enorm veel zin in! Maar eerst komt aankomende zondag! Een ander jaarlijks hoogtepunt voor mij… namelijk de 20 van Alphen. Een grote hardloopwedstrijd in mijn eigen ‘ dorpje’… een mooie thuiswedstrijd, waar ik dit jaar wil knallen. De training van gister gaf mij goede moed voor aankomende zondag. Ondanks de forse tegenwind en voor mijn gevoel ‘lood in mijn benen’ kon ik er toch nog aardige tempo’s uitgooien. Maar goed… we gaan het zien wat er zondag gaat gebeuren, ik hou jullie op de hoogte.

Daarnaast ben ik ook druk bezig met mijn sponsoractie voor de WE-foundatation en de marathon van New York. Ik sta inmiddels ingeschreven voor de loting en als het goed is komt daar volgende week de uitslag van. Ben ik niet ingeloot, ga ik over naar plan B…. een georganiseerde reis. Het inzamelen van sponsorgeld gaat goed en de eerste sponsoren gaan aankomende zondag mee op mijn hardloopshirt tijdens de 20 van Alphen. Deze week kom ik trouwens met een mooie actie, die ook goed is voor jezelf…. dus hou mijn site goed in de gaten… 😉

Over acties gesproken…. wil je nog een startbewijs winnen voor de Runner’s Word Zandvoor circuit run? Lees dan even hier voor meer info over deze actie en stuur je springfoto in ;-).

Hoe gaan jou trainingsplannen? Zit je op schema? Veel succes deze week.

IMG_1121

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *