Winnen? Jump for joy!

In samenwerking met de Runner’s World mag ik een startbewijs voor de Zandvoort circuit run op zondag 29 Maart weggeven. En niet zomaar een startbewijs, maar 1 MET toegang tot de exclusieve V.I.P. ruimte! Hoe kicken is dat?! Ik sprong een gat in de lucht toen ik dit hoorde… want dit is de eerste keer sinds de start van mijn blog dat ik iets tofs mag weggeven.

Bij de Zandvoort circuit run loop je zoals de naam het al zegt over HET bekende race circuit. Je kan kiezen uit 2 afstanden, de 5km en de 12km. Bij de 5km loop je enkel en alleen over het circuit, maar kies je voor de 12km loop je over een afwisselend parcours. Je loopt dan ongeveer 4km over het circuit, 4km over het strand en de boulevard en tot slot 4km door het centrum van Zandvoort. Beide afstanden finishen voor de eretribune op het circuit. En na afloop krijg je een mooie medaille! Wil je meer weten over deze loop? Klik dan hier.

Wil jij dit startbewijs winnen?

Laat dan zien hoe jij een gat in de lucht springt als je hoort dat je dit startbewijs gewonnen hebt…. Of wel… maak een leuke springfoto (en natuurlijk het liefst in je hardloopoutfit). Mail deze uiterlijk vrijdag 27 februari naar gaby@gabyrunstheworld.com met de volgende gegevens:

 • Naam
 • Afstand (5 of de 12km)
 • Telefoonnummer
 • Noodnummer
 • Geboortedatum

Ik ben benieuwd naar jullie foto’s! Succes en have fun!!

Don’t be afraid to fly, you never know what your future holds

jump

3 Comments

 • Marlissa schreef:

  Super gave actie! Ik durf het niet aan met het strand, anders had ik heel graag het circuit willen lopen. Maar ben bang dat het nog te zwaar is voor mijn spieren (herstellend van blessure). Loop je zelf ook mee?

  • Gabriëlla schreef:

   Hey Marlissa,

   Je zou in principe dan wel mee kunnen doen met de 5km… Want deze gaat alleen over het circuit en niet over het strand.
   Ik loop zelf de 12km. Wordt mijn eerste keer op het circuit dus ben heel benieuwd! Maar ik heb er enorm veel zin in.

   Hopelijk ben je snel weer helemaal hersteld van je blessure! En mocht je wel al 5km weer kunnen lopen… Dan kan je wel een gokje wagen en een foto insturen 😉

   Groetjes gaby

 • Amy Ansell schreef:

  Hey Gaby wat een super leuke en spontane actie. Ik zeg springen maar voor zo een leuke prijs 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *