WIN!! Flipbelt Reflective

Al enige tijd geleden maakte ik kennis met de Flipbelt, de band waar je alles in mee kan nemen tijdens het hardlopen. Ik heb deze toen uitgebreid getest en schreef er een review over. Inmiddels is er al een tijdje een nieuw soort Flipbelt op de markt, namelijk de ‘Flibelt Reflective’. FullSizeRender

De Flipbelt Reflective is eigenlijk precies dezelfde band als de gewone Flipbelt, maar met 1 heeeeel groot voordeel er zit namelijk rondom reflectie. En ik als groot voorstander en promotor van zichtbaar hardlopen is hier dan ook heel blij mee! Natuurlijk moet je hem dan niet onder je kleding verstoppen want dan heeft het weinig nut, maar als je hem gewoon zichtbaar om je middel draagt is die goed te zien.

1b_reflective_lifestyle-900x600
De werking van de Flipbelt is dus verder precies hetzelfde, je kan makkelijk je gelletjes, telefoon, pasjes en zelfs sleutel (aan het haakje vastgemaakt) in meenemen. Daarnaast kan je ook 2 kleine flesjes (175 ml per stuk) of 1 grotere fles (320 ml) water erin meenemen.  Erg handig voor als je niet een camelbag mee wilt, maar wel wat water mee wil nemen. Een superhandig gadget dus voor iedere hardloper en ik durf eigenlijk wel te zeggen iedere buitensporter.
1b_reflective_b-900x600

Natuurlijk moet je voor optimale zichtbaarheid nog wel zelf voor goede verlichting in de vorm van lampjes om de armen en/of benen, hoofd of romp zorgen, maar samen met deze Flipbelt zorgt het voor nog meer zichtbaarheid in het donker.

De Flipbelt Reflective is in 2 kleuren verkrijgbaar, knalgeel en zwart voor €37,95. 41qrrcR+9KL._SY400_

Win Win Win

Ik vind het zo belangrijk dat jullie goed zichtbaar zijn tijdens het hardlopen dat ik 4 Flipbelt Reflective’s mag weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is te laten weten (onder deze blog) waarom jij deze Flipbelt Reflective graag zou willen winnen. Reageren kan t/m 31 januari.

Wil je meer info over de Flipbelt, check dan even de website van Flipbelt of mail naar gaby@gabyrunstheworld.com

P.S. wil je op de hoogte blijven van de laatste winacties of ontwikkelingen volg mij dan op instagram en/of Facebook

77 Comments

 • Nina schreef:

  Oooh deze zou ik heel graag willen winnen! Eigenlijk vind ik het helemaal niet fijn om in het donker te trainen, maar aangezien ik train voor mijn 1e marathon (Madrid) en 4 dagen werk, kom ik er niet onderuit om niet in het donker te lopen.. Met deze Flipbelt ga ik met een veel fijner en veiliger gevoel mijn trainingen in het donker rocken! Ps. Ik heb mijzelf beloofd dat ik een flipbelt mag kopen als ik 5kg zou afvallen, maar dat schiet nog niet echt op haha.

 • Marieke cathcart schreef:

  Ik doe mee voor mijn moeder! Mijn moeder is in december begonnen met hardlopen. Super leuk want nu heb ik een hardloopmaatje 🙂 maar net als met hardlopen bouw je ook je spulletjes op. Deze zou haar daarom heel blij maken. Zij blij, ik blij! 😀
  En veilig!

  Groetjes Marieke

  Groetjes Marieke

 • Anouk van den Hoeven schreef:

  Jaaa, super! Precies wat ik zoek. Ik ben in training voor mijn eerste hele marathon eind april in Enschede. Ik ben een zeer sportieve mama van 2 kleine kids (ik sport 6 dagen per week) en hier geen excuses: waar een wil is, is een weg. Dit betekent wel dat ik eigenlijk alleen ‘s ochtends heel vroeg loop (6.00-7.30 uur) en s avonds als de kids slapen (man werkt elke avond en ik regel oppasmeisjes). Dus ik loop eigenlijk vrijwel altijd in het donker. Hoe handig is het dan als ik zo’n reflecterende flipbelt zou hebben! Tevens ideaal voor m’n gelletjes, waar ik nu toch wel mee moet beginnen met oefenen.

  Dus ik doe graaaaag mee aan deze winactie!

 • Yonina schreef:

  Heel graag Super veilig en reuze makkelijk . Je maakt me er echt heel blij mee

 • Lisette schreef:

  Wauwie wat een leuke winactie! Ik schreef het al op insta, ik zou m zo graag willen gebruiken voor mijn eerste halve marathon. Ik heb al 3 verschillende banden incl flesjes en vakjes liggen maar alles schuift… ik hoop echt dat deze goed blijft zitten?! En veilig lopen in het donker is natuurlijk altijd belangrijk! 🙂

 • Ingrid Geene schreef:

  Wat zou ik ook graag zo’n flipbelt willen hebben……. ik train 2x p/w in de avonduren en moet altijd een jasje aan om alles mee te kunnen nemen….en dan ook nog eens reflecterend…whow. … wat zal ik me daar nog veiliger mee gaan voelen…ondanks mijn knipperlichten aan armen en benen…

 • Leonie schreef:

  Oooh wat gaaf!! Ik ben nu altijd aan het stuntelen met het meenemen van belangrijke dingen tijdens het hardlopen (sleutels, ID, dextro/winegums, telefoon). Vooral tijdens lange afstanden en hardloopwedstrijden moet dat gewoon goed zitten, dus zou deze heeeel graag winnen Liefs Leonie

 • Miranda schreef:

  Ook ik waag een poging!
  Momenteel kan ik me er slecht toe zetten om het hardlopen weer op te pakken. Weer van voor af aan (te moeten) beginnen, maar eigen schuld dikke bult.
  Wellicht geeft een nieuw item mij de motivatie om weer te beginnen en de Flipbelt te ‘testen’ tijdens mijn rondjes.
  Plus, daarnaast is ie reflecterend! Heel fijn en veilig (naast een setje lampjes) nu het nog donker is ‘s avonds!

 • Tinne schreef:

  Wat een super leuke actie weer! Deze zou super handig zijn en meteen een extra goede stap in de richting om zichtbaar hard te lopen. Ik betrap me zelf er steeds op als ik andere goed verlichte hardlopers tegen kom dat ik eigenlijk zelf niet super goed zichtbaar ben in deze donkere maanden. Meteen maar m’n goede voornemen van maken en hopen op dit gave item!

 • Leonie schreef:

  Deze zou ik heel graag willen winnen! Ik heb al heel wat goedkope hardloopheupbanden versleten… Ritsjes stuk, rek eruit, sluiting afgebroken, ik heb alles al meegemaakt. Dus het wordt nu hoog tijd voor kwaliteit! 🙂

 • Rianne schreef:

  Hoi gaby!

  Wat een interessante winactie! Hier wil ik wel op reageren.. op dit moment heb een zn goedkoop tasje van de action.. daar past net niet alles in.. die neem ik vaak mee als een klein rondje ga rennen.. maar zit vaak te vol waardoor ik af en toe op quasimodo lijk..sleutelbos.. handschoenen.. gelletjes.. dus dan is mijn andere optie de camelbak.. maar vaak krijg ik dan de vraag.. waarom neem je je camelbak mee bij 5km? (De zit dan geen waterzak in maar dat ziet niet iedereen) nu zie ik deze flipbelt en ik wordt er al blij van als ik hem zie..een mooi middelmaatje voor mijn “ik neem teveel spullen mee” probleem.. aangezien ik geregeld met mijn hardloopgroepje in de avond loop is de reflectie een extra plus puntje!

  Keep up the good work!
  Rianne

 • Arthur Elfrink schreef:

  Het ziekenhuisleven is onvoorspelbaar, daar weten jij en ik alles van! In de ochtend vroeg voor werk, of pas laat thuis en toch een rondje willen maken.. zeker in de winter is dat toch vaak in het donker. Marathon 2 en hopelijk 3 komen eraan dit jaar maar er moeten veel ‘donkere’ kms gemaakt worden. Ook de ziekenhuispas voor de rondjes om het ziekenhuis moet mee, dit alles wordt veel makkelijker met de Flipbelt Reflective en daarom zou je mij enorm verblijden met de uitverkiezing :)!

 • Nynke schreef:

  Wat handig zeg, heb vanavond weer een rondje in het donker gelopen. Ondanks lichtjes om mijn armen en een hesje, merk ik dan toch dat sommige fietsers toch schrikken. Verlichting kan je dus nooit genoeg hebben!

 • Marion schreef:

  Ook nog een lichtgevende middel! Mijn arm en been geven al licht, met mijn mijnwerkerslamp verblind ik soms per ongeluk fietsers… oeps! Het lijkt mij superhandig om al mijn meuk veilig met me mee te laten hobbelen Ik zou wel eentje willen winnen dus!

 • Jolien schreef:

  Lijkt me heel handig! Met een fulltime job loop ik -op de zondag na- altijd in het donker, dus reflectie is altijd welkom. Maar ook omdat ik met een horloge loop en graag mn telefoon meeneem voor foto’s (soms zet ik ze beiden aan om te kijken of ze overeen komen :-)) kan ik mn telefoon nergens kwijt. Ik stop hem nu in mn bh omdat wanneer ik die ook nog eens aan mn arm hang (en lichtje in het donker en horloge) me echt zo’n kerstboom voel!

 • Anniek otten schreef:

  Zou ik graag willen winnen! Heb een gewone flipbelt, maar door het geren en gezonde voeding 12 kg afgevallen. Mijn huidige flipbelt kruipt nu dus steeds omhoog Ook loop ik altijd alleen, het liefst door de polder maar daarbij wil ik wel goed verlicht zijn en zichtbaar blijven voor het verkeer! Zelfs met 2 lampjes en geel jasje al een aantal x weg moeten springen (niet in de polder).

 • Janneke Poort schreef:

  Wat een mooie nieuwe ontwikkeling van de Flipbelt!! Je zou me heel blij maken met de reflecterende Flipbelt, dat maakt de lange duurlopen in het donker nog veiliger!

 • Veronique de Waard schreef:

  Ahhhhh deze wil ik zo graag winnen. Wij hebben hier in huis 1 zwarte flipbelt en omdat wij veel wedstrijden samen lopen, en vaak apart aan het trainen zijn is het elke keer weer een discussie: wie mag de flipbelt meenemen?! Deze met reflectie is echt ideaal!! Ik vind veiligheid tijdens het hardlopen heel belangrijk; laatst ben ik nog “even” langs huis gefietst om voor vriendlief hardlooplampjes te halen, die was hij vergeten.. ik nam er maar gelijk 3 mee omdat ik bang was dat hij niet genoeg op zou vallen in de mist. Zo’n flitsende flipbelt zou dus helemaal perfect zijn en een heleboel discussies voorkomen hier . Perfect cadeautje voor ons 1-jarig jubileum ook. Ik bedoel maar: wat moet een fanatiek hardloopkoppel nou met maar 1 flipbelt? Super leuke winactie!

  Liefs, Veronique

 • Joyce schreef:

  Deze past prima bij de lightshow collectie die ik heb van Asics ! Sowieso leuk om mijn kleurtjes te combineren met dit lekkere felle gele kleurtje! Daar heb ik nog niet veel van haha

  Dan kan ik in ieder geval veilig tijdens de vroege uurtjes of wanneer ik smiddags weer te laat weg loop voor de lange duurloop met mijn disco lichtjes over straat en door het bos en mooie heide gaan crossen op naar die marathon!

 • Linda schreef:

  Ik ben echt benieuwd naar die flipbelt! Ik zou hem graag willen winnen omdat mijn spibelt wel erg slecht begint te worden (en niet meer zo lekker zit)

 • Srumpita ( Patricia Pereira) schreef:

  Hi Gaby, Jaaaa ik doe ook mee! Ik vind de flipbelt het ultime gadget, ideal om mee te nemen met hardlopen; ernaast heb ik een puber zoon aan wie ik constant waarschuw over hoe belangrijk het is om goed zichtbaar voor andere te zijn op de fiets, skate, etc. Met deze flipbelt kan ik op een stoer manier een goeie voorbeeld blijven geven en op een hele leuke manier in onze veiligheid investeren!
  Groetjes
  Srumpita ( Patricia Pereira)

 • Eva schreef:

  Ik loop altijd met zo’n mini heuptas-achtig ding. Hartstikke leuk en handig maar met lange afstanden kom ik altijd met wondjes, door de plastic sluiting, thuis. Voor m’n volgende marathon wil ik dus graag een flipbelt. En nou heb ik die dag weliswaar geen reflectie nodig maar wel voor tijdens m’n trainingen. En tja buiten het feit om dat reflectie veiliger is vind ik dat hele reflecterende gebeuren gewoon bijzonder fascinerend…..haha

 • Monique schreef:

  Ik heb de gewone flipbelt en hij is echt ideaal. Ook ik moet ivm werk vaak in het donker lopen en deze flipbelt zou een perfecte aanvulling zijn.

 • Marjan Kakiay schreef:

  Hoihoi wat een mooie prijs. Die wil ik wel winnen. Lijkt me niet alleen handig tijdens het hardlopen, maar ook tijdens het wandelen! En aangezien ik dit jaar ga voor de Vierdaagse van Nijmegen (yeahhhhh 4 x 40 km) en er veel trainingskilometers gemaakt moeten worden, kan ik de Flipbelt goed gebruiken. En dat tie reflecteert is extra gaaf#ennumaarduimendatikhemwin

 • Esther Opstal schreef:

  Ja die zou ik heel graag willen,
  Ben Best bang om in het donker te rennen, omdat je niet goed gezien wordt! En dit is een top uitvinden.
  Want deze draag je om je middel zodat ik dan eindelijk goed gezien wordt , en ik meteen wat langer lijk!!

 • Ezra schreef:

  Als ik nu mijn spullen in mijn heptasje prop, wordt het zo’n bolletje dat op en neer danst op je kont en hij is ook nog eens helemaal zwart, dus ik zou graag een reflective flipbelt winnen, waarmee ik geen bochel krijg en nog zichtbaar ben ook!

 • Karin nieuwenhuis schreef:

  Waarom… nou omdat ik nu zo een ding heb met een klipje dat tasje beweegt en zit niet lekker maar ja gekocht uit nood. En naast de verlichting op mijn schoenen is deze flipbelt een echte noodzaak. Kan dat rare hesje ook thuisblijven. Je leest het mijn run in the dark outfit is nog niet geheel in stijl . En na het bijna pijnvrije lopen in Egmond zie ik weer volop mogelijkheden voor nog meer pijnvrije kilometers

 • Jolanda de koning schreef:

  Wauw wat is hij gaaf en super handig graag zou ik hem winnen om goed zichtbaar te kunnen hardlopen en ook wat mee te kunnen nemen

 • Jeroen Rombout schreef:

  Hallo Gaby ik heb jouw review gelezen en wil jouw positief verhaal ook zelf ervaren. Het is erg handig om extra “zakken” te hebben op sleutels/mobiel in te stoppen. Ik ben aan het trainen voor een halve marathon (3bergenloop) en hiervoor moet ik ook in de avond trainen. Zichtbaar in het donker zijn vind ik ook erg belangrijk andere verkeersdeelnemers moeten ook niet schrikken als er in eens een hardloper hun pad kruist.

 • Rimke musch schreef:

  Wauw dit lijkt me DE oplossing!!! Al weken ben ik heel erg druk op mijn werk. Weinig tijd om s avonds nog een rondje te lopen. Daarom loop ik al tijden lang in het donker een paar keer per week van werk naar huis en elke keer vraag ik me weer af hoe ik mijn spulletjes weer mee krijg onderweg. De flipbelt lijkt me DE oplossing!

 • Marthe schreef:

  Hoi Gabriella,
  Wat een leuke win-actie! Ik ren standaard met verlichtingsbandjes om mijn arm of been, met daarnaast een telefoonhoesje om mijn arm. Tel daar de bidonhouder nog bij op tijdens de langere afstanden. Gelukkig wel met draadloze oortjes haha, wil niet nog meer mee hoeven sjouwen dan ik al doe , de oortjes zijn al een hele verbetering. Ik zou graag de flipbelt willen testen tijdens mijn favoriete sport! Kijken of het nou daadwerkelijk zo werkt hoe ze het beloven :)!

 • Nicole schreef:

  Oh super graag! Nu ik train voor de 60 van Texel loop ik ook regelmatig ‘s avonds. Mijn camelback gaat altijd op, omdat ik mijn losse spulletjes graag meeneem, maar water heb ik niet altijd nodig. Dan zou zo’n functionele flipbelt een geweldige oplossing zijn en ben ik naast de lampjes die ik draag erg goed zichtbaar. Hier in de polder is het heeeel erg donker en ik word graag gezien 😉
  Groetjes Nicole

 • Esther D. schreef:

  Oh ja! Ik loop al ongeveer een jaar met een gewone flipbelt en ik wil niet meer anders.
  Iedereen die het horen of zien wil, laat ik zien hoe vreselijk handig en fijn de flipbelt is.
  Maar de mijne heeft niet van die handige reflectie-strepen. En ik wil al een tijdje er een tweede bij, want flippie gaat ook wel eens in de was en in het donker kan je nooit genoeg zichtbaar zijn.
  Ik zou zo enorm blij zijn als ik deze give-away zou winnen!

 • Chantal Hermsen schreef:

  Een echte wanna have!
  In maart loop ik, na jarenlange bekkenklachten na ons tweede kind, mijn eerste 10km! Wat een overwinning gaat dat zijn!
  Trainen hiervoor gaat nog fijner en veiliger zijn met deze gave gadget!

 • Angela Blankespooe schreef:

  Hoihoi gabriella

  Wat gaaf dat flipbelt nu ook een reflective flipbelt heeft. Ik.zou hem heel heel heel graag willen winnen voor mijn geplande HM,s dit jaar en zodat ik nog zichtbaarder ben tijdens mijn avondloopjes deze winter! En als dat nou ook nog kan met zo min mogelijk in mijn zakken maar alles handig mee te nemen in de flipbelt ik kan nl niet zonder muziek lopen en kan dan mijn telefoon prima meenemen ☺☺❤ en ook de sleutel aan de cliphanger dat is toch ook een uitkomst!! Zodat ik niet mijn hele sleutelbos weer verlies maar handig op kan hangen en na mn loopje gelijk de sleutel vinden☺ ik blijf je iig trouw volgen en wie weet komen we elkaar binnenkort weer es ergens tegen vond t leuk je gezien te hebben bij de 30 van Amsterdam noord die ik samen met renate liep toen vertelde je nog over de as verhuizing inmiddels helemaal gesetteld veel geluk en alle goeds voor jullie in 2017

 • Kelly de Ridder schreef:

  Wie niet wie waagt wie niet wint. Momenteel in training voor mijn 1e marathon. 9 April moet het gaan gebeuren. Dus ja, er word veel getraind en ik loop dan ook veel in de avond. Ik loop er het liefst bij als een kerstboom hoe meer zichtbaar hoe beter. Met de belt hoop ik nog beter zichtbaar te zijn. Daarnaast worden de afstanden natuurlijk langer en hoe fijn is het als ik dan een gelletje en wat water kan meenemen tijdens mijn trainingen in de avond. En net als ieder ander wil ik gewoon dolgraag winnen waarom.

 • Karen's Kitchen runs schreef:

  Dat lijkt me vet. Ik hou van hippe gadgets en zie mezelf al helemaal lopen met die flip belt met de avond trainingen. Lekker zichtbaar veilig en handig

 • Yildiz schreef:

  Ik zou deze graag willen winnen omdat het heel belangrijk is om in het donker goed zichtbaar te zijn. Deze reflecterende flipbelt helpt daar dan ook goed bij. Ik heb al een normale flipbelt en vind het fantastisch. Neem hem iedere keer dat ik ga hardlopen mee en heb er sleutels, telefoon, etc in. Je merkt niet dat je hem om hebt.
  Prachtig is het. Daarom wil ik graag een reflecterende winnen.
  Groetjes Yildiz

 • Esther Pr(ijs) schreef:

  Wow wat een reacties Gaby! Nou hopen dat ik nog kans maak Waarom; 1) ik heb een heuptasje met drankflesjes wat toch vaak beweegt tijdens het lopen. Heb na de marathon schuurplekken op mijn heup gekregen. 2) hij is reflecterend en zacht, dat is mijn heuptasding niet dus dat is wel handig, kan die zowiezo altijd om ipv alleen lange duurlopen.
  3) ik ben nu wel benieuwd naar die positieve reacties van flippie
  4) op hoop van zegen Groetjes

 • Karin Scholten schreef:

  Ook ik zou deze reflective flipbelt graag willen winnen, anders zou ik niet reageren 🙂
  De flipbelt staat al een tijdje op mijn verlanglijstje en deze is nog mooier en handiger dan de gewone flipbelt, dus ja heel erg graag.

 • Meike Prins schreef:

  Leuke winactie! Benieuwd of het gaat lukken tussen al die vele reacties 😉 Ook ik zou graag de flipbelt willen winnen, want in sommige kledingstukken zit geen zakje waar ik m’n sleutels etc. In kan doen tijdens het rennen. En ik ren regelmatig ‘s avonds in het donker, dus dat die reflecteert is dan mooi meegenomen! 🙂

 • Sylvia Stuger schreef:

  Deze zou zo goed van pas komen!! Ik moet vaak in het donker hardlopen, omdat ik òf ‘s morgensvroeg of na het eten ‘s avonds ga hardlopen. Dit ivm mijn 2 kindjes (7 mnd en 3 jaar), die dan nog op bed liggen en papa dan op ze let.
  Overdag is het lastig te combineren, omdat papa dan werkt en we geen oppas hebben.
  Je zou me er echt heel blij mee maken en het is ook echt super handig voor alle spulletjes die ik mee moet nemen.

 • Marloes schreef:

  Ooo wat gaaf!! Die wil ik Heel graag Winnen. Ik ga m dan niet alleen gebruiken met rennen, maar ook met het uitlaten van de hond. Bovendien ben ik dan lekker herkenbaar, voor als we elkaar eens tegen komen in het Alphense of bij Bezemer fitness!

 • Kristèl schreef:

  Ooooh deze flipbelt zou ik zooo graag willen winnen ten eerste omdat goede reflecterende kleding en verlichting tijdens het lopen belangrijk is en ik daar nog niet genoeg van heb. Ten tweede omdat ik een dure waterbotle belt aangeschaft heb en daar altijd ruzie mee heb omdat deze te groot is en erg gaat schudden. En ten derde is m’n telefoonhoesje voor om m’n arm kapot en mn telefoon heel graag willen meenemen in die mooie flipbelt! En als laatste zou ik met zo’n leuke actie als deze toch eens willen winnen want heb tot nu toe nooit echt geluk

 • Dannique schreef:

  Super tof! Zit al weken te twijfelen of ik er eentje moet aanschaffen, met reflectie nog meer pluspunten! Ben altijd al voorstander van het als kerstboom hardlopen (in het donker), maar dit zou m’n outfit wel compleet maken! Bijkomend voordeel dat mijn broek niet meer van m’n kont zakt van alles in die (te kleine) broekzakjes stoppen!
  Wie weet kunnen we dan de Vesingloop eens in het donker proberen 😉

 • Kimberley schreef:

  Hoi Gaby!
  Wat leuk deze review en gaaf dat je er een mag weggeven! Ik zou er heel graag een willen, omdat ik alleen ‘s avond als de kindjes op bed liggen kan hardlopen. En dan is het in dit seizoen erg donker. Ik loop over landpaadjes waar weinig verlichting is, dus het zou extra veilig zijn om zo’n reflector om te hebben, waar je ook je spullen in kan doen (want die hou ik altijd in mijn hand) plus plus plus dus!

  Liefs, Kimberley

 • Natascha schreef:

  Ik zo er erg graag een willen winnen. Normaal gesproken liep ik altijd alleen overdag en had ik geen reflecterende flipbelt nodig, maar sinds twee weken train ik mee met een groep hardlopers op donderdagavond (interval), om zo mijn snelheid te verhogen. Daarom is het erg belangrijk dat ik goed zichtbaar ben ‘s avonds en deze Flipbelt is helemaal het einde met de twee reflecterende cirkels.
  Het zou een extra mooie beloning zijn om er een te winnen voor het harde werken in het donker!

 • Chantal Kramer schreef:

  Jeeeej wat een leuke weggeefactie Gabrielle.
  Net als alle anderen die gereageerd hebben wil ik hem ook heel heel graag winnen. En waarom? In de avond lopen is niet mijn grootste hobby, maar op weg naar mijn 2e marathon van Rotterdam ontkom ik er echt niet aan en als ik dan ga is goed zichtbaar zijn natuurlijk een vereiste. Een gewone flipbelt heb ik al 3 jaar en gebruik ik met veel plezier, never leave home without it……. Dus nu heel hard duimen voor een mooie reflecterende flipbelt voor mijn avondlopen

 • Renate Korf schreef:

  Ik zou deze heel graag willen winnen, ik ben al in het bezit van acics light show kayano shoes en tight dus deze flipbelt zou mijn outfit helemaal af maken…..leuke actie ❣

 • Mirjam Dijkstra schreef:

  Die reflective flipbelt is gaaf!
  Zou er dolgraag eentje willen winnen.

 • Anja schreef:

  Hey!

  Ik zou hem graag willen winnen omdat hij super goed van pas komt bij mijn doel van dit jaar! 12 medailles in 12 maanden…

  LiefsX

 • Anita H. schreef:

  Mijn heuptasje is niet zo handig en comfortabel, in tegenstelling tot deze te winnen Flipbelt. Dat dit item ook nog reflecteert, is een mooie bonus. Geeft een veiliger gevoel in het donker.

 • Sabine Zuurbier schreef:

  Wat een super uitvinding een reflectie flipbelt! Ik zou hem super graag willen winnen voor mn vriend. Hij is aan het trainen voor zijn eerste marathon, en heeft straks dus ook gelletjes en water nodig om zich echt optimaal voor te kunnen bereiden. Nu heeft hij nog zn gelletje in zn kontzak maar daar past geen flesje water in. Ook zou ik het fijn vinden als hij zijn telefoon meeneemt als hij zo ver gaat trainen, wat hij nu niet doet omdat het niet in zn kontzak past. Ook vergeet hij soms nog wel eens om lampjes om te doen, (best eigenwijs haha) en als hij de flipbelt om heeft dan is hij iig zichtbaar. Ideale oplossing dus de flipbelt!

 • Melvin schreef:

  Ik zou hem graag winnen om wat gemakkelijker dingen mee te nemen voor mijn trainingen om mijn 1e marathon te gaan lopen.

 • Rene schreef:

  Deze zou ik graag willen winnen loop vaak in de buiten gebieden waar dus weinig verlichting is wil graag veilig en goed verlicht gaan hardlopen dus daar is deze meer dan welkom bij en zeer geschikt

 • Erik de Jongh schreef:

  Hi Gaby,

  Ik heb natuurlijk geen onregelmatige werktijden, maar wel drie kinderen, wat je werkdag aardig verlengt. Duurlopen vinden in de wintermaanden alleen in het donker plaats doordeweeks. Ik woon in een poldergebied, waar ze nog nooit van verlichting hebben gehoord, dus ik moet gewoon zo’n band hebben! Is voor m’n eigen veiligheid he?

  Groetjes!

  – Erik

 • Jasmijn schreef:

  Na een heel lange tijd vanaf de zijlijn te hebben moeten toekijken (blessure), kan ik straks weer rustig beginnen met het beginnen opbouwen. Waar ik voorheen altijd zat te klooien met mijn spullen onderweg (sleutel, telefoon) lijkt de flipbelt de oplossing. Dan ben ik weer helemaal compleet om mijn hardloopreis te vervolgen.

 • Heidi Schrama schreef:

  Elke dag check ik de belevenissen van Gaby. Ik ken haar al heel wat jaren en zie hoe ze is verandert van een onzeker meisje naar een geweldig positieve zelfverzekerde inspirerende vrouw. Na de nodige tegenslagen kan en mag ik nu zelf ook weer rustig aan gaan sporten. Ik popel om lekker buiten te lopen. Maar in deze tijd van het jaar is zo vlug donker en in het buitengebied niet veilig zonder zichtbare kleding. Dit winnen zou een extra stimulans voor mij zijn.

 • Jet Hoorneman schreef:

  ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
  Wowww gave flipbelt! Mijn goede voornemen is elke week(!) 2-3x te gaan hardlopen, elke vorm van motivatie&stimulatie is welkom deze mooie flipbelt zou zeker een mooie aanvulling zijn op mijn goede voornemen
  ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
  Shine baby, shine!
  ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 • Femke Russchenberg schreef:

  Jaaaaaa!!!! Die wil ik al heel lang hebben, maar hem mezelf nog niet gegund. Met een groot gezin maak je andere keuzes 😉 en als ik wat hardloopspullen nodig heb kies ik als eerste schoenen of kleding. De flipbelt valt voor mij in de luxe categorie: diegaikkopenalsikwatextracentenheb:) Terwijl ik veel om me heen hoor, het is een musthave!
  Met de flipbelt kan ik voortaan mijn telefoon mee nemen, die laat ik nu 9 van de 10x thuis en kan ik foto’s maken onderweg. En… tijdens mijn halve marathon training kan ik wat lekkers mee nemen voor onderweg

  Groetjes,
  Femke Russchenberg

 • Peggy Rosseel schreef:

  Ik doe ook graag mee!
  Hier een fervente loper, fietser en wandelaar die reflectie enorm belangrijk vind en zich dagelijks enorm opboeit als anderen dit niet doen.
  Deze band zou gebruikt worden voor meerdere doeleinden dan alleen het rennen.
  En uiteraard, door omstandigheden ren ik nooit nog zonder telefoon, id-tag etc. Handige must have …
  Benieuwd ..

 • Schabbie35 schreef:

  Dat is handig…. twee in een! Zichtbaar in het donker en je spulletjes stevig opgeborgen. Ik zou zeggen doet u er mij maar een

 • Dikkezes schreef:

  Leuke blog Gaby! Complimenten! Lekker bezig ook, spreading the flipband word. Ik woon in Scherpenzeel, Bibelveltië. Na 3 stappen en een ademteug ben ik al in de polder. Nu, in de winter, voel ik me kwetsbaar. Ik heb wel licht en reflectie maar die flipbelt ziet er wel verdraaid handig uit – die sleutels in de broekzak is inderdaad helemaal niks haha.

 • Manon van Kessel schreef:

  In april ga ik voor de tweede keer de marathon in Rotterdam lopen.

  Ik heb wel een zwarte belt maar het klittenbad heeft helaas 1 van mijn favoriete en net nieuwe shirtjes verpest (balen, balen).

  Nu ik train bij een atletiekvereniging loop ik ook ‘s avonds regelmatig langere afstanden.

  Tijdens de marathon wil/moet ik ook gelletjes meenemen, dus dan komt dit wel van pas!

  Dát zijn de redenen waarom ik hem wel graag zou willen winnen (A)

 • Ronald schreef:

  Ik zou ‘m graag winnen want het lijkt me de ultieme combinatie van veilig en handig!

 • Fon schreef:

  Wow! Dit lijkt me echt ideaal! Door het werk moet ik nu vaak ‘s-avonds lopen maar mijn dikkere winter kleding is maar voorzien van een bescheiden randje reflecterend materiaal.

 • Myrthe schreef:

  Ik zou de gele flipbelt graag (winnen en) dragen als ik met de hond loop. Dat is voor ons allebei veiliger!

 • Mariska schreef:

  Ik zou deze flipbelt willen winnen, omdat ik hem leuk vind! Natuurlijk is hij handig en praktisch enzo, maar dat weet je al lang . Ik kan ook vertellen dat mijn nieuwe telefoon (die ik binnenkort ga aanschaffen) niet meer in mijn armband zal passen en dat de flipbelt een handig alternatief is. Maar ik vind de flipbelt echt vooral leuk .

 • Anthe schreef:

  Waarom ik ‘m graag zou willen winnen? Omdat ik heel nieuwsgierig ben of ‘ie lekker zit en of ‘ie inderdaad al mijn spulletjes kan vervoeren tijdens mijn hardlooprondje. Meer kan ik er niet van maken 😉

 • Miranda De Cauwer schreef:

  Wat een leuke actie! Deze flipbelt ziet er erg mooi uit, en lijkt me bovendien erg handig! Ik ben namelijk samen met mijn mama aan het trainen voor een halve marathon. Aangezien mijn mama steeds laat moet werken, is het al donker wanneer we willen gaan lopen. De veiligheid staat altijd voorop bij ons, waardoor de flipbelt het ideale loopaccessoire zal zijn. Keep up the good work!

 • Pauline Ubels schreef:

  Wat een leuke actie! Met m’n eerste ultrarun voor de boeg, 100km door prachtig Zwiterserland, grotendeels in de nacht, zou ik die heel graag willen winnen.

 • Michel Hennekes schreef:

  Aaahhh…net op de valreep, maar waag toch een poging… ;-).
  Ik wil ook graag meedingen naar deze super handige flipbelt. Ik loop nu vaak met mijn vrouwtje mee om haar te motiveren en te steunen tijdens haar trainingen, maar loop altijd met mijn telefoon in de hand. Dan word ik weer chagrijnig als mijn telefoon halverwege uitvalt door de kou (en daarbij dus ook de GPS) en zitten we vaak samen te mopperen…ik op mijn telefoon en Meike omdat ik zit te mopperen en mijn telefoon niet gewoon weg stop.

  Heb zelf nog geen geschikte opbergplek voor mijn telefoon gevonden. Een heuptasje vind ik niets, hobbelt te veel, een telefoonarmband vind ik ook niets, zit niet fijn….dus dit zou super handig zijn. Zit lekker om mijn middel zonder al te veel gewiebel en heen en weer gewip.

  Dus lieve Gaby, ik doe graag mee en hoop hierbij kans te maken op deze flipbelt om niet meer chagrijnig te zijn tijdens de runs samen met mijn lieffie ;-).
  Succes met kiezen.

 • Nadia schreef:

  Nou, dat is dé oplossing. Een heuptasje vind ik niks. Mijn mobieltje, sleutel en beetje geld moet er in het zakje van mijn jasje in. Ja, ook niet beter, ik weet. Dus, een Flipbelt dan graag.

 • Floor schreef:

  Toffe actie en ik doe graag nog even mee want ik kan deze handige Flipbelt heeeel goed gebruiken.
  Noem het een vlaag van verstandsverbijstering of lichte overmoedigheid, maar ik heb me ingeschreven voor mijn eerste marathon. De komende tijd worden mijn duurloopjes dus steeds wat langer en dan is het heel belangrijk om voldoende drinken mee te nemen. Daarnaast kan ook de telefoon niet ontbreken voor de nodige oppeppende muziekjes en de eeuwige huissleutel die toch altijd verdwijnt helemaal onderaan in je zakje 😉

  Een deel van deze loopjes gaan natuurlijk in het donker plaats vinden en goed zichtbaar zijn vind ik daarbij heel belangrijk. In mijn werk als letselschadejurist maak ik namelijk regelmatig mee wat er kan gebeuren als sporters niet goed zichtbaar zijn. Regelmatig kom je met de schrik vrij, maar ik heb gezien dat het ook heel anders kan aflopen. Deze te gekke Flipbelt zou daarom een mooie aanvulling zijn op mijn lampjes :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *