En de Flipbelt Reflective’s gaan naar…

OMG… ik had wel wat reacties verwacht op de Flipbelt Reflective winactie, maar ik had nooit durven dromen dat ik zoveel reacties zou krijgen. Bedankt in ieder geval voor de interesse. Het liefst had ik jullie natuurlijk allemaal een Flipbelt willen geven, maar helaas… ik mag maar 4 mensen blij maken. Om een lang verhaal kort te maken….FullSizeRender

De 4 gelukkigen zijn:

  • Michel Hennekes
  • Anouk van den Hoeven
  • Kelly de Ridder
  • Heidi Schrama

Zouden de winnaars een mailtje willen sturen naar gaby@gabyrunstheworld.com dan zorg ik dat het verder wordt afgehandeld.

Niet gewonnen, maar toch interesse in een Flipbelt, klik dan hier voor alle soorten en maten.1b_reflective_b-900x600
Hey pssssstttt ……… Zeeeeeerrr binnenkort komt een nieuwe winactie online, dus check regelmatig deze website (of abonneer je erop, dan krijg je als allereerste een mailtje als ik wat heb gepost) of volg mij op Facebook en/of Instagram.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *