Op de cover van de Runner’s World

Wow wat was het weer een leuke week en vooral een fantastisch weekend! Stond ik onverwachts op het podium, liep ik hard in allerlei nieuwe plaatsen, had ik een leuke ontmoeting met de acteurs van de marathon en stond ik op de cover van de Runner’s World. Het weekoverzicht staat dus weer bomvol met foto’s, veel leesplezier!

Maandag
2e paasdag en lekker vrij. Na een klein beetje uitgeslapen te hebben, kleedde ik mij om in hardloopoutfit en reed ik met de auto naar de Reewijkse plassen om daar samen te gaan lopen met Debbie. Eigenlijk zouden Debbie ik als verassing voor Petra naar Texel gaan, maar omdat het qua logistiek niet helemaal ging lukken besloten we om in ieder geval samen een aanmoediginsfilmpje te maken. Omdat niet alleen Petra een belangrijke wedstrijd liep, maar ook crewie Hedwig maakte we ook gelijk voor haar een filmpje. IMG_9735

We hadden de grootste lol en heel Reeuwijk heeft ons kunnen horen brullen van het lachen. Nadat we alle spullen netjes weer in de auto hadden opgeborgen gingen we op pad voor een rondje langs de plas.IMG_9690
Beiden hadden we hier nog nooit gelopen, dus ik had een rondje van 8,5km uitgezet via Afstandmeten.nl. Wat een geweldig mooi gebied is dit zeg en eigenlijk best dicht bij huis. IMG_9702
We hebben de hele weg over van alles en nog wat gekletst en hebben genoten van de prachtige natuur en de mooie huizen. Her en der een foto en weer door. De 8,5 kilometer vloog voorbij en na afloop hebben we nog even een koppie thee bij het strandpaviljoen gedaan.IMG_9744

Het was een heerlijke middag en eenmaal thuis dook ik samen met vriendlief nog even de tuin in om project ‘moestuin’ verder vorm te geven. De pas gekochte fruitkistjes werden voorzien van worteldoek en moestuingrond en we maakte nog wat dingen aan kant.IMG_0041

De rest van de dag deed ik niet veel meer, heerlijk zo’n dag!

Dinsdag
Eigenlijk had ik vandaag moeten werken, maar door een evenement later op de dag had ik vrij geregeld en was ik dus heel de dag vrij. Ik vond het de perfecte dag om eindelijk eens het hele verhaal van de marathon van Rotterdam op papier te zetten. Er gingen een paar uur overheen, want ik ben niet zo snel, maar uiteindelijk stond de blog online en kreeg ik superveel lieve reacties erop, thnx!MR17_2815

Daarna sprong ik snel onder de douche en reed ik naar Amsterdam. Daar mocht ik aanwezig zijn bij de perspresentatie van de musical de marathon. ‘Huh? Maar die draait toch al een tijdje’ hoor ik je denken. Ja dat klopt, maar hij gaat vanaf 2 Mei in Amsterdam draaien dus om de Amsterdammers er alvast aan te laten wennen werd er in Café Nol alvast een mooi feestje van gebouwd. Meer over deze avond en de musical komt komende week online.IMG_9974

Mari was ook aanwezig en samen gingen we na afloop de deur uit. Omdat het om de hoek bij Petra was en ik daar nog schoenen op moest halen besloten we om daar nog even langs te gaan. 1 drankje werden er al snel 2 en voordat ik het wist was ik pas laat thuis en dook ik meteen mijn bed in. Het was een gezellige avond.IMG_9850

Woensdag
Vandaag gewoon weer werken, maar niet vroeg, want ik heb een late dienst. Toch is het verleidelijk om te blijven liggen en kom ik met moeite mijn bed uit. Aan de ene kant wil ik namelijk ook nog hardlopen en niet teveel te willen haasten, maar aan de andere kant… het bed ligt ook nog zo lekker. Toch besluit ik om niet te laat op te staan, want ik wil gewoon hardlopen. Omdat ik nog geen nieuw schema heb kan ik zelf nog een beetje bepalen hoe en wat en besluit om een rondje van 12 kilometer te gaan lopen. Lekker op het gemakje.  Mijn benen hebben er echter zin in en als ik eenmaal tussen de koeien loop lijken ze niet te stoppen. De koeien rennen gezellig mee en ik geniet vol op.IMG_0008
De kilometers daarna gaan wat rustiger aan en met een voldaan gevoel kom ik thuis. HEERLIJK! IMG_9971

Daarna stap ik snel onder de douche, pak mijn spullen en rij richting Leiden voor een afspraak met Everdien. Er moet weer gewogen worden en ohwjee ik voel/zie de bui al hangen… Eenmaal binnen stap ik op de weegschaal en helaas kloppen mijn vermoedens. Ik heb iets te lang nog nagetaperd na de marathon 😉 . Ik ben aangekomen. Oeps… Maar zoals ik afgelopen week al schreef, ik ga weer goed beginnen ben ik deze week weer goed bezig dus zal het gewicht er ook wel weer afgaan.

Daarna reed ik naar het werk voor een fijne avonddienst. Eenmaal thuis duurde het even voordat ik in slaap viel.

Donderdag
Vandaag relatief vroeg op, want om 9 uur heb ik een cursusdag van het werk. Het was een vol programma, maar eerlijk is eerlijk… niet heel boeiend. Dat is ook wel te zien aan mijn aantekeningen hihi.IMG_0033

Na afloop was ik gesloopt en had ik weinig fut meer om iets te doen. Ik heb nog heel even in het zonnetje gezeten buiten en ben daarna aan het avondeten begonnen.

IMG_0037

In de avond hadden vriendlief en ik een bezoekje aan het theater op de agenda staan, namelijk naar de show van Miss Montreal. Met kerst heb ik dit als cadeau aan hem gegeven en nu gingen we eindelijk. Het was een geweldige avond waar we beiden van hebben genoten.IMG_0075

Vrijdag
WEEKEND!!! Heerlijk, alweer, een lang weekend voor de boeg. Dit keer bolstaand van het hardlopen. Vandaag begon de dag met het inpakken van mijn tassen, want de volgende dag zou ik vroeg vertrekken naar Apeldoorn voor het weekend met de ASICS Frontrunnercrew. Na wat inpaksstress en een telefoontje met petra was ik eruit wat het zou worden en pakte ik mijn tas in voor later die dag. IMG_0128
Ik bedacht mij ineens… oeps ik heb nog niet ontbeten en gooide er een ontbijtje in. Daarna maakte ik mij klaar om richting Linda te vertrekken met het O.V. De reis ging gelukkig voorspoedig en rond 14:30 uur stapte ik in Houten uit de trein. Bij Linda en Ramon kon ik niet veel later aanschuiven op een stapeltje pannenkoeken. IMG_0141
Jummie!! Na het eten maakte we ons 3en klaar en haalde we de zus van Linda op om vervolgens door te rijden naar Meike en Michel. Die hadden ons uitgenodigd om te komen lopen. Niet veel later voegde Ron zich bij ons en reden we naar de loop toe. Ron, Ramon en ikzelf zouden gaan lopen, Michel, Meike, Linda en Anja zouden gaan aanmoedigen en later zou vriendlief ook nog aanschuiven. Ik hou het verder even kort, de rest komt binnenkort online, maar ik kan je vertellen… het was een prachtige loop waarbij ik uiteindelijk als 2e dame finishte. En ohhh nog nooit eerder won ik zo’n grote beker, toch best wel tof!IMG_0191
IMG_0256

Doordat ik op het podium mocht werd het allemaal iets later en schoven we iets later bij Meike aan tafel dan vooraf gepland. IMG_0245
Desalnietemin smaakte het eten superlekker en was het een gezellige avond waarbij we uiteindelijk pas om 23:15 uur de deur uit gingen. Pas rond 0:00 stapten we de deur binnen thuis en ging ik direct mijn bed in.. alleen slapen… ho maar! De adrenaline gierde nog door mijn lijf.

Zaterdag
Na een zeer korte nacht was het toch wel lastig om mijn bed uit te komen, maarrrrr wiehoeeeee vandaag was de start van het Frontrunner weekend. Vriendlief bracht mij en Debbie naar de carpoolplaats van de Meern waar we niet veel later over konden stappen bij Natalie en Mirthe. Maar niet eerst nadat we even een starbucksstop hadden gedaan 😉IMG_0277

Daarna reden we door naar de locatie in Apeldoorn waar we zouden verblijven. IMG_0301Het was zo leuk om iedereen weer te zien en te spreken. We kregen in de ochtend allemaal verschillende presentaties voorgeschoteld en mochten gelijk al aan de bak met een fotocompetitie. Na de competitie was het tijd voor de lunch en kregen we een leuke presentatie van de Runner’s World en kregen we na afloop allemaal onze eigen cover! Hoe vet!IMG_0869

Na alle presentaties was het tijd om zelf even goed aan de bak te gaan met een clinic van Robert en Dennis. Omdat ik toch wel merkte dat mijn benen behoorlijk moe waren van de dag ervoor en ikzelf ook moe was door de korte hoeveelheid slaap deed ik wel mee, maar niet volle bak.IMG_0886
IMG_0888
Na afloop besloot ik daarom ook om het daar bij te houden en niet nog wat extra kilometers te maken zoals eerder gepland.IMG_0969

In de avond hadden we een onwijs leuke pubquiz onder leiding van Baywatch boy Dennis en zeemeermin Petra. IMG_0976
Het team waarin ik zat ‘the banana’s’ won en we werden officeel gehuldigd met een medaille. IMG_0984
De rest van de avond gingen de beentjes los op de dansvloer en werd het wederom erg laat voordat ik het stapelbed in klom.

Zondag
Om 6:45 uur stonden de meeste van het team alweer klaar om richting het Deelderwoud te gaan voor een ‘wildrun’. Het was vroeg, maar wow wat was het gaaf!! We begonnen met wat regen, maar uiteindelijk brak de zon door en genoot ik van de prachtige omgeving! Ik wil hier echt nog een keer lopen, maar dan wat meer kilometers, want dit smaakte echt naar meer.IMG_1013
IMG_1014
IMG_1376

IMG_1383

Daarna was het tijd voor een stevig ontbijt, de tas in te pakken en de kamer weer netjes achter te laten om vervolgens te luisteren naar een interessante presentatie over TEFF. Daar kom ik binnenkort ook op terug.

Na afloop van de presentatie gingen we richting Zoelen, want als verassingsactiviteit gingen we naar Whipe-out! Het park van het televisieprogramma (nou ja eigenlijk een namaak park, want het origineel is allemaal in Argentinie opgenomen). Echt zo gaaf!! Ik heb niet alles mee gedaan, omdat ik best een angsthaas ben als het gaat om grote hoogtens en bang om te vallen, maar ik heb er wel van genoten. Vooral om te kijken hoe anderen het deden hahahaha.

Foto van Andy Astfalck

Foto van Andy Astfalck

Foto van Andy Astfalck

Foto van Andy Astfalck

Daarna was het tijd om afscheid te nemen van iedereen en terug te gaan richting huis. Chris reed mij terug naar de Meern, waar ik weer overstapte bij vriendlief in de auto. Ik was kapot van het weekend, met name de korte nachten en deed de hele avond niks meer. De foto’s van het weekend (gemaakt door Andy Astfalck) druppelde langzaam binnen en hoe ik mij die avond voelde werd heel goed op de onderstaande foto weergegeven hahahahaha.

Foto van Andy Astfalck

Foto van Andy Astfalck

Ik ging op tijd mijn bed in, om even flink wat uren slaap in te halen.

En nu is het maandagavond, was ik blij dat ik vandaag nog vrij was. De komende week heb ik weer aardig wat trainingen op het schema staan, wil ik een aantal dingen online posten en heb ik sinds 4 maanden weer 2 nachtdiensten. Benieuwd hoe alles gaat verlopen. Ik ga er in ieder geval het beste van maken. Hoe was jou week? En heb je nog leuke dingen voor deze week op de planning? Ben benieuwd!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *