Het 20 van Alphen ‘Elite team’

logoIn het weekoverzicht van afgelopen week vertelde ik jullie al dat ik in het ‘elite team’ voor de 20 van Alphen. Dit team is opgezet door Barry, 1 van mijn loopmaatjes van de atletiekvereniging waar ik bij train. Samen met een aantal andere lopers van deze vereniging en een vereniging uit Amsterdam ‘de Bramsterdammers’ is er een heel divers team gevormd die op de 10 en de 20km zal uitkomen.

Naast dat we gezellig met zijn allen dit aan willen gaan is een ander groot doel om een aantal podiumplekken te gaan bezetten. Huh? Maar waarom zit jij er dan in hoor ik je denken?? Ja dat vroeg ik mij ook af, want ik ben zeker niet de snelste, maar er moet ook een vrolijke noot in het team zitten toch 😉 .

12513549_803390633105038_6738267608634213901_o

en gezien de weersomstandigheden vond ik het niet zo heel erg, geloof ik  😉

Met al die snellere mensen in 1 team te mogen zitten inspireert en motiveert mij nog meer om keihard mijn best te gaan doen 6 maart (want vooralsnog ga ik ervan uit dat ik daar wel kan gaan starten). Helaas heb ik een groot deel nog niet in het echt gezien, maar heb inmiddels verhalen gelezen en tijden gezien en zoefffff wat een snelle heren en dame. Er is wel een gezamenlijke training geweest, maar door een samenloop van omstandigheden was ik die avond verhindert.

De teamleden zijn tot nu toe Anouk Claessens, Anton Costeris, Daan van den Ende, Jorin Kamps, Tom Kruis en Barry Spaargaren. En daarnaast worden we door Paul Zwama (NK marathon 2014) begeleid rondom de wedstrijd.

We hebben er in ieder geval zin in om allemaal te knallen op 6 Maart…. Wil jij onze belevenissen op de weg er naar toe volgen? Dat kan… er is namelijk speciaal een facebookpagina aangemaakt waar we ons 1 voor 1 voorstellen en ook wat meer vertellen over onze trainingsweken. En o my… ik vond dat ik soms al veel train als gewoon recreatieloper, maar wow… dit zijn gewoon semi prof’s.

Het is dus niet zo heel erg bijzonder iets, maar ik vond het wel leuk om er kort even iets over uit te wijden. Je wordt niet dagelijks gevraagd om deel te nemen aan zo’n snel team… ik tenminste niet 😉 .Hoewel ik het nu met mijn huidige blessure nog wel spannender ga vinden, want ga ik het wel halen? En kan ik dan wel zo snel als ik zou willen lopen? Nou ja… we zien het wel… eerst maar ‘beter’ worden.

Jij maakt ook nog steeds kans om aan de start van deze mooie wedstrijd te staan… je kan je reactie nog tot 8 februari insturen… klik hier voor het gehele bericht hierover.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *