WIN! Ren als de Duracell Bunny met deze coole activity tracker!

Over ruim een week  is het de dag van de Amsterdam Marathon. Atleten, amateurs en fans van over de hele wereld komen voor dit evenement naar onze hoofdstad. 1 van de sponsoren van dit mooient is Duracell. Je weet wel, het welbekende merk van de roze running bunny die maar blijft gaan. Misschien heb je de TV spot al gezien?? Hierin neemt het roze konijn het in een hardloopwedstrijd op tegen een team van konijnen dat ondanks vals spelen geen schijn van kans maakt tegen de onuitputtelijke energie van de batterijen van Duracell.  bunny
Hoe ik hierop kom?? Omdat een aantal loopmaatjes mij wel eens Duracell konijn hebben genoemd. Eenmaal in de flow kan ik namelijk door blijven gaan en soms lijk ik wel onuitputtelijke energie te hebben. Helaas moet ik op zondag 21 Oktober werken waardoor ik dus geen tijd om de hele of halve marathon te lopen, maar zal ik toch kijken of ik het Duracell konijn in mijzelf kan ontketenen op de 8 kilometer. Ik zal mijn resultaten van deze dag bijhouden op deze coole activity tracker. 6F55573B-D050-4073-B47F-7CAA4613B0F0

20c23124-0ee0-4a18-adc0-2edf15350984

WIN WIN WIN

En hoe leuk! Ik mag 9 van jullie blij maken met deze mooie activity tracker! Wil jij kans maken op één van de 9 activity trackers, post dan een foto van je volgende hardlooprondje of ander running bunny moment op social media. Op instagram met #runningbunny, #gabyrunstheworldwinactie en door mij @gaby_runs_the_world erin te taggen. Op Facebook mag je de foto onder het originele bericht van deze post plaatsen. Zorg dat je profiel op openbaar staat, zodat ik goed kan zien dat je meedoet. Op dinsdag 23 oktober kies ik samen met Duracell de 9 winnaars die vanzelf bericht krijgen. Je kan dan met jou activity tracker mooi je stappen bijhouden richting jou doel! En wie weet ren jij binnenkort als Duracell bunny met deze activity tracker.

Veel succes en loopplezier! En hopelijk zie ik jou tijdens de Amsterdam Marathon!
b503f67e-c723-458c-8866-e8a79caf948c

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *