De sfeer zat er goed in

Oeps… en toen was het alweer dinsdagavond… 2 dagen te laat. Gister probeerde ik mijn weekoverzicht te maken, maar werd ik afgeleid door het feit dat ik gekozen ben tot ASICS Frontrunner. Supergaaf! Alleen daarna stuiterde ik zo erg dat ik geen focus meer had om hier iets meer te doen. Maar nu is het daar.. een terugblik op afgelopen week.

Maandag
Na een redelijk druk weekend inclusief de 30 van Schoorl was ik nog een dagje vrij. Zo kon ik even het achterstallig onderhoud aan het huis doen. Na een klein beetje te hebben uitgeslapen ging ik aan de slag met het afmaken van het weekoverzicht. Deze eenmaal online en beneden een beetje aan kant was het tijd om wat grote planken boven op zolder te zagen. Deze planken komen nog uit een oude kast die hier in huis stond toen we de sleutel kregen en staan nu eigenlijk alleen maar in de weg. We gaan ze niet gebruiken, dus hop… weg ermee! Aangezien ik geen grote auto heb, moest de zaag erin en kon er mooie plankjes van maken.IMG_4377

Nadat alles gezaagd was en naar beneden verplaatst, ruimde ik de zolder op, kleedde ik mij even om, laadde de auto in en ging op pad naar het grofvuil. Het was heerlijk weer buiten, zonnetje en je kon de lente al even voelen. De auto was binnen no-time leeg en omdat die zo vies was besloot ik om hem gelijk maar even te wassen. Glimmend als een diamant en schoon van binnen reed ik de autowasstraat uit, deed de boodschappen en at heerlijk in het zonnetje mijn lunch. Na de lunch kleedde ik mij om voor een herstelrondje van 8 kilometer. Her en der lag nog sneeuw dus het was genieten! Wel een beetje oppassen ook, want sommige stukken waren ook nog wel een beetje glad.IMG_4415

Uiteindelijk heb ik heerlijk gelopen en voelde mijn benen eigenlijk nog best goed na de 30 kilometer van de dag ervoor. Heerlijk!IMG_4430

In de avond hing vriendlief een aantal medaillehangers op mijn verzoek op en kon ik eindelijk mijn medailles uitzoeken en ophangen. Helaas kwam 1 hanger (een zelfgeknutselde) niet veel later weer naar beneden en kom ik sowieso ruimt tekort, dus dat wordt binnenkort even ideeën opdoen voor wat anders. IMG_4446

IMG_4449

Eenmaal in bed voelde ik een kriebelhoestje, oh oh

Dinsdag
Vandaag vroeg op en oh oh mijn keel voelt alsof ik heel de nacht heb liggen hoesten. Ik heb verder heel diep geslapen en kan mij het dus niet herinneren. Verder voel ik mij prima en ga vol enthousiasme aan de slag op werk. Eenmaal na  het werk ga ik thuis nog even verder met een tijdelijk systeem bedenken voor mijn medailles en kom op kledinghangers uit. Daar hang ik ze allemaal op die nog even niet aan de muur kunnen en vul de rest van de tijd met dingen opruimen. IMG_5100-2

In de avond gaan vriendlief en ik heerlijk uit eten in verband met valentijnsdag. Mooi excuus om niet te hoeven koken ;-). De sushi smaakt heerlijk en het is een gezellige avond.IMG_4455

Eenmaal thuis duik ik mijn bed in, ik ben erg moe en val vrij snel in slaap.

Woensdag
Vandaag wederom dagdienst en ik voel mij toch niet helemaal fit. Ik moet van een collega zelfs helemaal ingepakt aan het werk.. nou dan doen we dat toch 😉 . Kon alleen de spatbril niet vinden hahahaha.IMG_4459Mijn collega’s merken het aan mij en sturen mij uiteindelijk een uurtje eerder naar huis want het is toch rustig. Ik doe nog even snel een boodschap en beland thuis op de bank. Ik besluit om de hardlooptraining in de avond te skippen en een rustig avondje op de bank te hangen.IMG_4483
Ik krijg in de avond meerdere berichtjes van mensen uit alphen… ik sta namelijk bijna pagina groot in het witte weekblad. Voorop de special over de 20 van Alphen die zaterdag 5 maart zal plaatsvinden. Niet mijn beste foto, maar vooruit…IMG_4473

Donderdag
WEEKEND! Of anders gezegd 2 dagen vrij. Ik sta op tijd op, want ik heb vandaag een afspraak bij mijn diëtist Everdien. Bij Everdien blijkt mijn gewicht hetzelfde te zijn gebleven, bummer, maar Everdien kan wel al een verandering aan mijn lijf zien die ik zelf ook een beetje merk en daar ben ik wel blij mee. Dat is ook progressie en stiekem nog wel belangrijker dan de wat de weegschaal zegt. Met nieuwe adviezen en toch nog een beetje een dubbel gevoel ga ik de deur uit en haal ik een half uurtje later Petra op bij de bushalte in Alphen. Petra kan naast goed hardlopen ook goed behangen en wilde mij en mijn vriend daar heel graag bij helpen. We maken nog even samen de AH onveilig en gaan dan snel naar mijn huis. Na een kleine rondleiding door het huis ging de foute muziek aan en gingen we aan de slag.IMG_4518 Ik voelde mij gelukkig alweer wat beter dus dat werkte toch een stuk fijner. Het behangen ging wat lastig door alle schuinen muren, hoekjes, patroon enz, maar uiteindelijk zat muur 1 erop en zag het er al heel gaaf uit.IMG_4512
Na de lunch gingen we door met de rest, dat was zonder patroon en ging een stuk sneller. Toch nam het al met al behoorlijk wat tijd in beslag en was het al snel weer tijd om een pastamaaltijd te koken. Deze ging erin als zoete koek en toen vriendlief eindelijk thuis was maakte we het allerlaatste stukje af. KLAAR! Nog even bankhangen en toen naar bed want de volgende dag…

Vrijdag
Was het vrijdag en hadden Petra en ik bedacht om de Utrechtse Heuvelrug Trail te gaan lopen. Vriendlief zorgde voor het ontbijt rond 9 uur.IMG_4538

De pannenkoeken smaakte weer heerlijk en bepakt en bezakt gingen uiteindelijk op pad richting Rhenen.IMG_4539 Daar parkeerde we de auto, stapte in de sprinter naar Driebergen-zeist en gingen rond 12:30 uur van start met de trail. Ik had de route in mijn Garmin gezet en ook op Afstandmeten.nl maar toch was het nog even zoeken naar het juiste begin. Eenmaal begonnen kwamen we al snel op de mooiste paadjes terecht. IMG_4813

Her en der moesten we toch nog even zoeken naar de juiste weg omdat het niet altijd duidelijk was of een pad nou echt een pad was of niet.IMG_4809

Maar om een lang verhaal (want de toch duurde uiteindelijk met alle stops echt lang!) kort te maken… het was supermooi! Ik heb alle ondergronden gehad, prachtige natuur gezien, maar ik vond het wel een stuk zwaarder dan ik vooraf had verwacht. Neemt niet weg dat ik het een prachtige ervaring vond en blij ben dat ik dit samen met Petra heb mogen delen. De sfeer zat er bijna de gehele route er goed in, zelfs alle ‘daar boven op die berg’ liedjes kwamen voorbij 😉 Image-1
IMG_4852

Na afloop waren Petra en ik allebei aardig uitgehongerd en reden we de eerste MC drive in die we tegenkwamen om die te plunderen hahahaha. IMG_4849

Daarna reden we door naar Amsterdam waar ik vriendlief van zijn werk ophaalde en Petra afzette bij de metro. Ik was gesloopt van de dag en na een heeeeeeeeerlijk warme douche nestelde ik mijzelf op de bank om lekker de finale van the Voice te bekijken.

Zaterdag
En toen was mijn weekend alweer voorbij. Ik sliep heerlijk uit en na een lazy ontbijt in mijn pyjama kleedde ik mij om om boodschappen te doen samen met vriendlief. En woehoeeee als vanouds ging mijn riem weer op het strakste gaatje (aan de goede kant van de riem dus). Trots deelde ik dit moment op instagram en kreeg ik een hoop lieve reacties.IMG_4873

Na de boodschappen en een warme maaltijd was het tijd om naar het werk te gaan. De avond verliep lekker en voordat ik het wist was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Zondag
Sunday Runday!! Na een klein beetje uitgeslapen te hebben en een ontbijt te hebben gegeten ging ik op pad om 12 kilometer te lopen. Ik merkte dat mijn benen nog een beetje vermoeid waren (ik had overigens verder eigenlijk nergens last van), maar dit ging gaandeweg het lopen weg. Ik besloot om een rondje zegerplas te lopen, dat is vanuit hier 8 kilometer dus dan moest ik nog 4 kilometer in het gebied eromheen lopen. Ik wist dat de zegerplasloop vandaag was dus ik besloot om gewoon een deel van die route mee te lopen :-). Zo kon ik ook een aantal bekenden aanmoedigen en ondertussen op de foto zetten ;-).IMG_4921

Ik kreeg zelfs nog een bekertje water aangeboden waarbij ik eerlijk opbiechtte dat ik niet meeliep met de loop. Dat maakte die meneer niet uit, prima… een bekertje water gaat er altijd in 🙂 . Ik liep daarna weer op mijn gemak naar huis, heerlijk! IMG_5036

De rest van de ochtend/begin van de middag probeerde ik nog zoveel mogelijk te doen in huis, maar schoot er uiteindelijk veel bij in en moest ik alweer vrij snel naar het werk.

En nu is het alweer dinsdagavond, ben ik ASICS frontrunner geworden, heb ik het verslag van Schoorl nog steeds niet gemaakt en heb ik nog een waslijst met ideeën voor blogs en winacties op mijn to do list. En over Winacties gesproken… stay tuned… er komt echt een hele leuke aan… hou lig alvast zaterdag 4 maart tussen 14 en 16 uur vrij 😉 .

Hoe was jullie week?? Ook een keer wat anders gedaan dan wat je normaal zou doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *