Nog een paar maanden wachten

Hartelijk gefeliciteerd! Je boeking is definitief. Rijnmond Marathonreizen reist voor de 26e keer af naar één van de meest geweldige marathons ter wereld. Aan de voet van de Verrazano Bridge sta jij immers op 1 november aan de start van de TCS New York City Marathon 2015. En de supporters staan die zondag hun longen uit hun lijf te schreeuwen op First Avenue, uiteraard met bananen binnen handbereik voor de lopers. Nog maar een maand of 8 geduld…….

Whaaaaaaaaa deze brief kreeg ik afgelopen woensdag binnen, nu is het echt! Nu staat het vast. Ik ga gewoon dit jaar de marathon van New York lopen! Je snapt natuurlijk wel hoe blij ik ben.

Zoals je misschien weet is mijn droom niet alleen het lopen van de marathon van New York, maar ik wil hierbij ook geld ophalen voor het goede doel. Het goede doel is de WE-foundation. Deze foundation zet zich in voor kinderen met de ongeneeslijke en progressieve stofwisselingsziekte MPS6. Ze willen geld inzamelen om onderzoek naar behandeling van deze ziekte te financieren. Wil je meer over deze ziekte weten en waarom ik voor juist dit goede doel heb gekozen? Klik dan even hier.

WE_Foundation_Logo_DefI

Het lopen van de marathon van New York is mede door de populariteit en de afstand vanaf hier niet goedkoop. Ik ben dan ook maandenlang bezig geweest om sponsoren te werven om een deel van mijn reis/verblijf/startbewijs te bekostigen (naast dat ik zelf ook nog eens keihard aan het sparen ben gegaan). Van elk sponsorbedrag wat binnenkwam ging sowieso 25% naar de WE foundation. En als ik boven het benodigde bedrag voor NYC zou uitkomen dan zou 100% naar de WE foundation gaan. En ik kan jullie vertellen…. het bedrag voor NYC is behaald!!! Mede dankzij een heleboel sponsoren (klik even hier om te zien wie allemaal) is het gelukt! En vanaf nu gaat elke donatie die binnenkomt rechtstreeks in de ‘pot’ voor de WE-foundation! Ik zit al op een heel mooi bedrag van bijna €500 maar ik weet zeker dat dit nog veel meer kan worden. Dus wil jij ook een donatie doen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Het geld mag overgemaakt worden op speciaal rekeningnummer NL 05 ABNA 0474 5232 09 t.n.v. G. Rietmeijer onder vermelding van ‘WE Foundation’. Dan zorg ik dat je een mooie vermelding krijgt op mijn sponsoren pagina! Na de marathon van New York maak ik het uiteindelijk opgehaalde bedrag bekend.

25 februari poste ik een blog dat FIT international B.V. mijn initiatief per verkochte tube sportbalsem sponsorde. Ik heb inmiddels al heel wat tubes verkocht, maar ik ben nog niet door de voorraad heen ;-). Voor deze actie geldt nu ook… al het geld wat ervan binnenkomt gaat ook in het potje voor de WE-foundation. Dus wil je een tube sportbalsem aanschaffen en daarmee het goede doel helpen, mail dan even naar gaby@gabyrunstheworld.com Ik kan de tubes meenemen naar diverse loopevenementen of de tube opsturen (hij past helaas niet door de brievenbus en moet als pakketpost €6,95 verzonden worden).

Fit-advertentie_v2

Iedereen die een steentje bijdraagt of al heeft bijgedragen aan mijn droom, heel erg bedankt!! Mocht ik nog meer leuke acties voor het goede doel krijgen hou ik jullie natuurlijk op de hoogte hiervan 😉

 WE run the world!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *