Nieuw Hardloopfeestje in Nederland!

—–SPOILER ALERT—–WINACTIE!! ūüėČ

Ben jij het type PR- jager of ben je de pure genieter tijdens wedstrijden? Kun je al 5 kilometer lopen of ben je nog in de opbouwende fase? En hou je van een feestje? Dan is Glow in the park helemaal iets voor jou!

Glow in the Park is namelijk een perfecte combinatie van work-out en een night-out.  Je danst, loopt of rent twee rondjes van 2,5 km door de party Glow Zones in het Amstelpark in Amsterdam. En heb je kids, deze kun je gewoon meenemen (mits ze boven de 6 jaar zijn).

Glow in the park is nieuw in Nederland. Eerdere versies overal in Engeland waren een grote hit. Niet zo verwonderlijk…het is een dik feest met deejays, schuimparty, time- tunnel, paint blast zone, fluorescent park. Zeg maar alles in een! En als je klaar bent met lopen, gaat het feest gewoon door, want in het finish gebied zwepen de beats je verder op!copy-of-glow-in-the-park-cornwall-2482016-w830h530

Ben je niet zo’n held in (hard-) lopen in het donker? No worries! Het parcours heeft knipperende markeerlichten en pijlen. Het is wel aan te raden om een hoofdlampje op te doen, want er zijn delen die donker zijnpg15253-w830h530

Weet je niet wat je aan moet doen? Daar hebben ze ook al over na gedacht. Je ontvangt bij je startbewijs een hoofdbad en UV- schmink. Hou er wel rekening mee dat je kleding nat en vies kan worden!. maar niets dat je niet kunt uitwassen!

Waarom? Je kan nooit genoeg ‚Äúglow‚ÄĚ in je leven hebben!
Waar: Amstelpark, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 11 maart
Start: is om 19 uur totdat het niet meer gezellig is
Kosten: ‚ā¨27,50,- per startbewijs, deze prijs is geldig t/m 27-02. Daarna wordt het ‚ā¨32,50.
Meer info over deze loop vind je terug op de website van Glow in the Park

WIN WIN WIN

En hoe leuk!! Ik mag 2x 2 personen naar deze toffe run sturen! Dus wil jij samen met een vriend/vriendin/man/vrouw/zoon/dochter enz enz naar deze run… voer dan onderstaande stappen uit en wie weet zie ik jou dan op 11 maart tijdens de Glow in the Park Run!

  • Like het instagram account van Glowintheparkeu
  • Like mijn Instagram account¬†¬†Gabyrunstheworld¬†(Mocht je dat nog niet al doen ūüėČ )
  • Deel een foto waarop jij laat zien dat je een feestje kan bouwen en aangeeft waarom JIJ naar dit hardloopfeestje wilt.
  • Tag in deze foto Glowintheparkeu en gebruik daarbij de #ikwilmetGabynaarglowinthepark¬†

Voor dit alles heb je een week de tijd (t/m maandag 13 februari) en dinsdag 14 Februari maak ik de winnaars bekend!

SUCCES!!

cc21ad8a2f7970c3360fab6e2109a8da

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *