Niet vaak, maar wel veel

Het was een gekke week, een week waarin mijn vriend en ik afscheid namen van een dierbaar persoon, maar ook nog even een paar dagen naar het zonnige Valencia vlogen. Een week die van verdriet overging naar vreugde. Een week waarin ik niet vaak liep, maar uiteindelijk toch wel veel. Veel leesplezier lig.

Maandag
Deze dag had ik een heftig dagje. Ik schreef dit al in het XXL weekoverzicht die ik deze dag plaatsten. Eindelijk had ik weer de tijd om een weekoverzicht te schrijven en besloot om deze maar even van 3 weken te maken. Maar goed, een heftig dagje dus. Ik begon de dag gewoon met werken om vervolgens om 12:30 uur de werkvloer te verlaten. Ik werd opgehaald door vriendlief om samen naar Breda te rijden voor de crematie van zijn tante. Helaas is zij na een zeer kort, maar heftig ziekbed op 62 jarige leeftijd overleden. De dienst was mooi, maar wel emotioneel en na afloop gingen Nicky en ik allebei met knallende hoofdpijn de deur uit. We brachten samen met zijn zus, moeder en stiefvader zijn oma naar huis. Om de dag toch nog een beetje gezellig af te sluiten gingen we met zijn allen uit eten. We waren uiteindelijk pas om 23:30 uur thuis en vielen allebei heel snel in slaap. Knock-Out!

Dinsdag
Vandaag verplicht uitslapen en dat kwam na die heftige dag ervoor heel goed uit. Ik moest aardig wat dingen doen, dus na enigszins ‘rustig’ opgestart te hebben besloot ik om maar eerst een rondje te gaan lopen. Ik had wat gelletjes nodig dus ik besloot om richting de hardloopwinkel in het dorp te lopen en dan via een andere route weer terug. Ondanks het stevige windje en het grijze weer was het warmer dan ik dacht. Ik begon met sleeves en lange broek, maar al snel waren de sleeves in mijn rugzak verdwenen en had ik spijt van mijn lange broek. Ik moest even op gang komen, maar eenmaal in een lekker ritme ging het heerlijk. De gels werden ingeladen en na een kort praatje ging ik weer via een andere route richting huis. Op het einde nog een kleine verfrissende miezerbui en met ruim 12 kilometer stond ik weer voor de deur.IMG_9656

Daarna moest ik een beetje haasten om mijn griepvaccinatie te halen bij de huisarts. Daarna even snel boodschappen om vervolgens bepakt en bezakt door te fietsen naar de tandarts. Net op tijd was ik daar binnen, maar achteraf had ik beter gewoon eerst naar huis kunnen gaan, want as usall liep hij weer 20 minuten uit. Mijn gebit was op een klein beetje tandsteen na verder keurig en na een kleine schoonmaakbeurt stond ik weer buiten.

Thuis zette ik de tuinkabouters die ik van mijn moeder tussendoor had gekregen in de tuin. Deze tuinkabouters heb ik ooit als klein meisje van kennissen gehad en stonden altijd bij mijn ouders in de tuin. Later verhuisde ze mee naar het balkon bij mijn moeder en nu staan ze eindelijk in mijn eigen tuin. David en Lisa, welkom thuis 😉IMG_9657

Ik had tot nu toe nog geen tijd gehad om mijn hardloopkleding op te bergen in de nieuwe kledingkast en nu was het moment daar… eindelijk verplaatste de grote rommelige berg aan loopkleding in de slaapkamer, naar keurige stapeltjes in de nieuwe kledingkast. Hoe blij kan je met een kast zijn :-).

De rest van de avond deed ik niet veel bijzonders en vertrok ik op tijd naar het werk voor nacht 1 van de 3.

Woensdag
Na een drukke nacht wilde ik graag naar huis. Ik was supermoe en toe aan mijn bed. Helaas stond het verkeer op de A4 muurvast en dus ook de oprit naar de A4 toe. Nu hoef ik niet de A4 op, maar wel dezelfde kant op als de oprit.. met als gevolg… dat ook ik in de file stond. IMG_9658Ik veroorzaakte door de vermoeidheid nog bijna een ongeluk, maar kwam gelukkig zonder schade uiteindelijk veilig thuis. Om 9 uur lag ik uiteindelijk in bed en sliep ik meteen… met 1x kort wakker te hebben gelegen werd ik uiteindelijk om 19:15 uur wakker. Wow! heerlijk! De rest van de avond vloog voorbij en voordat ik het wist moest ik alweer naar het werk voor de 2e nachtdienst.

Donderdag
De 2e nacht was wederom rommelig, maar niet zo druk als de nacht ervoor. Ik had tijd om tussendoor eindelijk het verslag over de berenloop te schrijven. Helaas kreeg ik het niet af en riep mijn bed heel hard toen ik thuis kwam en won deze het van mijn blog. Ik sliep lang niet zo lekker als de dag ervoor en lag tussendoor geruime tijd wakker. Toen ik rond 17:30 uur uiteindelijk mijn bed uitstapte was het zo aan het stormen buiten dat ik besloot om mijn hardlooprondje te skippen. Ik moest nog een aantal dingen doen, waaronder mijn koffer voor Valencia inpakken, dus ik had ook niet zoveel tijd. Ik voelde mij enorm brak toen ik uit bed stapte, maar na een lekkere douche voelde ik mij gelukkig alweer iets beter.

Terwijl ik een lekkere maaltijd stond te kokkerellen kwam vriendlief thuis en konden we niet veel later aanvallen. Daarna pakte we allebei onze koffers in en keken we nog even samen TV. Ik pakte mijn tas en ging op weg naar de laatste nacht, bijna weekend! Bijna naar Valenica!IMG_9667

Vrijdag
Ik zat vandaag op de andere locatie en had niet veel te doen. Ik kon daardoor mooi het verslag over de Berenloop afmaken en plaatste deze online. IMG_5497Verder werkte ik aan nog wat andere dingen voor mijn blog en hoopte maar dat ik thuis alles klaar had voor Valencia.

Eenmaal thuis was het haasje-repje. Wat spullen gooide ik over in mijn andere tas. Ik friste mijzelf een beetje op, trok andere kleding aan en gooide de koffers in de auto. Van de auto stapte we in de bus en reden we naar Schiphol. Blijkbaar waren we niet de enige die gingen vliegen, want man o man wat was het druk! Vooral bij de securitycheck. Ik kreeg spontaan het idee of ik bij de Efteling was, maar dan zonder een wachtrijmuziekje. IMG_9672

Eenmaal door de securitycheck was er nog even tijd voor een wc-bezoek, kopen van een flesje water en een kop thee. Daarna konden we bijna rechtstreeks het vliegtuig instappen, waar hoe grappig, Joke samen met een vriendin 1 rij schuin achter ons bleken te zitten. Ready for take off… go! IMG_9674

Tijdens het landen zag ik al mooi het park liggen waar de marathon zich op zondag zou gaan afspelen. ‘Uhm marathon’ hoor ik je denken, ‘heb ik iets gemist??’ Nou nee, ikzelf wist het ook nog geen 2 weken. Het was een last-minute unieke kans aanbieding die ik niet wilde laten lopen. Het hele weekend stond naast het sightseeing van Valencia ook in het teken van de marathon. Maar meer over dit weekend en de marathon, zal aankomende week in een aparte blog verschijnen. IMG_9676

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *