Leuke hardloopshorts vaak te short

Lieve ontwerpers van Nike, ASICS, New Balance, Saucony, Brooks, Adidas, Puma en alle andere gerenommeerde hardloopkleding merken,

Er is mij de afgelopen jaren iets opgevallen aan jullie collecties en dat zit mij eigenlijk een beetje dwars. Ik heb mijn ‘probleem’ bij andere dames neergelegd en kwam er achter dat meerdere vrouwen hier last van hebben in mijn omgeving. Nu kan ik jullie natuurlijk niet dwingen om iets te veranderen aan jullie collectie’s, maar heel stiekem hoop ik dat jullie na het lezen van deze ‘brief’ er toch eens over na zouden willen denken.

De meeste mensen die mij kennen weten dat zodra de temperatuur boven de 10 a 15 graden uitkomt ik het liefst in een korte broek mijn kilometers afwerk. Helaas ben ik genoodzaakt om in de iets langere strakke korte broekjes te lopen omdat ik door mijn iets dikkere (gespierde) benen anders enorm pijnlijke schuurplekken krijg. De keuze in de iets langere korte broekjes is al vrij beperkt (vaak is er maar 1 model per merk) om het dan nog niet eens over de kleur te hebben, want dat is vaak alleen zwart. Sporadisch is het broekje zwart met een gekleurd biesje, maar daar houdt het dan ook wel een beetje bij op. En dat vind ik jammer.

De hele korte shorts en de 3/4e broeken zijn vaak wel in allerlei leuke printjes te vinden, maar de tussenliggende maat dus vaak alleen in het zwart. Zwart is natuurlijk veilig en kleed af, maar soms wil je ook wel eens wat anders aan dan zwart. Wil je een keer een vrolijke korte broek aan bij een zwart shirt ipv een hele zwarte set.

zoiets in een langer model zou ik heel graag willen

zoiets in een iets langer model zou heel fijn zijn

De leuke gekleurde flubbershorts (met of zonder strakke pijpjes) zijn helaas ook niet aan mij besteed, aangezien ik dan precies hetzelfde probleem heb. Ze kruipen bij mij op met alle pijnlijke gevolgen van dien.

Dus lieve ontwerpers, is het een keer mogelijk om de iets langere korte broekjes ook in leuke printjes en kleurtjes uit te brengen? Je zou mij en ik weet zeker nog een heleboel andere dames hier een heel groot plezier mee doen. En mochten jullie een ‘pasmodel’ nodig hebben… dan weten jullie mij te vinden.

Veel liefs
Gaby

9150576.jpg.ashx

12 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *