Jump for Joy

Toink toink, boing, boing, stuiter, stuiter… waarschijnlijk heb je het al ergens op instagram of Facebook voorbij zien komen bij mij of bij 1 van de andere bloggers, maar ik heb donderdagavond op een trampoline gestaan. Niet om salto’s te turnen, maar voor een heuse workout van ruim 45 minuten. De reden van deze workout.. een avond van ASICS in aanloop naar de dam tot damloop.

Zout Fotografie

We begonnen deze avond natuurlijk niet meteen met het springen op een trampoline, sterker nog.. we wisten niet wat we zouden doen. We wisten alleen dat het heel pittig zou zijn en verder niks. Om ons nog wat nieuwsgieriger te maken kregen we eerst wat filmpjes te zien over onder andere de Dynaflyte en de ‘Want it more‘ campagne. Asics had ons de vorige keer al willen laten vliegen tijdens de sprintles met Robert Lathouwers en nu wilde ze ons wederom laten vliegen. En ineens ging er een lampje bij mij branden… trampoline springen en het duurde niet lang voordat we te horen kregen dat we inderdaad trampoline gingen springen! Hoe tof!!

Maar om daar te komen moesten we eerst nog een stukje hardlopen door het Vondelpark. En wow wat een verschil met het vorige event. Toen was het Vondelpark vanwege het slechte weer, op sporters na, leeg en nu met het mooie weer bomvol. Supergrappig om te zien hoe iedereen naar zo’n park trekt met dit mooie weer.

Zout Fotografie

Na bijna 3 kilometer kwamen we aan op de plaats van bestemming. Een gym met een hele zaal vol met trampolines.

De workout was echt heel tof en werd door 2 instructeurs gegeven. Wat een energie en wiehoeeeee stuiter de stuiter vliegen maar! Een goede workout voor je core en leuk om een keer naast het hardlopen te doen. De workout werd steeds intensiever en het  zweet droop letterlijk van mij af. Bij het laatste nummer van 2,5 minuut was het tijd om alles eruit te springen, iedereen ging als een malle en kon met een voldaan gevoel daarna van de trampoline (na een cooling down te hebben gedaan) af stappen. Het was in ieder geval heel tof, maar de foto’s zeggen denk ik genoeg 😉

Zout Fotografie

Zout Fotografie

Zout Fotografie

Zout Fotografie

Zout Fotografie

Na de workout was het tijd om terug te lopen en hihi dat voelt gek, zo zonder die extra vering. We liepen via een iets kortere route terug, maar ik kon wel merken dat ik iets met mijn benen had gedaan.

En nu is het nog een week tot aan de damloop. Ben jij er al klaar voor?? Ik heb er in ieder geval superveel zin in en ik  denk jij ook! Vergeet niet nog even langs de damloop store te gaan bij de Run2day aan de overtoom. Deze is nog een weekje open en daar kan je een gelijk een shirt in damloop stijl laten bedrukken. klik hier voor meer info en ook voor meer info over hoe jij 1 van de 4 ASICS pakketten t.w.v. €500 kan winnen.

Succes en ik zie je bij de dam tot dam!

Zout Fotografie

Even een kleine sfeerimpressie van de avond

Bedankt Keep-track NL, ASICS en Run2day voor deze geweldige avond! En bedankt Zoutfotografie voor de hilarische foto’s 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *