Gaby runs ons Kos the Sequel and more

Hallooootjes… ik ben er weer hoor! Oké ik ben al een paar dagen back in town, maar nu ook weer terug hier op mijn blog. Ik hoop dat je iets te drinken erbij hebt gepakt, want dit gaat een lang verhaal worden. Niet 1 maar 2 weekoverzichten in 1. En nee, niet alleen maar zon, strand en Griekse tafarelen, maar ook alweer verhalen uit NL. En om de verwarring te voorkomen, dit keer maar datums erbij 😉 . Veel leesplezier

Maandag 20 juni
De eerste hele dag op Kos begon ik meteen goed met een loopje. Net na zonsopkomst (net na 6 uur plaatselijke tijd, 5 uur NLe tijd) stond ik buiten. En wow… wat is het al warm!! Ik besloot om vanuit het hotel eerst linksaf te gaan. Ik dacht voor deze 10 kilometer geen water nodig te hebben, maar eenmaal buiten dacht ik daar anders over en kocht meteen bij het supermarktje onder het hotel een klein flesje water. Ik liep in rustig tempo verder en zag Kos ontwaken. Na 2,5 kilometer besloot ik om te draaien om via dezelfde weg terug te lopen richting het hotel. Langs het hotel om nog 2,5 kilometer de andere kant op te lopen. Langs de vissertjes en het echte touristische gedeelte van Kos stad. Na 2,5 kilometer draaide ik weer om en met 10 kilometer op mijn garmin en met een leeg flesje water stopte ik voor het hotel. IMG_2386

Met een rammelende maag, stapte ik snel onder een verfrissende douche om daarna met vriendlief richting het ontbijt te vertrekken. En ohhhhhhhhh wat een keuze allemaal!! Wat een hoop lekkers allemaal. En wat een uitzicht! Gewoon ontbijten aan zee, heerlijk! En natuurlijk moesten er diverse dingen geproefd worden 😉 IMG_2388

De rest van de dag bestond uit zwemmen, zonnen, luieren, lezen, eten enz… gewoon even niks! Echt het vakantiegevoel!

Dinsdag 21 juni
Vandaag wederom vroeg wakker, maar niet om te rennen dit keer. Wel op tijd eruit om mee te gaan op een 3 eilanden tocht met de boot. Eenmaal op de boot waren we blij toen we gingen varen, want oeiiii wat was het warm zonder wind! En nog maar net de haven uit en whaaaaa dolfijnen! Ze sprongen zelfs uit het water. Dat heb ik helaas niet op de foto, maar wel een stukje dolfijn. GENIETEN!DSCN7376
Daarna door naar het 1e eiland, met een prachtig zandstrandje. Daar konden we lekker even zwemmen en ook een kerkje bezoeken. Nicky en ik besloten om gewoon lekker te gaan zwemmen, even afkoelen. Om 12 uur moesten we weer aan boord zijn voor een heerlijke lunch en om verder te varen naar het volgende eiland.

Aqua jogging ;-)

Aqua jogging 😉

Dat was HET sponzeneiland van Griekenland. Na een kleine wandeling in gezelschap van een lekker ijsje vonden we het wel mooie geweest en zochten we de schaduw op bij de boot. DSCN7520

Op naar eiland nummer 3! Dat bleek de blue lagoon te zijn, een prachtig stukje blauwe zee waar we lekker konden afkoelen. DSCN7536
En tja… als je dan de kans krijgt om van de boot af te springen 😉 IMG_2538

Woensdag 22 juni
Vandaag vroeg eruit! Ik wilde vandaag 12 kilometer lopen en had maandag gemerkt dat zodra de zon op was het echt heel snel warm werd. Ik wilde daarom al voor zonsopkomst buiten staan en stond iets na 5:30 uur buiten. Natuurlijk niet alleen vanwege de warmte, maar stiekem ook gewoon om de zonsopkomst te kijken. Ik vind dat zoiets magisch namelijk. Ik liep weer vanuit het hotel richtig de linkerkant en volgende gewoon het fietspad. Ik hield goed de tijd in de gaten en zocht een mooi plekje om goed de zonsopkomst te kunnen bekijken. Het duurde eventjes voordat hij achter de berg was (daar had ik geen rekening mee gehouden qua tijd), maar eenmaal daar achter vandaag was het het prachtig. Hoe gek is dat… dat je van zoiets simpels eigenlijk intens kan genieten. IMG_2659

Ik liep daarna lekker verder en bereikte de windzone. Hier staat bijna altijd een behoorlijke wind voor de wind en kitesurfers. Dat was ook tijdens het lopen te merken, maar eigenlijk was het wel lekker. Ik maakte op dat punt nog een paar foto’s en draaide bij 6 kilometer om. IMG_2693 Ik liep met het zonnetje in de rug, maar uiteindelijk met de wind vol in mijn gezicht terug richting het hotel. Hoe meer ik richting het hotel kwam hoe meer de wind afzwakte. Ik genoot van elke kilometer en ohhh wat was ik blij dat ik mijn camelbag dit keer had meegenomen. Niet alleen voor het water, maar ook voor wat powerbar snoepjes en het mini statiefje waar ik de selfie mee heb gemaakt. Loopt toch een stuk lekkerder met die spullen op je rug dan een flesje in je hand. IMG_2750

Na het lopen weer smullen bij het ontbijt om vervolgens onze huurfietsen op te halen. 3 dagen lang hadden we een huurfiets en we besloten om vandaag naar Tigaki te fietsen, een dorpje ongeveer 10 kilometer verderop. Tussendoor maakte we even een tussenstop om bij een bekende wat info over leuke plekken van het eiland te scoren. We fietste daarna door naar Tigaki. Naast strandjes hebben ze daar ook een zoutmeer waar je flamingo’s kan spotten. Helaas hebben we deze niet gespot. DSCN7541Aangezien het eigenlijk al wel weer lunchtijd was en we inmiddels 15 kilometer hadden gefietst schoven we bij een strandtent binnen. De eigenaresse was NLe en zij vertelde dat de flamingo’s met deze warmte al weg zijn uit het zoutmeer, ahaaa vandaar. Na een lekkere lunch kozen we een strandbedje uit en lagen een paar uur daar lekker te chillen, beetje zwemmen enz. IMG_2820Daarna fietste we weer terug naar Kos-stad en besefte ik mij dat ik eigenlijk vandaag een soort van triathlon had gedaan, maar dan in de verkeerde volgorde hahahahahah.IMG_2768

Donderdag 23 juni
Vandaag een fietstocht naar de warmwaterbronnen van Kos. Een fietstocht wat ik mij van 8 jaar geleden nog deels kon herinneren…want er zat een klimmetje aan het einde van de rit. Alleen was ik even vergeten dat het eigenlijk toch wel een hele erge klim was hahahahha. Naast het klimmen met de fiets moesten we ook nog een berg af lopen, wat betekende dat we daarna die steile berg ook weer OP moesten lopen. We lagen even in de bron en maakte daarna weer rechtsomkeert richting kos-stad. Op het hoogste puntje van de fietstocht genoten we even van het prachtige uitzicht om daarna keihard de berg af te zoeven 🙂 . IMG_2799

IMG_2832We informeerde her en der over het windsurfen en nog wat andere watersportactiviteiten en lagen niet veel later met een lekker broodje van de bakker languit op het strandbedje bij het hotel.

Vrijdag 24 juni
Vandaag weer lekker hobbelen. Waar ik het thuis heel moeilijk vind om in de ochtend A mijn bed uit te komen en B dan te gaan hardlopen en C ook nog eens op lege maag te gaan hardlopen gaat het hier eigenlijk best vanzelf. Niet alleen omdat ik vriendlief niet wakker wil maken, maar ook omdat er weinig keus is hahahaha. Ik had besloten om gewoon de interval te gaan doen die op het schema stond. 2 kilometer inlopen, 12 x 200 meter in 45 seconden, 200m rust om daarna nog 2 kilometer uit te lopen. Nou ik kan je vertellen… ik ben nog nooit zo blij geweest met de paar sproeiers die in het gras stonden. Bloody HOT! What was I thinking hahahhaa. Maar i did it.IMG_2943

Daarna weer een lekker ontbijtje erin om weer op de fiets te stappen. Vandaag zouden we namelijk gaan windsurfen. Voor mij was het 2 jaar geleden dat dit had gedaan en voor mijn vriend was het niet zo lang geleden, maar zou het wel de eerste keer op zee zijn. Voor beide dus wel spannend. Maar eerst zou ik kijken hoe de zee was, want anders zou ik gaan suppen. Onderweg er naar toe kocht nog snel een zwemshort en de avond ervoor had ik al een lycra (met UV bescherming factor 50) gekocht. Eenmaal daar kon ik privles krijgen voor het windsurfen en zouden het prima omstandigheden zijn. Ik stond ruim 2,5 uur op de plank.. of nou ja.. ik deed een poging.DSCN7657 Ik lag meer in het water dan dat ik op de plank stond, maar goed… aan het einde van de les lukte het wel om te blijven staan, te draaien enz. DSCN7632Mijn vriend had inmiddels ook al gemerkt dat het varen op zee toch wel andere koek was dan varen op een meer. We vermaakte ons de rest van de dag daar op het strandje en fietste na deze heerlijke dag weer terug naar het hotel.IMG_3631Eenmaal weer terug keek ik in de spiegel en kon ik maar 1 ding denken… OMG
IMG_2947Wind en veel zeewater… coupe zee, snel een masker erin!

Zaterdag 25 juni
Vandaag deden we eigenlijk niet zo veel. Beetje eat, swim, read, chill and repeat. DSCN7868Met aan het einde van de dag, op nog geen 200 meter vanaf het hotel dolfijnen in de zee, hoe gaaf! Helaas lukte de foto’s dit keer niet zo goed, maar wat een prachtig gezicht blijft het toch. In de avond reserveerde we vast een auto voor de dag erna, konden we mooi even het eiland rondcrossen.

Zondag 26 juni
Eigenlijk stond er voor vandaag een progressieve duurloop van 24 kilometer op het programma, maar ik had al besloten dat ik dat niet ging doen. Ik vond 15 kilometer meer dan genoeg voor op Kos, maar besloot er wel een progressieve loop van te maken. In blokken van 5 kilometer steeds een beetje sneller. Weer voor zonsopkomst stond ik buiten en ging dit keer naar de rechterkant vanuit het hotel, de weg richting Lambi en Tigaki. Ik merkte onderweg dat mijn darmen wat aan het protesteren waren en was blij dat er al diverse strandtentjes bezig waren om alles weer netjes aan kant te krijgen voor de nieuwe dag. Een stukkie lichter verliet ik een strandtentje en kon eindelijk een beetje genieten van het lopen. Het was erg benauwd vandaag, hing ook wat bewolking en ik was eigenlijk blij met het briesje die er stond. Dat gaf tenminste nog iets verkoeling. Desondanks kwam ik uberbezweet terug bij het hotel aan.IMG_3027
Snel een verfrissende douche en op naar het ontbijt. Daarna liepen we richting de auto verhuur en konden we op pad met onze hippe Nissan Micra. Eerst naar het verste punt om vanuit daar via allerlei mooie plekjes rustig aan weer terug bij Kos stad te komen. IMG_3040

Van paradise beach en Kefalos naar Limionas voor verse calamari. IMG_3038
Om daarna door te rijden naar Plaka voor het pauwenbos. Dat was nog best leerzaam, want ik heb nooit geweten dat pauwen kunnen vliegen. Niet alleen pauwen waren daar te vinden, maar ook kikkers en schildpadden.  IMG_3184 IMG_3174 IMG_3132

Vanuit daar door naar de molen van Antimachia en ook het kasteel van Antimachia. Daar waren wij de enige 2, stiekem best tof! Met een prachtig uitzicht vanaf het kasteel en een man in klederdracht was het feest daar compleet.DSCN8120

Daarna door naar het vissersdorpje Mastihari om via Pyli en wat andere bergdorpjes uiteindelijk bij het beeld van Hippocrates (de grondlegger van de geneeskunde) te eindigen. IMG_3125
Vanaf dat beeld reden we naar huis en zag ik het oude theater waar ik 8 jaar geleden ook een foto had gemaakt. Het shirt van toen had ik nog in mijn kast liggen als slaapshirt en had deze meegenomen op vakantie voor een toen vs nu foto. En zie hier het resultaat. IMG_3162Dezelfde persoon, op dezelfde plek 8 jaar later en best wel een beetje anders  😉 .

We leverde in de avond de auto weer in genoten wederom van een lekkere maaltijd bij Mummy’s Cooking. Dit was echt een TOP dag! DSCN8131

Maandag 27 juni
Vandaag lekker weer een easy going dagje. We moesten wel een beetje op de tijd letten, want we zouden eind van de middag opgehaald worden om naar het bergdorpje Zia te gaan. Vanuit daar kan je namelijk prachtig de zonsondergang zien. Op tijd stonden we op de plek waar we opgehaald zouden worden, helaas duurde het allemaal iets langer dan we hadden gehoopt, maar uiteindelijk kwamen we uit in Zia. Daar zochten we in 1 van de restaurantjes snel een plekje aan de balustrade zodat we mooi de zonsondergang konden zien. Je zag de zon steeds beetje bij beetje zakken en uiteindelijk ondergaan, supermooi! Daarna liepen we nog een klein rondje door Zia om vervolgens met een klein taxibusjes terug gebracht te worden naar het hotel.DSCN8272

 

Dinsdag 28 juni
Vandaag stond er eigenlijk weer een interval op het programma, maar door de vorige keer had ik hier niet zo heel veel zin in. Maar om nou alleen maar een vlakke loop te doen vond ik iets te makkelijk en besloot mijzelf uit te dagen. Ik had gezien dat het beeld van Hippocrates eigenlijk niet zo heel ver van het hotel af stond, alleen moest ik daarvoor wel een berg op. Rustig aan liep ik met de zee in mijn rug de berg op, vervloekte het idee op het laatste steilere stukje, maar genoot uiteindelijk van het prachtige uitzicht.IMG_3276

Ik maakte meerdere foto’s, kon ik gelijk even uitrusten en liep op mijn gemakje weer terug naar beneden. Daar dwars door wat archeologische opgravingen om vervolgens nog een klein rondje door toeristischere deel van kos stad te lopen om aan 10 kilometer te komen. IMG_3511Ik had vandaag het jurkje van Lornah sports aan met daaronder een BH top en een korte broek en ik kan je zeggen, dat loopt best lekker. Toch een tikkie bloot, maar wel bedekt.0EF96144-CDBF-4695-81CA-8C8F9AEB0577
Daarna weer een heerlijk ontbijtje om daarna lopend naar een watersportding te lopen. We hadden daar eerder een aanbieding voor jetski, parasailing en met zo’n ring achter een bootje gezien en wilde dat wel doen. Geen moment heb ik hier spijt van gehad. Wat was het leuk!! Eerst scheuren op de jetski13555900_1111277122273542_748503876_o

Daarna metershoog achter de bootPARASAILING
Om af te sluiten met stuiteren over het waterBOOTACHTER
Hyper liepen Nicky en ik terug naar het hotel. De rest van de dag was lekker lazy.IMG_3513

Woensdag 29 juni
Shit… alweer de volledige laatste dag hier. Morgen weer naar huis, dus vandaag nog even keihard genieten. Genieten door bijna heel de dag niks anders te doen dan zwemmen, lezen, zonnen, eten enz.DSCN8322 In de avond nog 1 keer uiteten bij Mummy’s cooking waar we gewoon alles bestelde wat we lekker vonden (dat hield dus in dat we 1 voorgerecht hadden en 3 hoofdgerechten, hahahahhaha oeps). DSCN8379Verder gaven we katten op kos nog voor de laatste keer net dat beetje extra aandacht wat ze normaal niet krijgen en pakte zoveel mogelijk de koffer weer in. Ohwja en niet te vergeten, nog 1 keer een ijsje bij de beste ijssallon van kos stad!IMG_3531

Donderdag 30 juni
Ik kon het niet laten, nog 1 klein rondje op kos. Nog 1x de zonsopkomst tijdens het rondje. Ik liep 5 kilometer keihard te genieten. IMG_3709Daarna snel douchen, de laatste spullen in de koffer en op naar het allerlaatste heerlijke ontbijt. Om 9 uur stond de bus voor het hotel om ons naar het vliegveld te brengen. IMG_3734Om 12:20 uur lokale tijd vertrok het vliegtuig weer naar Nederland om de lucht steeds grijzer te zien worden en om 14:55 uur Nederlandse tijd stonden weer aan de grond.

Daarna kon het racen voor mij beginnen, koffer halen met de bus naar huis, omkleden, loopkleding inpakken om vervolgens met de auto weer terug te keren naar Amsterdam. Om 17:30 uur had ik met Andrea afgesproken in Amsterdam Osdorp, want om 18:30 uur werden wij en een hoop andere bloggers verwacht in de Run2day aan de Overtoom in Amsterdam. Daar wachtte ons een toffe avond van de Runner’s World in samenwerking met Saucony, Weleda en het ijscentrum. Meer over deze avond komt later deze week online, maar na deze dag was ik compleet gesloopt en was ik blij toen ik in mijn bed kon duiken. IMG_3894

Vrijdag 1 juli
Na een onrustig nachtje was ik redelijk vroeg wakker. Ik wilde eigenlijk nog even naar het olympisch stadion rijden om mijn kledingpakket voor het E.K. op te halen, maar door de file en een personal trainingsafspraak om 12 uur leek mij dit niet zo slim. Ik had geen zin om te haasten, dus besloot om eerst maar eens mijn koffer uit te pakken, de wasmachine aan en om gezellig samen met vriendlief wat boodschappen te halen. Even gezellig samen ontbijten en toen op naar de sportschool. Ik voelde dat ik zware benen had van de dag ervoor en zat al op de fiets van ohwjee. Tijdens de vakantie heb ik geen krachttraining gedaan dus ik was benieuwd. Wonder boven wonder ging de personal training supergoed! Trainer Arjun bleef gewichten erbij gooien bij bepaalde oefeningen. De vakantie had mij blijkbaar goed gedaan… of zou het de flinke hoeveelheid koolhydraten en eiwitten zijn geweest die ik heb gegegeten in Griekenland 😉 . Na afloop een lekkere shake om met een zeer voldaan naar huis te fietsen.525A50BE-C556-47EF-8319-56C97171B77E

Thuis had vriendlief de lunch klaar en kon ik zo aanschuiven. Daarna douchen en op naar Amsterdam! Ik was heel benieuwd naar hoe het er in het echt zou uitzien en hoe de kleding zou zitten. Eenmaal in de sporthallen zuid had ik vrij snel mijn tas in handen en kon het passen beginnen.IMG_3927 Alles zat prima behalve de lange broek en de schoenen. De lange broek moest een maatje kleiner en de schoenen een maatje groter. Met de broek was het geen probleem, maar met de schoenen helaas wel. Ze hadden ze niet in maat 39 of 39,5. De eerstevolgende maat die ze hadden was maat 40 en dat was niet eens de E.K. editie. Bummer! Ik besloot om de iets te krappe schoenen dan toch maar mee te nemen en zocht contact met de plaatselijke hardloopwinkel van Alphen. Deze had nog wel mijn goede maat liggen en was zo lief dat hij ze wel wilde ruilen voor die van mij. SUPER!

Ik scheurde met mijn auto weer terug naar Alphen, haalde een klein doosje bonbons bij de banketbakker en kwam met de EK schoenen aan bij de loopwinkel. Niet veel later liep ik met de juiste maat de winkel uit! Yeah!IMG_3913
Daarna snel naar huis, want niet veel later zou ik opgehaald worden door een college voor een BBQ met het werk. Eigenlijk had ik voor mijn vakantiestemming niet zo veel meer om te gaan, maar eenmaal bij de BBQ was het eigenlijk ook wel weer heel gezellig.

Zaterdag 2 juli
Wederom veeeel te vroeg wakker dan dat ik had gehoopt. En oeiiiii spierpijn!!! Oeps, maar het was wel een beetje te verwachten na gister. Omdat het waaide en er toch ook een zonnetje stond had vriendlief besloten om te gaan windsurfen. Even een paar uurtjes op de plaatselijke plas. Ik begon alvast aan dit weekoverzicht, want tot nu toe had ik daar nog helemaal niks aan gedaan. Er stond echter ook fietsen op mijn schema en eigenlijk kwam dat nu wel goed uit met die spierpijn, even losfietsen. Het weer ging van zonnetje naar regen, van zon naar regen. Fietsen in de regen vind ik niet zo erg, maar op een racefiets had ik dat nog nooit gedaan… met die dunne bandjes, is dat dan niet gevaarlijk? Ik vroeg het even aan Everdien en zij wist mij te vertellen dat ik alleen rekening moest houden met remmen en bochtjes. Ik kon dus gewoon gaan. Ik besloot om de camera mee te nemen zodat ik een keer wat foto’s van vriendlief tijdens het surfen kon maken. Terwijl ik aan het fietsen was kreeg ik wat appjes binnen, maar besloot deze pas te bekijken als ik bij de surfclub aangekomen was. Ze bleken van vriendlief te zijn, dat hij al gestopt was met surfen omdat de wind toch niet helemaal was wat hij gedacht had. Maar huh? Waar zit je dan?? Kijk eens om, ohhh daar. Nou kon hij mooi een foto maken terwijl ik verder ging met fietsen. Ik fietste een klein rondje en kwam met iets ‘lossere’ benen thuis. IMG_3943

Daarna kreeg ik te horen dat ik bij de laatste 10 zit om Fitgirl te worden van She magazine. Dus vind jij mij een echte Fitgirl… wil je dan asjeblieft stemmen om mij door te laten gaan naar de laatste 5? Stemmen kan hier, thnx!

In de middag vertrokken we samen met mijn moeder en stiefvader richting Hoorn. Als bedankje voor het verzorgen van de kat tijdens onze vakantie namen we ze mee uiteten bij het heerlijke italiaanse restaurant Bella Italia in Hoorn. Klein uurtje rijden, maar dan heb je ook wel heerlijk eten. En het toetje… NOMNOMNOM. IMG_3947

Eenmaal thuis was ik op! Door de slechte nachten ervoor besloot ik lekker vroeg mijn bedje in te duiken. Het duurde niet lang voor ik in een diepe slaap viel.

Zondag 3 Juli
BOEMERDEBOEMERDEBOEM! Huh.. wat?? Onweer! Het is 2:52 uur als ik op mijn wekker kijk. He gedver…. Ik wil slapen. Voor mijn gevoel had ik een gat in de dag geslapen, maar in het echt dus maar 4,5 uur ofzo. Hahahha. Gelukkig viel ik enige tijd weer in slaap en met wat gedraai en gekeer besloot ik uiteindelijk rond 10:30 uur maar eens uit mijn bed te stappen.

Er stond nog een duurloop op het programma, het huis lijkt wel ontploft met her en der manden schoon wasgoed en deze blog moet ook nog afgemaakt worden. Maar first things first… ontbijten, samen met vriendlief. Heerlijk warme broodjes met een gekookt eitje. Ik merkte dat ik nog steeds wel spierpijn had, maar niet zo erg meer als de dag ervoor. Maar om nu een duurloop inclusief tempoblokken te lopen??? Dat lijkt mij niet zo verstandig. Ik keek op mijn schema en zag dat ik op aankomende dinsdag een easy 12km had staan, mooi! Dan draai ik het wel om.

Begin van de middag ging ik op pad en merkte ik gaandeweg het lopen dat de stijfheid iets afnam. Ik genoot van het heerlijke weer en kon meteen mijn nieuwe schoenen inlopen die ik donderdagavond had gekregen. Zoals altijd met nieuwe schoenen had ik onderweg wel last van slaapvoeten, maar verder lopen ze heel fijn. Nu kijken hoe dit zich verder ontwikkeld, maar vooralsnog ben ik heel positief verrast over deze schoenen. Ik ga ze de aankomende tijd in ieder geval verder uittesten en zal mijn oordeel dan op deze blog plaatsen. IMG_3997

Daarna een welverdiende douche, zag ik Verstappen 2e worden en kon ik samen met vriendlief boodschappen doen en kroop ik lekker achter de macbook om deze blog af te maken 😉 . Tussendoor hielp ik met koken, at diverse probeersels en nu is het verhaal eindelijk klaar. Leuk om nog even op deze manier terug te blikken op deze toffe vakantie. DSCN7964

Mijn vakantie is echter nog niet klaar… ik heb nu nog 1 week vrij om vrijwilliger te kunnen zijn bij het E.K. atletiek in Amsterdam. Ik heb daar echt heel veel zin in en ben ook benieuwd hoe het is om bij zo’n groot evenement vrijwilliger te zijn. Vanaf woensdag gaat dit grootste gebeuren voor mij van start. Als steward ben ik op verschillende plekken rondom en in het olympisch stadion te vinden en tijdens de Brooks 10k kan je mij op het museumplein vinden. Mocht je mij zien, twijfel niet, trek mij gerust aan mijn jasje, vind ik alleen maar tof.

Hoe is het verder met jullie? Gaat alles volgens plan? Door mijn verhaal al vakantiekriebels gekregen 😉 . Ben benieuwd, laat gerust een berichtje achter onder dit bericht.. vind ik alleen maar leuk 🙂

Tot snel xx

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *