Een ‘ode’ aan Amsterdam

In de vorm van een schoen dan he 😉 . Brooks lanceerde namelijk vorige week een speciale versie van de ‘Brooks Lanch 3’ voor het E.K. atletiek wat over 40 dagen van start zal gaan. Omdat het E.K. (zoals je waarschijnlijk wel weet) dit jaar in Amsterdam gehouden zal worden en Brooks een trotse partner van dit mooie evenement is hadden ze het idee om een special edition schoen te maken. Ik mocht ze gister even in het echt bewonderen en ik kan je zeggen, dat is ze gelukt hoor! IMG_0986

Allereerst de kleur,…typisch Nederlands! Rood-wit-blauw-oranje. En als je goed kijkt kan je het patroon van de Amsterdamse grachten erop herkennen. Aan de binnenzijde staan de Amsterdamse grachtenpanden afgebeeld en op de achterzijde de welbekende 3 ‘kruisen’ (de Andreaskruisen uit het stadswapen). IMG_0987

Nu mag je natuurlijk bij hardloopschoenen eigenlijk niet naar het uiterlijk kijken, maar stiekem doe je dat vaak toch wel. Het tweede wat mij opviel aan deze schoen… ze zijn licht! Heel licht! Ze wegen echt bijna niks. De schoenen zijn voor lopers met een neutrale loopstijl. De demping is doormiddels van de BioMoGo DNA innovatie en is de eerste volledige biologisch afbreekbare tussenzool.

Ikzelf heb ze nog niet aan mijn voeten gehad, dus kan ik jullie (helaas) niks vertellen over hoe ik ze vind lopen. Maar omdat ik zelf over 40 dagen 5 dagen langs als vrijwilliger aanwezig zal zijn bij het E.K. vond ik het wel tof om te delen (en heel stiekem hoop ik dat ze in het kledingpakket zitten voor het E.K. 😉 ). Zeker nu ik ze in het echt heb gezien en ze echt heel gaaf zijn! Wil jij kijken waar je 1 van deze schoenen kunt bekijken en uittesten, klik dan hier! Ohwja en niet onbelangrijk om te vermelden… de prijs van deze schoen €140,-

Aan de Amsterdamse Grachten.. 

IMG_0988

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *