De hoogte in

De lancering van de ASICS FuzeX Rush in Nederland is alweer een week geleden. Je hebt er misschien al het een en ander over gelezen, want oeps.. ik ben weer eens een tikkeltje aan de late kant met dit verslag. Maar goed…  ik wil toch mijn beleving met jullie delen dus tadaaaaa beter laat dan nooit… de terugblik op de Nederlandse Lancering van de ASICS FuzeX Rush! En wat voor 1… we stegen hierbij letterlijk tot grote hoogte!

fuzeX Rush Zout Fotografie (6 van 83)

Na een lekker dagje op werk wandelde ik om 15:30 uur het ziekenhuis uit en reed ik naar Woerden om Debbie op te halen. Wij waren met nog een aantal bloggers uitgenodigd om naar de lancering van de FuzeX rush te komen. Eenmaal omgekleed en wel reden we richting Utrecht, parkeerde de auto en wandelde naar de plek waar wij moesten verzamelen… de Intersport. Daar werd het al snel 1 gezellige boel met allemaal bekenden waarvan ik er een aantal al heel lang niet meer had gezien.fuzeX Rush Zout Fotografie (5 van 83)
Nadat iedereen omgekleed was, kregen we van Robert Lathouwers een kort praatje over de soort schoen, de diverse lagen die erin zitten verwerkt en waar de schoen voor bedoeld is. fuzeX Rush Zout Fotografie (13 van 83)
Ook vertelde hij dat de ontwerper van de schoen een GPS afdruk van het drukste kruispunt van Tokio als print aan de onderkant van de zool heeft laten zetten. Grappig he! Ik hou wel van zulke ‘grapjes’ op schoenen en kleding. Dit alles werd verteld terwijl allerlei lekkere hapjes en drankjes naar binnen werkte.
fuzeX Rush Zout Fotografie (1 van 83)

Daarna was het tijd om de schoen goed uit te testen middels een work-out. Na een klein beetje warm gelopen te hebben kregen we de warming-up van Robert. fuzeX Rush Zout Fotografie (23 van 83)
Nadat iedereen echt goed warm was gingen we verder richting hartje Utrecht! Daar werden de bovenbenen flink op de proef gesteld door heeeeeell veeeeel squat’s en andere niet zulke fijne oefeningen. Maar met zijn allen met dit uitzicht, verzacht het weer een beetje 😉 fuzeX Rush Zout Fotografie (27 van 83)
fuzeX Rush Zout Fotografie (28 van 83)
We liepen daarna door en kwamen uiteindelijk uit op het domplein. Daar deden we nog meer oefeningen, waaronder het verslepen van een loodzware zandzak en burpy’s 😛 . Ik smokkelde her en der enigzins, want ik had zo’n flauw vermoeden wat we hierna zouden gaan doen…
fuzeX Rush Zout Fotografie (34 van 83)

JAAAAAAAAA we mochten daarna de Dom in en op, echt zo tof!! Whaaaa dat had ik altijd al een keer willen doen en nu ging het gebeuren. Na een korte uitleg met hoeveel treden we zouden gaan lopen en hoeveel meter hoger boven de grond zouden staan gingen we op pad.

We begonnen met het betreden van de 465 treden en kwamen na 121 treden in de eerste ruimte waar wij uitleg kregen waar deze ruimte voor diende. fuzeX Rush Zout Fotografie (39 van 83)

Daarna gingen we verder naar de volgende ruimte op 49 meter hoog en inmiddels 221 treden gelopen. Dit is de ruimte met de grote klokken. De grootste in deze ruimte was de Salvatius en hihi wie mochten er met een hamer op los rammen… wij dus. Dat leverde leuke momenten op, want het lijkt of je heel hard slaat, maar er komt eigenlijk helemaal niet zoveel geluid uit hahahaha.fuzeX Rush Zout Fotografie (54 van 83)

Mari en ik staan hier onder een kleinere klok dan de salvatius… en als je goed kijkt zie je dat de klepel een klokhuis is van een appel.fuzeX Rush Zout Fotografie (58 van 83)

Daarna liepen we door naar een deels buiten/deels binnen en keek ik mijn ogen uit over de stad. Wat was dit gaaf!!!fuzeX Rush Zout Fotografie (60 van 83)

Hoe verder we naar boven kwamen, hoe smaller de trappen werden, hoe langzamer ik omhoog ging. Maar uiteindelijk stond ik boven en had ik alle 465 treden en 95 meter hoogte bedwongen. Wat een wind!!! Maar wat een tof gezicht! fuzeX Rush Zout Fotografie (63 van 83)
Na even een rondje te hebben gelopen begon ik weer aan de afdaling. Iets wat niet heel fijn is als je een soort van traploop/dieptevrees dingetje hebt. Bijna helemaal beneden mochten we nog even vol aan de bak met een soort van tabata achtige work-out. fuzeX Rush Zout Fotografie (70 van 83)

Nadat we flink afgebeuld waren liepen we de laatste trappen af, Yeah!! I made it!! Zonder te vallen!! fuzeX Rush Zout Fotografie (73 van 83)
Daarna liepen we rustig terug richting de winkel. Blijft toch een mooie stad, Utrecht! fuzeX Rush Zout Fotografie (75 van 83)
fuzeX Rush Zout Fotografie (79 van 83)
Eenmaal terug in de winkel werd er nog even gezellig nagekletst, maar was het rond 21 uur toch echt de hoogste tijd om maar eens op huis aan te gaan!

fuzeX Rush Zout Fotografie (83 van 83)

Het was een supergezellige avond, waarvoor dank ASICS en Intersport. De foto’s zijn gemaakt door Zoutfotografie. De schoen zal ik de komende tijd gaan testen en ik zal daarna een uitgebreide review met meer info over deze schoen plaatsen.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *