Cameraploeg ineens op de stoep

Zoals ik afgelopen zondag in mijn weekoverzicht schreef stond vorige week maandag ineens meervoudig Olympiër Robert Lathouwers als een soort van Gaston bij mij aan de deur. Niet met een cheque van de postcodeloterij, maar met de allernieuwste schoenen van ASICS, de Dynaflyte’s. De uitreiking van deze schoenen en een uitleg over de technische aspecten, alles werd met camera vastgelegd. Dit zorgde bij mij heel eerlijk gezegd wel een beetje voor klotsende oksel…ik heb toch niet dagelijks een filmcamera op mijn snufferd staan 😉

Ook Mari en Andrea werden door Robert overvallen en ook bij hun werd alles op beeld vastgelegd… Het filmpje hiervan werd vandaag door de Runner’s World gepresenteerd en zie hier het resultaat.

Best leuk geworden toch? De eerste kilometers zijn al op de Dynaflyte gemaakt, maar dit is nog lang niet genoeg voor een uitgebreide review. Ik ga de komende tijd lekker uitproberen en er zal dan een review volgen. Maar ik kan je vast verklappen, de eerste indrukken van deze schoen zijn heel goed. Wil je voor nu alvast meer weten over de schoen? Klik dan hier voor meer uitleg over deze Dynaflyte.

IMG_5199

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *