Vlieg met de ASICS DynaFlyte het asfalt over

image-5
ASICS lanceerde vandaag in NYC de nieuwste schoen van de ASICS familie, namelijk de ASICS DynaFlyte. De lichtste schoen ooit voor lopers die naast comfort óók snelheid willen. De combinatie van lichtgewicht en demping zorgt ervoor dat lopers tempo kunnen maken en volhouden op elke afstand. De DynaFlyte beschikt na de revolutionaire MetaRun als eerste over de nieuwste technologie van de FlyteFoam tussenzool.

Waar je voorheen dus een keuze moest maken tussen snelheid en comfort heb je nu de schoen die allebei belooft. Snelle lichtgewicht wedstrijdschoenen die ook nog eens comfortabel zijn op de lange afstand. Deze combinatie ontwaakt de snelheid in elke loper.

Snelheid zonder compromissen 

De DynaFlyte is ASICS’ snelste hardloopschoen ooit voor het dagelijks gebruik. Het resultaat is een dynamische, compromisloze schoen voor de loper die het allemaal wil: snelheid, comfort en prestaties op elke afstand. De Dynaflyte combineert een strak minimalistisch ontwerp met frisse kleuren.

imageUnlock the speed

Het gewicht van DynaFlyte duikt met 270 gram onder de grens van 300 gram*. Met deze lichte schoen maakt elke hardloper de voorwaartse uitvalpas simpelweg makkelijker. En verliest hij of zij minder onnodige energie. Kortom elk potentieel wordt benut met maar één doel: snelheid. * heren maat US 9(42,5) 

Comfort van de Nimbus 

DynaFlyte haalt hetzelfde niveau demping als de Nimbus 17. En voor diegene die net zoals mij weten hoe deze schoenen lopen, dan weet je het… je loopt op wolkjes. Heerlijk zacht! De hardloopschoen met de beste cushioning technologie van alle ASICS producten. Maar dan met minder gewicht dan de Nimbus. Less = more!

De kern van DynaFlyte is FlyteFoam. ASICS’ gepatenteerd lichtgewicht- en dempingtechnologie. DynaFlyte heeft een FlyteFoam tussenzool over de hele lengte. Wat betekent dat voor de schoen en voor de loper? Demping die voldoet aan de hoogste normen, noodzakelijk voor bijvoorbeeld lange afstanden of dagelijks gebruik. En tóch is deze zool circa 55% lichter dan EVA, het materiaal dat standaard wordt gebruikt.

image-7

Wil jij wegvliegen met deze schoen? Dan moet je nog wel even wachten, want hij is pas vanaf 1 juli verkrijgbaar. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar deze schoen en zou er graag mee willen vliegen 🙂

De advies verkoopprijs is € 160.
De getoonde versie in deze blog is de damesversie, de herenversie is natuurlijk zonder roze 😉 

DynaFlyte: don’t run, fly

image-6

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *