Bruggenloop here i come!

Losse veter vrouwen team

Zo! De laatste training voor de Bruggenloop van aanstaande zondag zit erop! Lekker 30 minuten rustig losgelopen en binnen deze 30 minuten 2x een versnelling van 1 minuut erin gegooid. Daardoor kwam ik uit op 5,18km dus voor de niet zo snelle rekenaar is dat 5:48min/km gemiddeld. Heerlijk! Maar nu vooruitkijkend op zondag merk ik dat de ‘ ik heb er zin in-kriebels’ al behoorlijk beginnen te komen! Niet alleen omdat ik 1 van de mooiste lopen mag gaan lopen, ook niet omdat ik heel veel bekende loopmaatjes ga zien, maar omdat ik deelnemer ben van het business team van Losse veter. En niet zo maar een business team, maar het CEP mooie vrouwen team.

Het CEP losse veter team werd begin Mei van dit jaar in het leven geroepen om deel te gaan nemen aan de Ekiden in Amsterdam op 21 Juni. Bij een Ekiden loop je met een team van 6 een marathon in estafettevorm. Ik was hier samen met nog 5 leuke meiden voor geselecteerd, maar helaas werd dit evenement afgelast op het laatste moment. Losse veter liet ons niet zomaar weer vertrekken, er had immers al een fotoshoot inclusief opnamen voor een promotiefilmpje en een pas-sessie van onze sponsorkleding plaats gevonden. Dus besloten zij om ons in te schrijven als business team bij de Bruggenloop. Er zitten dus al wat maanden van ‘ voorbereiding’ in in deze loop en misschien heb je ons ook wel gespot in het 1e magazine van Losse veter.

Nu maanden later is het dus bijna zover en kan ik haast niet meer wachten om eindelijk de Bruggenloop te mogen lopen met het team. We zijn met bijna het complete team al een keertje tussendoor uit eten geweest en dat was echt supergezellig! Wat een leuke meiden! Maar ik hoor je denken, wie zijn nou die andere leuke meiden…

Annemieke zou je misschien kennen van haar blog ANNEAU1989.com. Deze sportieve dame heeft voordat zij het hardlopen een paar jaar geleden ontdekte, vele jaren fanatiek gehockeyd. Het hardlopen werd een kleine verslaving en dit jaar liep zij haar eerste marathon, tijdens de marathon van Rotterdam. Het hardlopen geeft haar een gevoel van vrijheid en rust. Ze kan hierbij haar hoofd leegmaken, haar energie kwijt en tegelijkertijd kan zij nieuwe energie opdoen.

Anke heeft de afgelopen jaren 3 kinderen op de wereld gezet en daardoor heeft het hardlopen een tijdje op een lager pitje gestaan. Maar inmiddels heeft zij weer iets meer tijd en rust gekregen om in de avond en het weekend wat km’s te maken. Zij heeft afgelopen november de Zevenheuvelenloop in 1:24 weten te volbrengen dus met de Bruggenloop komt het vast goed. Het hardlopen geeft haar de mogelijkheid om lekker even buiten te zijn en zodoende een moment voor zichzelf te creëren.

Iris is onze teamcaptain en is ook de snelste dame van ons team. Iris wist dit jaar de marathon van Rotterdam in een prachtige tijd van 3:01 te volbrengen en was daarmee de snelste vrouw uit de provincie Zuid-holland. Waar het bij iris ook begon als even een rondje haar hoofd leeglopen en een frisse neus halen, is het inmiddels uitgegroeid tot een echte hardloopverslaving. Met de Bruggenloop wil zij graag onder de tijd van 1 uur gaan duiken, dus mocht je haar voorbij zien gaan… moedig haar dan even extra hard aan!

Kimberly begon al op haar 7e met hardlopen. Dit gecombineerd met verspringen, hoogspringen en kogelstoten. Maar uiteindelijk bleek het hardlopen toch wel haar ding te zijn. Eerst vooral de kortere afstanden, maar de laatste paar jaren ook wat langere afstanden en heeft zij ook inmiddels haar 1e marathon achter haar naam staan. Helaas is Kimberly geblesseerd en kan zij ook niet aanwezig zijn aankomende zondag. Veel sterkte met het herstel van je blessure.

Marleen is een echte spring in het veld. Deze sportieve dame studeert Sport, Gezondheid & Management en is daarnaast ook vele uren in haar sportoutfit te vinden. Niet alleen om de diverse sporten zelf te beoefenen, maar ook om les te geven. Zo is zij sinds een paar maanden bootcamp instructrice en heeft zij al heel wat mensen laten zweten. Marleen is sinds kort ook een blog begonnen, waarbij zij de meest heerlijke en gezonde recepten toont. Ben je benieuwd naar deze blog? Klik dan even hier. Helaas is ook Marleen geblesseerd, maar zij zal zondag een mooi sfeerverslag van ons team gaan maken.

Ik heb er dus heel veel zin in! Wat mijn plannen m.b.t. een tijd gaan worden? uhm geen idee. Ik ga het wel zien. Ik heb een plan van mijn trainer gekregen en we gaan wel zien hoe dat uitpakt zondag. Het hoofddoel is in ieder geval genieten en voor de rest… ach, we zien wel. Ik ben alleen wel heel benieuwd wie ik allemaal tegen ga komen daar, dus handjes omhoog! Nog specifieke plannen? Of loop je ergens anders een mooie loop? Of misschien een leuke training in het vooruitzicht? Ik hoor/lees het graag in de reactie hieronder.

Fijne Sinterklaasavond en fijn weekend

Onderstaand filmpje is gemaakt door Losse veter tijdens de fotoshoot die wij hadden met fotograaf London Loy afgelopen mei.

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *