Afvallen en nooit meer aankomen

Vorige week zette ik de blog over mijn jojo verhaal online en het te winnen boek. Wow de reacties stroomde binnen van mensen die zich erin herkende en vooral ook heel graag het boek willen winnen. Die klaar zijn met het eeuwige gejojo of gewoon heel benieuwd er naar zijn. Superbedankt daarvoor en ik kan je zeggen, dat maakte de keuze niet heel makkelijk.

Maar er moest toch gekozen worden…Heel officieel gezien is het een boek speciaal voor vrouwen, maar dat had ik niet vermeld, omdat ik denk dat mannen er ook echt wel wat aan kunnen hebben. De mannen die hebben meegedaan heb ik daarom ook gewoon meegenomen in mijn beslissing.

En om jullie niet langer in spanning te houden, het boek gaat naar…Gab3453_blog

Ramona!

Ramona, zou jij mij een mailtje (gaby@gabyrunstheworld.com) met je gegevens willen sturen zodat ik het naar je kan opsturen.

Heb jij nou niet gewonnen, maar ben je wel benieuwd naar het boek. De eerste 3 hoofdstukken zijn hier gratis te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *