Zorg dat je er klaar voor zit!

Even een kleine herinnering voor de mensen die graag de dam tot damloop op willen gaan lopen, de inschrijving gaat MORGEN open! Dus wil jij op zondag 18 september deelnemen met de klassieke afstand (10 Engelse Mijl), zorg dan dat je je op tijd inschrijft.

DtD-logo16_500

Afgelopen jaar was de klassieke afstand van 10EM binnen no time uitverkocht en ik verwacht dat dat dit jaar niet anders zal zijn. Zo zal ook de organisatie gedacht hebben, aangezien ze wederom voor dit jaar een digitale wachtrij maken. Ze zullen voor het inschrijven de volgende tijden hanteren:

  • 9:00 uur: Businessloop en Goede Doelen 5 & 10 Engelse Mijl (wachtrij open vanaf 8:30 uur)
  • 12:00 uur: 10 Engelse Mijl (wachtrij open vanaf 11:30 uur)
  • 15:00 uur: Damloop by night 5 Engelse Mijl op zaterdag 17/9

Zorg dus dat je startklaar achter de computer, telefoon, tablet of iets dergelijks met een goed werkende internetverbinding zit om je in te schrijven voor deze gave loop. Check vast van te voren of je eventueel het ASICS evenement shirt erbij wilt bestellen (bij de damloop by night zit er al een shirt bij de inschrijving inbegrepen). Dat scheelt weer ‘stress’ tijdens de inschrijfprocedure 😉

Wil je de inschrijving voor iemand anders regelen? Dat kan, maar zorg dan dat je de correcte gegevens hebt, waarbij een ‘in geval van nood telefoonnummer’ misschien wel 1 van de belangrijkste is.

Inmiddels is het voor mij traditie en zal ik dit jaar voor het 4e jaar op rij aan de start staan. Afgelopen jaar stond ik zelfs 2x aan de start van de 10 EM, benieuwd hoe mij dit verging? Lees dan hier het verslag erover.

Zorg dus dat je morgen klaar zit, FOCUS en als de wachtrij open gaat… GO GO GO! Succes 😉IMG_7373

P.S. Meer info over de dam tot damloop vind je op Damloop.nl 
P.P.S. Mocht het zaterdag toch niet gelukt zijn? Niet getreurd… in aanloop naar het evenement komen er vaak nog heel veel startbewijzen vrij van mensen die helaas uitvallen ivm blessures enz. Je moet dan alleen wat langer wachten op zekerheid of je mee kan doen.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *