Win een startbewijs voor de Vestingloop Den Bosch

Enige tijd geleden vroeg loopmaatje Mari mij of ik op zondag 29 Mei de Vestingloop in ‘zijn’ Den Bosch kom lopen. Eigenlijk stond de Ladiesrun in Rotterdam voor die dag gepland, maar toen ik de puppylook in Mari zijn ogen zag en hij een Bosche bol voor na afloop beloofde was ik om.

De vestingloop van Den Bosch kent meerdere afstanden. Een kidsrun die gratis is en dan voor de volwassenen een 5, 10 en 15 kilometer. Met de 5 kilometer blijf je vooral in de binnenstad van het gezellige Den Bosch, maar kies je voor de 10 of 15 kilometer ga je de door de weilanden rondom Den Bosch. De finishlocatie is midden in het centrum van Den Bosch, op het plein aan de voet van de wereldberoemde Sint Jan’s kathedraal.image-4926714

En als je dan toch in Den Bosch bent, loop dan gelijk even langs Bakker Jan de Groot voor zo’n befaamde en overheerlijke Bosche Bol 😉

Ikzelf ben er nog niet helemaal over uit welke afstand ik wil gaan lopen die dag, maar misschien weet jij het wel al nu je dit gelezen hebt… En hoe leuk, ik mag 2 startbewijzen weg geven.

Wat moet je hier voor doen?
Geef hieronder in een reactie aan waarom jij die Bosche bol op zondag 29 Mei wilt komen eten, ohw ik bedoel natuurlijk die Vestingloop wilt lopen. Je kan jezelf opgeven voor deze winactie tot zondag 24 April. Maandag 25 April maak ik de winnaar of winnares bekent.

Vestingloop2016_FC

 

40 Comments

 • Nicole Ebing zegt:

  Leuk! Ik zou willen winnen omdat ik normaal gesproken alleen maar ongezonde dingen in den Bosch doe (biertje, Bossche bol e.d.). Ik zou de stad wel eens op een gezonde manier willen ervaren.

 • Floortje zegt:

  Jeej, leuk dat je mee doet! Na een tijdje blessureleed wil ik weer wat wedstrijdjes gaan lopen en waar kan dat beter in het prachtige den bosch! Een bijna thuis-wedstrijd voor mij hihi. Enn, misschien dat ik jou ook nog even tegen het lijf loop (/ren) haha

 • Monique zegt:

  Een prachtige loop bij mij in de buurt (waar ik nog nooit aan deelgenomen heb) die ik graag op mijn lijstje van Brabantse loopjes wil zetten! Ben herstellende van mijn eerste marathon (Rotterdam) en een startbewijs voor Den Bosch betekent dat ik weer aan de bak moet (en niet te lang op mijn kont moet blijven zitten…)

 • Angela zegt:

  Leuk na de rokjesdagloop heb ik de smaak te pakken. Het lijkt mij leuk om in een voor mij onbekende stad te lopen.

 • Monique Punt zegt:

  Ikkkkke omdat ik nog nooit in Den Bosch heb gelopen, en het een mooie stad is en omdatik wel weer eens een lekker loopje wil doen.

 • Yvonne zegt:

  Gewoon omdat ik nog nooit in Den Bosch heb hardgelopen.

 • Marco Bijl zegt:

  Omdat ik dan weer achter je wil lopen…en kijken wat voor reclame er nu weer op je billen staat…

  Gaby snapt mijn grap wel…

  Long time no see, leuk als we samen weer kunnen lopen.

  Groetjes
  Marco

 • Kristel Brekelmans zegt:

  Superleuk! Doordat ik geen inkomen heb kan ik helaas nooit aan dit soort lopen meedoen :( mijn hele familie woont in Den Bosch en hebben mij zeer gesteund met mijn afvalrace (- 50 kilo momenteel) en graag zou ik met hen een finish willen delen :)

 • Chantal Simons zegt:

  mijn grote liefde en ik zouden samen graag meelopen.. Na een hele intensieve periode van verhuizen, keuzes maken in ons leven maken wij er samen wat moois van in ons samengestelde gezin met 6 kinderen en maken wij zelfs nog tijd voor hardlopen. Ik ben trots op ons!!! ❤️

 • Rutger zegt:

  Ik heb 9 maanden in Den Bosch gewoond, maar moest al weer verhuizen voor het carnaval er was. Dus ik vind dat ik nog wel een feestje daar tegoed heb 😉

 • Dennis Rijnders zegt:

  Het zou een mooie voorbereiding zijn op de halve marathon van die week daar op in Amersfoort.

 • Rutger zegt:

  Ik wil al een tijdje een weekendje met mijn vrouw plannen. Samen deze loop doen is een goede aanleiding.

 • Chris V zegt:

  Omdat ik eigenlijk gewoon een trap onder m’n * nodig heb ..maar liever een mooie loop heb als doel om weer voor te gaan trainen.. :-)

 • Irene zegt:

  Ik wil deze loop lopen voor mijn broer en schoonzus ze hebben een moeilijke en verdrietige tijd met de geboorte van hun tweeling.
  Hierbij wil ik ze steunen en te laten zien dat ik aan ze denkt!

 • Denise zegt:

  Leuk!! Ik wil zeker meedoen! Vorig jaar liep ik hier mijn 10km PR, totaal onverwachts. Wat een feest. Daarna natuurlijk ook gevierd met Bossche bollen (en rose bier, want dat had ik ook verdiend vond ik). Lijkt me leuk om het dit jaar over te doen!

 • Tamara Goldsteen zegt:

  Het lijkt me super gaaf om eens door Den Bosch te rennen. Bovendien is het een mooie tussenstap richting mijn eerste halve marathon.

 • Lenno zegt:

  Ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil, ik wil meeeeeeeeeeeedoen!!!! 😉

 • Wendy Zijderveld zegt:

  …. om die Bosche bol te compenseren natuurlijk

 • Manon van Kessel zegt:

  Vorig jaar eindigde ik als tweede vrouw op de 5 km…. en natuurlijk was ik trots!
  Aangezien alleen de 15 km een wedstrijdloop is was er geen prijs. Dat vind ik eigenlijk niet eens een probleem, maar ik miste ook een ‘gewone’ felicitatie.

  In een mailtje heb ik gevraagd of ik dit jaar misschien een gratis startbewijs kon krijgen. Maar óók dat niet. Misschien is dit mijn kans?!?

 • Henriette Esselink zegt:

  Zie hierboven erg mooie redenen staan. Zou ook graag winnen met mijn man samen. Hij is weer gestart met hardlopen en we hebben het vaak zwaar in ons gezin. Samen iets ondernemen daarbuiten is goed voor onze relatie

 • Eric zegt:

  Omdat het me een gezellige herstelloop lijkt zo na de Roparun.

 • Henny zegt:

  Waarom ik de Vestingloop wilt lopen? Ja, uiteindelijk toch voor die Bosche Bol ben ik bang…

 • Edwin zegt:

  Omdat dit de stad is waar ik geboren ben, En een lekker rondje hollen door deze stad nooit weg is. Daarbij wil ik deze ronde al 3 jaar wil lopen maar het het kwam steeds niet lekker uit.

 • Anthe zegt:

  Super leuk! Het lijkt mij gaaf om es aan de andere kant van het land te lopen. Ik heb Den Bosch en Noord-Brabant nog niet op mijn lijstje staan van plaatsen waar ik heb gelopen! Dus wie weet is dit een kans.

 • Saskia de Vries zegt:

  Omdat ik pas sinds eind januari ben begonnen met hardlopen, maar ik de smaak al helemaal te pakken heb. Lijkt me ontzettend gaaf om voor het eerst met een georganiseerde loop mee te gaan en wat is nou mooier als de vestingloop van Den Bosch!

 • Henny69 zegt:

  Waarom ik die Vestingloop wil lopen? Toch om die Bosche bol, ben ik bang …

 • Amaya zegt:

  Om natuurlijk eerst even lekker te snoepen van een Bosche Bol om daarna te genieten van de mooie stad tijdens de run :)

 • Linda Alexandra zegt:

  Gabrielle, je leuke Nike pro broek pastte net niet, maar dar startbewijs zeker wel.. #^_^#

 • Marielle zegt:

  Jaren geleden eens vestingloop oude stijl gedaan, start en finish bij de Sint Jan. Nu ben ik heel benieuwd naar de nieuwe route met start in het Paleiskwartier! En naar hoe groot het evenement is geworden… ik ben trots op “mijn” stad en wil er het graag bij zijn :-)

 • Bernadette zegt:

  Zou misschien voor mij een leuke en goede stimulans zijn om Door te gaan met ‘joggen’..Na mijn 12e cursus start To run ☺

 • Gabrielle zegt:

  Leuk!! Ik wil graag de 5km van de vestingloop lopen omdat ik echt een motivatie nodig heb om te blijven lopen en omdat m’n oma daar woont en dan kan komen kijken, omdat andere wedstrijden vaak te ver zijn om te kijken. Dus ik zou het leuk vinden als ze dan kan komen kijken! En natuurlijk omdat den bosch gewoon een mooie stad is!

 • Diewertje zegt:

  Omdat ik een start bewijs wil winnen? nou omdat ik elke week op zaterdagochtend een hardlooptraining doe, maar ik nog geen hardloop-evenement heb gelopen of gepland. De kans om mezelf te kunnen bewijzen dat ik die 5km met twee vingers in mijn neus uitloop!

 • Marielle zegt:

  Dan heb ik geen excuus meer om niet te gaan. Ik ben net klaar met Evy 1-5 km, trots dat ik eindelijk eens twee rondjes rond de plas kan zonder te stoppen … en wat is dan mooier dan dat te bezegelen met een heerlijke Bossche ….. loop! In mijn eigen stad nog wel :-). Die bol neem ik dan na afloop om het te vieren dat ik de streep heb gehaald!

 • Cemile Kara zegt:

  Aan vele evenementen deelgenomen, meerdere keren een poduimplaats gehad. Ook regelmatig als eerste dame gefinisht. Aan de Vestingloop heb ik nog niet deelgenomen.
  Wat zou het fantastisch zijn op dit onlangs gecertificeerde parcours ook een PR neerzetten. En uiteraard na de finish mezelf belonen met de beste herstelvoeding ever ‘de Bossche bol’ of course.

 • leej zegt:

  Ik wil graag mee lopen, zodat ik tijdens de loop die BB in het gezicht van Mari kan stoppen… 😉

 • Elif Kara zegt:

  Ik ben 7 jaar geleden begonnen met hardlopen via start to run. Daarna deel genomen aan de vestingloop voor de 5km. Al die jaren niet meer mee gedaan maar sinds kort weer goed aan het trainen na n burn-out. En ik zou heel graag de 15 km willen lopen. Dromen Durven Doen! En wie weet helpen jullie mij daar n handje mee. Alvast super bedankt!!!

 • Siero zegt:

  Omdat het me erg lekker lijkt…….ik bedoel natuurlijk die Vestingloop! 😉
  Nog nooit in Den Bosch geweest. Lijkt me een mooie manier om de stad te bekijken en een goede tijd te lopen.

 • Jacquline zegt:

  Lijkt me super leuk om met mijn loopmaatje #lees:presatierusmaatje te doen! En heb ook nog een tip voor jou: probeer ook eens de hazelnotenschuimbol. Die is zooooo lekker!!

 • Mandy zegt:

  Jaaa, lijkt mij super leuk om door den Bosch 5km te rennen! Net terug na 2 jaar ziekte met hardlopen en nu klaar voor 5km loopje.. En het lijkt mij ook leuk om jou te ontmoeten, omdat jij een grote inspiratiebron bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *