*WIN* Eet als een Atleet

Sporten en voeding zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Eet ik niet, heb ik vaak geen/weinig energie om goed te presteren met het sporten. Eet ik teveel of de verkeerde dingen krijg ik vaak last van allerlei ongemakken bij het sporten. Wil je beter presteren heb je soms niet alleen genoeg aan de voedingsstoffen uit je basisvoeding en zal je aanvullende supplementen moeten gebruiken. Maar zoveel mensen, zoveel meningen. En wat is nou echt waar en wat is complete onzin? Werkt bietensap nu wel of is het juist onzin…

Dit en nog veel meer omtrent alles met betrekking tot sporten en voeding komt naar voren in het boek ‘Eet als een atleet’ . Het boek is geschreven door Saraï Pannekoek, Vera Wisse en Titia van der Stelt die alledrie sportdiëtist en voedingswetenschapper zijn. Ze hebben het boek niet alleen geschreven vanuit hun wetenschappelijke kennis, maar ook vanuit hun ervaring. De wetenschappelijke kennis wordt vertaald naar begrijpbare taal met daarbij veel voorbeelden. Daarnaast zit het boek vol met recepten en voorbeelddagmenu’s voor inspiratie.

Het boek is niet alleen geschreven voor de topatleten, maar juist voor iedereen die sport. Zoals de schrijfsters aangeven “Welke sport je ook beoefent, na het lezen van dit boek staat niets je meer in de weg bij het maken van de optimale voedingskeuzes”. Je wordt voorzien van informatie op verschillende trainingsniveaus. Uit dit boek zal je de kennis halen die je nodig hebt om je sportprestaties te verbeteren met behulp van voeding.

Wil jij dus meer weten over hoe jij de optimale voedingskeuzes voor een betere prestatie kunt maken, of vind je het gewoon allemaal super interessant hoe het met sporten en voeding zit, dan is dit boek echt iets voor jou. Het boek is te koop voor €23,50 bij alle welbekende boekwinkels.

WIN

Ik vind dit zo leuk, want ik mag 1 iemand blij maken met dit hele interessante boek. Je hoeft hier niet veel voor te doen, namelijk alleen maar een reactie onder deze blog te geven waarom juist jij dit boek zo goed zou kunnen gebruiken. Daarnaast scoor je extra bonuspunten als je natuurlijk mijn instagramprofiel volgt en je het bijbehorende instagrambericht liked en onder de aandacht brengt 🙂 . De actie loopt t/m woensdag 14 februari, donderdag 15 februari maak ik de winnaar bekend. IMG_5697

67 Comments

 • Miny schreef:

  Leuk Gaby! Voeding gaat met een triatlon en marathon in de komende maanden een grotere rol spelen, dus extra info en tips zijn erg welkom!

 • Doris schreef:

  Haha eet als een atleet dat heb ik wel nodig. Ik eet als een student, als een restjes eter en hey een wijntje voor een run of alleen een boterham kaas in huis.
  Ik denk dat ik wel weet hoe het moet maar eigenlijk ook niet. Wat ik doe dat is vooral niet goed, tijd en ruimte voor verbetering!

  • Sonja schreef:

   Gaaf boek lijkt mij. Ik ben op zoek naar gezonde voeding voor het sporten. Helaas nu ziek en geblesseerd waardoor ik nu niet kan sporten, maar dus wel tijd om in het boek te lezen

 • Wendy schreef:

  Ik kan dit boek denk ik heeel goed gebruiken, merk dat ik met hardlopen vaak meer honger heb(na training) en soms de verkeerde keuzes maak door iets ongezonds te eten omdat ik gwn trek blijf houden. En daarbij ben ik 13 feb jarig, dus zou een leuk cadeautje zijn

 • Marianne van Amersfoort schreef:

  Hoi Gaby, superleuk! Ik merk vooral bij lange afstanden hardlopen dat ik snel de man met de hamer tegenkom. Zoals bij de dam tot Damloop. Niet goed gegeten. Dit boek zal me vast helpen bij het beter presteren.
  Groetjes Marianne

 • Joline Boesenkool schreef:

  Ik ben steeds beter bezig met sporten en meer bewegen, maar goede voeding blijft een raadsel voor me. Om echt gezond bezig te zijn kan ik wel wat hulp gebruiken! Daarom zou ik heel graag dit boek winnen! Groeten, Joline

 • Bianca van Dijk schreef:

  Ik sport veel en kan soms nog niet altijd de juist balans met het eten vinden. Ik eet echt mega veel en probeer het ook gezond te doen maar heb niet altijd veel variatie en inspiratie dus dit zou echt zo hard helpen!

 • Joyce schreef:

  Wauw wat lijkt me dat een leuk boek. Beter me voeding inzichtelijk krijgen, zou top zijn.
  Ben 2jr geleden begonnen met hardlopen (ups & downs) en ong 7mnd geleden gestopt met roken. Nou de kilo’s zitten er flink aan en dat ligt ook aan verkeerde keuzes. Dit boek zou mij heel erg helpen 🙂

 • Margot Wagenmakers schreef:

  Hi Gaby!
  Dit boek lijkt me een hele goede aanvulling nu ik eindelijk weer lekker op schema ben qua sporten. Na jaren blessures/operaties kan ik weer heerlijk genieten van hardlopen, zwemmen en boksen! Bezig bijtje hier, dus een balans met voeding is dan zeker een goed idee!
  Groetjes Margot

 • Jolanda schreef:

  Ik kan dit boek heel goed gebruiken ik ben aan het trainen voor mijn 1e marathon die van Rotterdam . Tips over voeding kan ik zeker gebruiken dus ik ga duimen dat ik het boek ga winnen ‍♀️
  Groetjes jolanda

 • Henny schreef:

  Wat een interessant boek!
  Bizar dat ik het nu tegen kom!!
  Ik heb gevochten tegen de kilo’s en ben nu 30kg afgevallen. De angst om weer aan te komen blijft. Toch ben ik er de laatste tijd achter gekomen dat ik bepaalde voedingsstoffen niet kan missen bij mijn intensieve sportleven. Ik had geen energie meer, was erg moe na het sporten, en dacht de hele dag aan eten (zoet en koolhydraatrijk eten) Nu ben ik opzoek naar de juiste balans. Ik sport veel, zowel kracht als cardio, en probeer daar maar eens de juiste voeding bij te zoeken Ik wil niet meer zonder energie zitten en niet de hele dag honger hebben, en de angst hebben om weer aan te komen. Dit lijkt me het ideale boek!

  Groetjes Henny

 • Eva Jans schreef:

  Toevallig gaf een student mij gisteren dit als een tip! Doordat ik vegetarisch ben en veel stoffen mis wil ik dit boek graag lezen om het vervolgens toe te passen en mijn prestaties te verbeteren! En dit is ook nog een boek gevuld met EBP , ben heel benieuwd!!

 • Klaartje schreef:

  Ik vind het altijd zo lastig eten en sporten wat eet je wanneer zonder er last van te krijgen en toch genoeg energie te hebben….met dit boek hopelijk veel goede tips

 • Deborah schreef:

  Klinkt als muziek in mijn oren dit boek. Na de afgelopen weken het eten helemaal kwijt te zijn komt dit boek als geroepen. Hoop in april mijn 1e marathon te lopen en een goed begin daarvan is het eten weer op de rit te krijgen .

 • Esther schreef:

  Wat een gave winactie!!

  Ik zou deze heel graag winnen, omdat ik nu fanatiek aan het hardlopen ben,Maar helaas nog niet zo goed op mijn voeding let, omdat ik dit moeilijk vindt. Dus dit boek zou voor mij een uitkomst zijn!!

 • Rianne schreef:

  Hey Gaby!
  Hier zijn we steeds meer aan het hardlopen gaat steeds beter en voelt ook steeds fijner! Moet zeggen jij en een vriendin van mij zijn goede voorbeelden van het nastreven van gave doelen! Naast veel lopen en die doelen wil ik nog een paar kilo kwijt om ook nog fijner te lopen en in mijn vel te zitten! Dit boek zou een uitkomst zijn!! Gezonde voeding in combinatie met de doelen die ik na wil streven!! En hopelijk ook toepasbaar in mijn drukke gezin! Kom maar op met die tips en recepten!!

 • Lotte schreef:

  Hey Gaby, Ik zou graag meedoen aan deze leuke winactie! Ik sport zelf veel maar heb geen verstand van voeding, dus tips zijn zeker welkom!
  Liefs, Lotte

 • Brigitte Kersbergen schreef:

  Zag je berichtje voorbij komen en dacht ik waag eens een gokje! Ik ga in mei meedoen met de Roparun, gave uitdaging om samen met mijn skate-club van Parijs naar R dam te rennen om geld in te zamelen voor mensen met kanker! En als verpleegkundigen onder elkaar weten we dat er nog steeds veel geld nodig is voor mensen met deze ziekte. Maar eten tijdens de Roparun is op zich ook al een uitdaging, misschien biedt dit boek wat houvast! Groetjes!

 • Stephanie Wolff schreef:

  Wat een boeiend, leuk, leesbaar en toegankelijk boek! Astma, visursinfectie van het hart gehad, maar ben overtuigd dat ik nog zo fit ben op mijn 57e door de componenten bewegen, genieten van het leven met delen met mensen en zeker ook voeding! Daar zou dit boek een prachtige aanvulling op zijn!

 • Nadia schreef:

  Super leuke winactie!
  Ik ben momenteel in training voor mijn eerste marathon (Rotterdam 2018) en ik vind gezond eten en drinken erg belangrijk. We hebben maar één lichaam en daar moeten we goed voor zorgen toch
  Sowieso moet ik zelf extra opletten of ik genoeg voedingsstoffen binnen krijg aangezien ik al een aantal jaren vegetarisch ben. En ik zie dat er in dit boek ook tips in staan van een “vega-zwemster” Top!
  Het lijkt me heel leuk om dit boek te winnen en zo weer een stapje dichterbij een nog betere en gezondere lifestyle te komen.

 • Ed van Reijswoud schreef:

  Hoi Gaby

  Mijn vriendin is op het ogenblik bezig om wat gewicht te verliezen on beter en sneller te kunnen lopen.
  Misschien is dit boek het laatste stapje in de goede richting

 • Annet Vermeule schreef:

  Wat een gave actie!
  Ik ben na mijn bevalling in april begonnen met afvallen, binnen 5maanden ben ik 15kg afgevallen.
  Maar doordat ik nog steeds blijf afvallen (wat dus niet de bedoeling meer is) vind ik het lastig om goed te eten voor voldoende energie tijdens het sporten en alle andere dagelijkse activiteiten. Hopelijk lukt het mij om via ‘ik eet als een atleet’ wel op gewicht te blijven en toch genoeg energie te hebben gedurende de dag

 • Lisette schreef:

  Hi! Ik ben nu in voorbereiding op de marathon van Rotterdam en heb me afgelopen week ingeschreven voor die van New York in november! Heb altijd wat moeite met eten, slecht/niet slecht, te veel/te weinig, en heb goede verhalen gehoord over dit boek, dus ben erg benieuwd!

 • Monique schreef:

  Wauw, dit maakt mijn voorbereiding nog completer, train voor het eerst met een schema ( marathon 13) en merk dat ik met me voeding in de knoop kom te zitten. Dus kom maar door met het boek dan kom ik 8 april wel door. #allesvoorrotterdam

 • John van de Laar schreef:

  Nu is het tijd voor mij om een leven lang fit te zijn. Uit jouw verhaal blijkt dat “Eet als een atleet” mijn beste (loop)maatje hierbij zal zijn.
  Kan niet wachten tot de bekendmaking. Tot die tijd ga ik aan de winegums en de broodjes kroket.

 • Elana schreef:

  Wat een toffe winactie Gaby!! Struggle al lang met de combinatie voeding en sport, wat heeft geresulteerd in een hoop onvrede met mijzelf en mijn prestaties (toevallig ben ik bezig met een blog daarover haha). Sinds ik het FODMAP dieet heb gevolgd ben ik erachter dat lactose en ik geen goede vrienden zijn, en sindsdien ga ik qua snelheid en trainingsplezier met sprongen vooruit. Ik kan echter altijd blijven leren van tips en tricks van anderen, dus dit boek zou enorm welkom zijn!

 • Geerten schreef:

  Toffe actie! Nadat ik terug ben gekomen van een vervelende hardloopblessure in mijn knie ben ik mij enorm gaan verdiepen in een gezond eetpatroon. Dit boek zou dit proces compleet maken zodat eventuele blessures voorkomen kunnen worden!

 • Jolande schreef:

  Eet als een atleet!
  Hmmm ik loop als een slak, ik beweeg als een luiaard
  Misschien dat ik door dit boek ga bewegen als een panter?.
  Zou tips en trucs kunnen gebruiken, gewoon ter ondersteuning van wat ik onbewust al weet

 • Terry de Jong schreef:

  Ik ben al begonnen met fitfood! En inderdaad: beter voor je lijf!
  Alleen voor sporten toch iets meer nodig…… 🙂
  Laat maar komen dat boek

 • Zorana schreef:

  Ik ga trainen voor mijn (hopelijk) eerste halve marathon in oktober en daar helpen goede/gezonde recepten goed bij!

 • Suzan Haring schreef:

  Dat boek zou zo welkom zijn!
  Ik train mezelf suf voor zo veel leuke dingen.
  Ik eet het meeste van de tijd gezond maar toch blijf ik een stevige meid.
  Ik zou zo graag het roer om gooien!

 • Jeannette schreef:

  Ik heb het boek maar ik vraag me af wat de cijfers tussen haakjes betekenen? Ik kan ze nergens naar terug herleiden!

 • Roos Rodenburg schreef:

  Ik heb al 3 marathons met overgewicht gelopen. Mijn doel is om mijn volgende marathon met een gezond BMI te lopen. Dit boek kan daarbij een extra steuntje in de rug zijn.

 • Corinne van den Berg schreef:

  Nu vijf maanden uit de running met een achillespeesblessure. Ik heb voor mijzelf besloten fitter dan fit terug te komen en daar kan dit boek mij zeker bij helpen.
  Laat de eerste loopjes van minuten maar komen..

 • Tamara Elbersen schreef:

  Lijkt me een geweldig boek! Naast jaren v hardlopen en helaas ook blessures, doe ik nu al een tijdje krachttraining daarnaast om zo sterker te worden wat het hardlopen hopelijk ten goede goede komt. Qua voeding kan mijn kennis best een boost gebruiken! Ik ga dus heel hard duimen voor dit mooie boek. Liefs Tamara

 • Joyce schreef:

  Leuke actie! Sporten na de zwangerschap heb ik inmiddels weer opgepakt. Nu nog die zwangerschapskilo’s eraf! Woe weet helpt dit boek mij daarbij

 • Janneke schreef:

  Heel leuk! Dit boek bevat vast een bult goede kennis. Op het gebied van hardlopen en voeding bij mij gaat al veel goed, maar er kan ook zeker nog veel beter. Dat extra inzicht zou ik goed kunnen gebruiken in aanloop naar de marathon van Berlijn dit najaar! ‍♀️

 • Bowien schreef:

  Ik merk dat ik nog erg in de knoop zit met mijn voeding, dit boek zou dus een top aanvulling zijn. Tips zijn altijd welkom!

 • Marlou Remeeus schreef:

  Oeee dit boek staat al een tijd op mijn lijstje. Deze kan ik wel gebruiken voor als ik straks weer kan rennen. Om de draad weer goed op te pakken & weer snel back on track te zijn na mijn vervelende blessure.

 • Else van Es schreef:

  Hoi Gaby, wat een leuke actie! Dit boek zou mij goed kunnen helpen en inspiratie geven om meer met voeding te gaan doen. Ik loop graag hard en na de Kustmarathon van 2017 had ik een dip. Inmiddels loop ik weer lekker maar goede tips qua voeding zou ik heel fijn vinden. Ook omdat mijn lichaam verandert door mijn leeftijd zou voeding zeker kunnen helpen.

 • Deborah schreef:

  Dit boek winnen zou super zijn. Ik sport zelf veel en ben nog zoekende naar een goed eetpatroon. En met een dochter in huis die aan atletiek doet op hoog niveau is dit boek meer dan welkom.

 • Carmaine Jansen schreef:

  Wauw! lijkt mij een geweldig boek. Ik houd van sport, voor mij een eerste levensbehoefte net als eten en drinken. Ik sport al mijn hele leven en altijd met gezonde voeding bezig. Ik ben een marathonrenner. Nu zit ik 6 weken voor mijn marathon en ben ik helemaal op en train ik puur op mentale kracht door. Help! dit biek is precies wat ik nodig heb. Zou geweldig zijn als ik hem win.

 • Nadine schreef:

  Hopelijk geeft dit boek mij inzicht in hoe het wel moet ipv alles maar te gaan proberen.
  In oktober ren ik mijn eerste halve marathon en hoop voor die tijd de juiste balans te hebben gevonden!!

 • Thea van Lier schreef:

  Dit boek is hier heel welkom. In voorbereiding voor de marathon van Valencia eind van dit jaar.
  Daar kunnen we wel wat tips en recepten bij gebruiken.

 • Joyce schreef:

  Omdat ik dit jaar wedstrijden ga fietsen moet ik mijn eten daar ook aan aanpassen! Met hulp van dit boek moet dat lukken natuurlijk..

 • Rick Kleinhesselink schreef:

  Hoor heel veel over dit boek! Zelf heb ik moeite om op gewicht te komen (en te blijven) maar over 273 dagen loop ik de marathon van New York en dan hoop ik echt dat ik erbij loop als de “beste versie” van mijzelf! En dit boek gaat me hierbij helpen!

 • Joeri Boeser schreef:

  Gaaf! Eenmaal de kracht van voeding ontdekt, wil je niet anders meer! Ik ben heel benieuwd wat voor nieuwe inzichten dit boek me gaat leveren 🙂 Met een vol seizoen met triathlons, is een extra boost zeer welkom!

 • Ymie schreef:

  Zou het boek graag winnen. Net begonnen met krachttraining en ik merk dat ik daardoor veel meer trek heb. Maar what to eat?

 • Maaike schreef:

  Wauw! Dit zou super zijn, ik ben met een vriendin aan het trainen voor de halve marathon, tips voor goede voeding zou het nog beter maken.
  Daarnaast is mijn man druk bezig met wielrennen en wat kun je het best eten als je 200 km fietst…
  Mijn zus is aan het trainen voor de kwart triatlon..

  Oftewel, hier zouden 4 personen heel blij mee zijn

 • Erik Dambrink schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar nieuwe inzichten in dit boek. Ik ben een fanatieke wedstrijdloper en altijd op zoek naar goede voedingsadviezen voor, tijdens en na de wedstrijd!

 • Ilse schreef:

  Ik ben een jonge atleet en ik ziu het hartstikke leuk vinden om voeding te combineren met mijn sport! After we run, we eat! Een paar tips en ideeën zijn wel welkom. Ik hou ervan om mezelf goed te voeding op de dagen dat ik sport, en natuurlijk ook op andere dagen. ✨ let’s run!

 • Joyce schreef:

  Super gaaf. Kan ik goed gebruiken als voorbereiding voor de tour for life. 8 dagen fietsen van Italië naar Nederland gaat natuurlijk niet zonder op een goede manier te eten

 • Laura schreef:

  Ooooh super leuk!
  Ik wilde dit boek graag kopen, maar mijn budget gaat op aan… sport! Hard aan het trainen voor een triathlon, financieel geen leuk grapje 😉 maar fysiek en mentaal gelukkig wel! Tips, do’s en don’ts over voeding zijn nog wel super welkom. Daarom kan ik het boek goed gebruiken!

 • Lotte schreef:

  Ik zou dit boek enorm graag willen winnen, ik ben sinds 2 maanden ongeveer echt serieus aan het sporten, en begin het echt enorm leuk te vinden! Ik eet zeker niet ongezond maar vind het erg lastig te bepalen wat mijn lichaam nodig heeft etc. Ik zou dit boek dus graag willen willen mijn mijn eigen kennis te kunnen uitbereiden en zo nog betere resultaten te behalen!

 • Chantal schreef:

  Kei gaaf om t boek te winnen met de marathon van Rotterdam in t verschiet! En de voeding die nu nog zo moeizaam gaat..

 • Nicole Gabriel schreef:

  Simpelweg omdat ik denk veel te kunnen leren over voeding. Ik weet al best veel gezien mijn opleiding over voeding. Alleen voeding tot relatie met sport minder. Zelf sport ik 5 dagen in de week en run een bedrijf dat gericht is op gezonde voeding. Daarnaast Ik kook graag en blog hierover. Als personal trainer zou mij het ook helpen om de fanatieke sporter net wat verder te helpen met het boeken van resultaten. Al met Al, qua hobby en werk is dit mijn ideale bijbel

 • Lisa schreef:

  Ik zou graag willen meedoen met de winactie van “eet als een atleet”. Omdat ik erg van de combinatie sport en voeding houdt! En het boek zou goed van pas komen het lukt mij soms niet om voeding met sporten te combineren vindt het lastig van wat ik het beste kan eten. Zelf ben ik vaak duizelig als ik sport ze kunnen de oorzaak niet vinden maar wellicht ligt het aan de voeding.. dat ik te weinig eet misschien.. maar als ik dan net iets meer eet dan krijg ik weer veel last met sporten vindt het erg lastig!

 • Rene Bruinsma schreef:

  Ik vind het persoonlijk lastig om elke keer weer voldoende (voedzaam) eten binnen te krijgen tussen de trainingen door.
  Tips (en dus dit boek) ontvang ik graag.

 • Demi M. schreef:

  Ik heb een lange tijd mijn grote liefde voor sport helemaal stop moeten zetten. Ik had anorexia en mijn lichaam kon het gewoonweg niet meer aan. Om te herstellen mocht ik niet meer sporten en eenmaal goed op weg, durfde ik een lange niet meer te sporten. Want meer sporten, betekent ook meer eten, en hoe doe je dat dan goed?

  Sinds korte tijd ben ik weer intensief aan het sporten en ik vind het geweldig! Maar ik merk dat er goed bij eten heel moeilijk blijft. Ik heb geen begeleiding meer en het klopt, er zijn duizenden tegenstrijdige artikelen op internet te vinden.

  Dit boek lijkt me echter een supergoede basis om van mijn sport te kunnen blijven genieten en hopelijk terugval weer een stukje beter te kunnen voorkomen.

  Leuke actie en supergave blog heb je, Gaby! 🙂

 • Fem schreef:

  Super vet! heb gehoord van vrienden dat er goede tips in staan.
  Zou super zijn om mijn prestaties te verbeteren.
  Zoals pr verbeteren (5 km 19:38)
  En een goed herstel product vinden.

 • Michelle Kebapci schreef:

  Ik loop veel hard en krijg er honger van. Daar zit het hem in, want de verhoudingen zijn niet goed qua eten en ik heb een gezond patroon nodig, zodat mijn lichaam de halve marathon weet aan kan! Succes met jouw blog.

 • Aukje van hest schreef:

  Ik zou dit boek zeer graag willen hebben, ik doe atletiek en train 5 tot 6 keer in de week. Mijn moeder en ik liggen vaak in de knoop over wat ik nu precies het best kan eten. Dit boek zou dus zeer handig zijn❤

 • Peter Maris schreef:

  Leuk boek lijkt mij wel wat om inspiratie te vinden wat je nu eigenlijk kan eten. Je leest zoveel online over wel of geen koolhydraten, vetten etc…

 • Vida Poortinga schreef:

  Sinds ik in de nacht ben gaan werken (2017)merk ik dat mijn voeding een heel belangrijk aspect in mij dagelijkse ritme is gaan geworden. Ik heb gemerkt dat als ik snachts zoetigheid eet, mijn lichaam op hol slaat! Nu sport ik ook, zoals natuurlijk vele van ons. Nu ben ik op ontdekkingsreis wat de juiste balans is in combinatie met mijn hardlopen mijn nacht/dag en mijn voeding Dus denk dat dit boek veel richtlijnen voor mij kan uitzetten!!

 • Suzan Zuidberg schreef:

  Na veel tegen tegenslagen het hardlopen weer op kunnen pakken, het boek al even door gebladerd en stond op mijn lijstje voor mijn verjaardag, zou dus zeer welkom zijn!

 • Vicky Van Mol schreef:

  Iedereen heeft hier zo goede redenen waarom ze het boek zouden willen dat de mijne er zeker niet bovenuit zal steken. Ik wil het boek dus voor dezelfde redenen maar gun het even goed aan iedereen anders ^^. Ik post toch een berichtje voor moest het jou ook te moeilijk lijken om 1 iemand te kiezen en je gaan loten,dan zit mijn naam er ook tussen. Leuke blog heb je!

 • Anouk schreef:

  Beste Gaby,

  In 2014 ben ik 20 kg afgevallen.. in 2015 en 2016 verpulverde ik mijn PR op alle afstanden,helaas was 2017 een rotjaar waardoor de nodige kilo’s weer aan zijn gekomen door hey emotionele eten.

  Probeer nu mijn best weer te doen maar val nu steeds in oude slecht modus,daarom zou dit boek een ideale hulpmiddel zijn om mij op het rechte pad te houden en ooit de HM onder de 2 uur kunnen lopen.. PR:2:00:23 in 2016 in Schoorl..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *