Win and save the Boobies

Net zoals vorig jaar mag ik ook dit jaar wederom 2 startbewijzen weggeven voor de ‘Save the Boobies run’. DE run tegen borstkanker die dit jaar op zondag 25 september voor de 5e keer plaats zal gaan vinden rondom de Kralingse plas in Rotterdam. De organisatie ‘save the boobies’ verzamelt niet alleen geld voor onderzoek, maar ook voor diverse projecten die te maken hebben met de preventie en behandeling/gevolgen van borstkanker.

En nu hoor ik de mannen denken, alweer een ladiesrun…. NIET DUS! Mannen kunnen net zo goed borstkanker krijgen dus mannen, ook jullie mogen mee doen!

Op 25 september kan er gekozen worden uit 2 afstanden, de 5 of de 10 kilometer. Je krijgt tevens niet alleen een startbewijs, maar ook een gaaf hardloopshirt en een Boobiebag.

Wil jij dit winnen???

Geef dan uiterlijk vrijdag 2 september hieronder een reactie, de trekking maak ik een dag later bekend. Let wel op! omdat het een loop voor het goede doel is het wel de bedoeling dat je minimaal €25,00 aan sponsorgeld bij elkaar kan krijgen. Je krijgt hiervoor een profiel op de website waarop vrienden en familie (of jijzelf 😉 ) geld kunnen storten. En dit bedrag kan t/m 25 september ingezameld worden.

Meer informatie over deze loop vindt je op www.savetheboobies.nl 

savetheboobies

 

p.s. wil jij op de hoogte gehouden worden van alle acties en leuke nieuwtjes & acties, Like dan mijn facebookpagina of abonneer je op mijn blog

4 Comments

 • Marjan schreef:

  Mijn collega is overleden aan borstkanker dit voorjaar. Voor haar wil ik meedoen.

 • Rimco schreef:

  Ik wil best meelopen om meer en beter onderzoek mogelijk te maken

 • Leonie schreef:

  Wat een goede actie zeg! Daar wil ik mij wel warm voor laten lopen! Beter onderzoek hiernaar is nooit weggelegd! Ik zet me er meer dan 100% voor in !!

 • Manon van Kessel schreef:

  Helaas zijn er veel te veel mensen die te maken hebben met (borst)kanker.
  Vaak is het een lange en onzekere strijd.
  Graag zet jk mijn beste beentje voor om een bijdrage te kunnen leveren aan de organisatie van ‘save the boobies’.
  Inmidds heb ik ook al een idee bedacht om geld op te halen… ik ben er klaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *