Wie wint ‘Fun to Run’?

Wow! Wat een hoop reacties heb ik van jullie gekregen voor het te winnen boekje ‘Fun to run’. FunToRun_3DEcht superleuk! Helaas mag ik er maar 1 verloten. Ik stopte al jullie namen in de digitale hoge hoed van de internettool ‘Randon name picker’  Schermafbeelding 2016-06-08 om 09.22.26

en daar kwam 1 winnaar uit rollen, of beter gezegd winares

Schermafbeelding 2016-06-08 om 09.22.40

Chantal, van harte gefeliciteerd met het boek! Zou jij je contactgegevens willen mailen naar gaby@gabyrunstheworld.com dan zorg ik dat je het boekje krijgt opgestuurd.

Voor de anderen, bedankt voor het meedoen… mocht je alsnog het boekje willen hebben, hier kan je hem hier voor €14,95 bestellen.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste actie’s, nieuwtjes en verhalen? Abonneer je dan op deze pagina door je mailadres achter te laten op de hoofdpagina aan de rechterzijde (gelijk een mail als ik wat plaats) of klik op het vind ik leuk vinkje op Facebook.

Hardloopschemas-300x188

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *