Wie maakt me los

‘ WIE MAAKT ME LOS’ Mijn allereerste baantje was als 14 jarige elke zaterdag op de markt staan. Ik werkte bij de kraam van Bakkerij ‘t Stoepje van ‘s ochtends 6 uur tot ongeveer 17 uur in de middag. Het eerste jaar mocht ik alleen maar de zakken bolletjes inpakken en alles bijvullen, maar later mocht ik ook echt daadwerkelijk alles verkopen. Ongeveer 2 uurtjes voordat de markt officieel was afgelopen mocht er altijd 1 iemand op ‘het hoekje’ staan. Dan kreeg je je eigen kraampje mee en mocht je de laatste restjes verkopen voor een lage prijs. Een soort van uitverkoop van de verse broodjes en koeken. Het was een sport om zoveel mogelijk kwijt te raken en tja hoe trek je dan de aandacht van mensen, jawel… door te schreeuwen ‘ Wie maakte me los’.

markt beter

En nu schreeuw ik dit naar jullie, niet om broodjes en koeken te verkopen, maar om mijn overtollige sportkleding te verkopen. Ruim een jaar lang heb ik sportkleding van allerlei merken bewaard die ik, vanwege mijn ASICS Frontrunner zijn, toch niet meer mag dragen. Zonde natuurlijk, want eerlijk is eerlijk er zat superleuke en mooie kleding bij. En nu lag het al bijna een jaar nutteloos in mijn kast. Ik weet dat ik veel mensen er blij mee kan maken dus begon ik een instagram pagina waarop ik alles te koop heb gezet. Al heel veel mensen hebben sportkleding van mij overgekocht, maar er staan nog een hoop mooie dingen op. Inmiddels staat er niet alleen sportkleding op, maar ook wat dingen voor in het huis (tja, sommige dingen vind ik gewoon zonde om het zo weg te gooien). Zo nu en dan ga ik door mijn kast heen en beland er weer wat nieuws op deze pagina. Hou hem dus in de gaten ‘Gaby Verkoopt

Schermafbeelding 2018-02-15 om 16.40.17

En nu weet ik dat er ook een hoop mensen zijn die geen instagram hebben, maar als je de link volgt kan je het als het goed is wel allemaal bekijken. Mocht er iets bij zitten wat je graag wilt hebben, stuur dan even een mailtje naar gaby@gabyrunstheworld.com dan komen we er wel uit.

Dus daar komt ie nog 1 keer

Wie maakt me los

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *