Wie loopt er met mij in Willemstad?

11731464_861883607219285_2101955920_o

De afgelopen 2 weken kwamen er veel mooie en leuke reacties binnen op de actie om 2 startbewijzen te winnen voor de Vestingloop in Willemstad. Helaas mag ik maar 1 persoon (nou ja eigenlijk 2) blij maken met deze 2 startbewijzen. Het was een hele lastige keuze dit keer en heeft mij aardige slapenloze nachten bezorgd, maar uiteindelijk ben ik tot een keuze gekomen….

Aangezien ikzelf ook mee loop en wel van een uitdaging hou sprong er 1 reactie met kop en schouders boven uit….. de strijdt om de 1e 3 plekken op het podium bij de 10km ;-)…. De winnaar van de 2 startbewijzen inclusief 2 prachtige loopshirts is,

…. *TROMGEROFFEL*……..

Schermafbeelding 2015-07-27 om 21.37.16

Dannique van harte gefeliciteerd! Zou jij even een mailtje naar mij willen sturen gaby@gabyrunstheworld.com met alvast de volledige naam van jou en loopmaatje. Afstand de 10km voor beiden gok ik 😉 .

Iedereen bedankt voor de toffe reacties. Mocht je nou alsnog mee willen doen aan deze toffe loop? Dat kan… de inschrijving is nog steeds geopend. Let wel op… de inschrijving voor de 10km gaat heel hard… Inschrijven kan hier.

En dan nog even dit…..

Hebben jullie trouwens al gezien dat mijn blog genomineerd is om hardloopblog van het jaar te worden? Echt zooooo tof dat ik in het rijtje met grote namen sta…. maar om te winnen heb ik wel jullie hulp nodig…. Dus wil jij mij helpen? En wil je zelf kans maken op een pakket met gave hardloopboeken…. Klik dan op deze link en stem op mijn blog. Alvast mega bedankt! xx

en pssssttt je maakt nog t/m morgenavond kans op een startbewijs voor de Dam tot Damloop…. klik voor meer info hier

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *