Wie gaat er met ENRA verzekeringen van Dam tot Dam?

1760-Banner-website-1300x4781

Een week geleden kreeg ik te horen dat ik namens ENRA verzekeringen 2 startbewijzen voor de businessrun van de Dam tot damloop mocht weggeven. Ik had de actie nog maar net online gezet of de eerste reacties kwamen al binnen, supergaaf!  Helaas heb ik er maar 2 om weg te geven, maar jullie begrijpen… het liefst had ik jullie er allemaal 1 gegeven.

Maar goed, ik hou jullie niet langer in spanning… diegene die 16,1km mogen gaan ‘shinen’ in een shirt van ENRA zijn:

Schermafbeelding 2015-07-29 om 16.31.00 Schermafbeelding 2015-07-29 om 16.31.22

Dus Linda en Femke, ga maar vast oefenen op fotogeniek hardlopen 😉 (nee hoor, grapje 🙂 ) Zouden jullie wel zo snel mogelijk een mail met jullie naam, geboortedatum, e-mailadres, geslacht, noodnummer en shirtmaat willen mailen naar j.bot@enra.nl  Jelle gaat er dan voor zorgen dat jullie worden ingeschreven enz.

Voor diegene die niet hebben gewonnen…. houdt startbewijshulp.nl in de gaten daar worden hoe dichter bij 20-9 steeds meer startbewijzen aangeboden. Of misschien is de damloop bij night een optie? Die is de avond ervoor en is ook heel tof. Daar kan je je gewoon nog voor inschrijven en is 4 EM (8km) lang. Klik hier voor meer info. Veel succes.

ENRA Logo


En dan nog even dit…..

Hebben jullie trouwens al gezien dat mijn blog genomineerd is om hardloopblog van het jaar te worden? Echt zooooo tof dat ik in het rijtje met grote namen sta…. maar om te winnen heb ik wel jullie hulp nodig…. Dus wil jij mij helpen? En wil je zelf kans maken op een pakket met gave hardloopboeken…. Klik dan op deze link en stem op mijn blog. Alvast mega bedankt! xx

Ohwja mocht je up to date willen blijven van de laatste acties en mijn belevenissen… KLIK 😉

5 Comments

 • Ruud van Broekhoven schreef:

  Gefeliciteerd dames en Femke super dat je me hebt voorgedragen! Ga hem zeker nog eens lopen! Veel plezier (ook de laatste meters! gr Ruud

 • Linda schreef:

  Oke, ik ben uitgestuiterd! Te gaaf (maar dat heb ik al via twitter en instagram gezegd). Nu maar serieus trainingsschema maken en schoenen aan 😀
  Dank je wel!!!!

 • Femke schreef:

  WHAAAT! Super vet! Echt heel gaaf. Dat wordt shinen langs het parcours! Ben nu alvast een heeeele grote glimlach aan t oefenen!! Heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *