Welke sportieve dame gaat er met mij mee?

Voordat ik begin maak ik alvast mij  excuses naar de mannen toe….het is dit keer alleen Lady’s only. Maar mannen lees gerust verder, want misschien weet jij nog een dame die dit leuk zou vinden.

IMG_8685

Altijd al eens mee willen gaan naar een event voor bloggers en pers? En daarbij ook nog eens willen hardlopen, CrossFitten en yoga’en dan is dit je kans. Ik ben namelijk met een aantal ander bloggers uitgenodigd door Anita’s Nederland om een middag kennis te mogen maken met deze sporten en mag iemand mee nemen. Dus wil jij zien hoe ik sta te stunten met CrossFit en hoe goed ik een hark kan imiteren, dan is dit je kans.

We zullen die middag compleet in de watten gelegd worden en ook nog eens voorzien worden van een nieuwe sportbh en shirt, super toch!

Het event vindt plaats op woensdag 26 Oktober van 15:00 tot 18:00 uur in Amsterdam. Heb jij zin en tijd om mee te gaan, geef dan hieronder in de ‘reacties’ aan waarom jij graag mee zou willen. En no worry about je eventuele hardloop/crossFit/Yoga skills, er wordt niet naar je niveau gekeken. Het belangrijkste is dat je een leuke middag gaat hebben.

Je kan reageren t/m donderdag 13 Oktober, dan maak ik op vrijdag 14 Oktober de winnares bekent.

22 Comments

 • Nicole schreef:

  Het lijkt me super gaaf om deze dingen te kunnen ervaren. Lijkt me ook mega gezellig dat samen te doen en samen als een stijvr hark dit te ervaren! Nieiwe uitdagingrn zijn altijd super!groetjes

 • Meike schreef:

  Oh wat tof!! Want zeg nou zelf….ik zit al zo lang te wachten om samen met jou te stuntelen en een hark te imiteren ;-)!
  Nee zonder gekheid, ik kan wel wat krachttraining gebruiken. Heb me onlangs ingeschreven voor de marathon van Rotterdam maar mijn core en benen kunnen wel wat meer kracht gebruiken na de laatste blessures. Met wat meer kracht en spieren kan ik straks in april mooi shinen richting de finish en in mijn nieuwe Anita BH!

 • Rochelle schreef:

  Hoi!!!

  Nou ik wil heel graag met je mee!
  Ik ken de sportbh’s van Anita al heel lang. Toen ik echt nog a-sportief was, had ik nog een grote ( zeg maar enorme) boezem en kon alleen ‘anita’ ze op hun plek houden. Sindsdien heb ik de Anita’s van groot naar ‘klein’; Anita kromp met me mee! Op ‘haar’ kon en kan ik nog altijd rekenen.
  Ik ben als a-sportieveling begonnen met yoga om van de bank af te komen, en pakte daarna ook t hardlopen op. Inmiddels ben ik wat sportiever er doe ik al een tijdje geen yoga meer, maar ben ik gaan Kickboksen en doe ik krachttraining. Het hardlopen liep wat uit de hand; inmiddels 6 halve marathons gelopen. En alles, werkelijk alle sporten met Anita! Crossfit ken ik nog niet, maar van de zomer was ik in Amerika en daar is het Hughes! Het heeft m’n interesse gewekt, al vrees ik dat ik er geen bal van kan haha…
  Maar samen met jou én Anita lijkt het me super tof om uit te proberen!! Ik wil heel graag met je mee!

 • Manon schreef:

  Ben al wel bekend met hardlopen en yoga, maar crossfit zou een nieuwe ervaring zijn. En daarnaast ben je nooit uitgeleerd, dus lijkt me leuk om je te vergezellen

 • Olga van Gelderen schreef:

  Lijkt me heerlijk even een middagje ontspannen en heerlijk even sporten wat ik heel graag doe . En yoga nog nooit gedaan lijkt me wel heel leuk Samen met jou deze sporten te doen .

 • Esther prijs schreef:

  Wat een leuke win actie! Ik hou van sport en mijn grenzen opzoeken. Alhoewel ik al een (voor mij) lange periode geen kracht heb gedaan dus dat zal spierpijn kweken worden. Ookbenieuwd wat er nieuw is in de crossfit.. yoga heb ik nog nooit gedaaan maar wel goed om na de kracht in de kreukels te liggen met yoga. Volgens mij gaat dat op mijn lachspieren werken 😉 en met jou hardlopen lijkt mij altijd wel een x gezellig alhoewel ik moeite zal hebben om je bij te houden 🙂 en anita bh ken ik niet, hoezo anita overigens ? Maarja. Altijd goed om een nwe bh te testen had onlangs een schuurplek van 1 van mijn loop bh’s en dat ik zo verrekte pijnlijk onder de douche. Dus een anita bh lijkt mij goed om te testen lijkt mij een leuk sportief dagje !

 • Natalie schreef:

  Superleuk! Ik ben erg nieuwsgierig naar het merk Anita na jouw verhalen over hoe fijn ze dragen met sporten. Gaaf om dat gelijk te kunnen testen met een paar coole workouts. En ik kan best nuttig zijn als morele steun voor stijve harken Hark ik gezellig mee. Handige vaardigheid ook voor in je nieuwe tuin trouwens! Maar serieus, na maandenlang klieren met m’n blessure lijkt het me super om samen met jou een middagje te knallen

 • Angela schreef:

  Dat lijkt mij echt super leuk om te
  Doen. Super leuk om wat meer ervaring te krijgen met andere sporten als ik normaal doe. Zeker nu ik met de opleiding voor personal trainer begonnen ben.

 • Schabbie35 schreef:

  Het lijkt me zo wie zo wel gaaf om jou eens in levende lijve te ontmoeten! Dus ja ik zou graag met je mee gaan. Eens kijken wie de langste adem heeft met cross fit

 • Andrea schreef:

  Jaaaa!! Lijkt mij heel leuk en gezellig!

 • Marije schreef:

  Lijkt me erg leuk om mee te gaan om jouw skills te zien maar vooral ook om mijn skills te ondervinden

 • Serena brandt schreef:

  Dit lijkt me echt een super ervaring om samen met jou te gaan doen. Op alle gebieden heb ik een beetje ervaring en het lijkt me leuk om deze uitdaging samen met jou aan te gaan. Ik volg je nou een tijdje, en het lijkt me leuk om elkaar te ontmoeten en samen te trainen.

  Wie weet tot de 26e.

  Groetjes,
  Serena brandt

 • Barbara schreef:

  Een middag sporten is altijd leuk!
  Als dat ook nog eens op zo een gaaf event kan is de motivatie nog veel groter!
  Echter ben ik net als jij een stijve hark dus kunnen we om elkaar lachen.

 • Simone schreef:

  Ohh super leuk! Dat zou ik heel erg gaaf vinden!! En ik ben ook nog eens vrij die dag dus dat is helemaa toevallig want meestal werk ik de woensdag. Het is de dag na mijn verjaardag dus een mooi cadeau. Ik heb altijd de sportbeha’s van een bepaalde keten aan van 14,95 maar moet wel altijd wat vaseline smeren want na hardlopen regelmatig schuurplekjes die best pijnlijk kunnen zijn.

 • p.v.kranenburg schreef:

  Van de week voor het eerst een crossfitbtraining gedaan. Ben superenthousiast, hier ga ik profijt van hebben tijdens het lopen. We hebben elkaar al eens ontmoet in Leiden maar het ik zou het erg leuk vinden om een keer met jouw te trainen. En misschien ook een bh testen want ik loop nu met een shockabsorber maar wil wel eens een andere bh uitproberen. Dus bij deze wil ik me graag aanmelden.
  Gr. Petra

 • Suzan Haring schreef:

  Ik zou heel graag met jou mee willen.
  Tijdens de yoga zullen waarschijnlijk de lachspieren meer getraind worden dan de rest aangezien ik echt een nog ergere hark ben.
  Op het gebied van Cross fit ben ik een “newbe” maar wil er wel graag mee starten om mijn tempo tijdens het rennen sneller en sterker aan de start te staan.
  Het testen van de Anita sportbh doe ik graag, zeg nou zelf een leuk shirt en een gave tight is leuk maar niet noodzakelijk maar zonder goede sportbh kun je de deur niet uit.
  Liefs Suzan

 • Kitty verheijen schreef:

  NOU IK DUS ….

 • Irene schreef:

  Hoe leuk is het om samen met een groep meiden te sporten! Dus ja, het lijkt me hartstikke gezellig om met je mee te gaan 😀 Zeker ook omdat yoga en crossfit op het programma staan. Kan ik mooi gelijk tijdens het zen-momentje bij yoga m’n nieuwe hardloopdoelen overdenken (aangezien de marathon van Amsterdam tegen die tijd erop zit en ik weer nieuwe doelen nodig heb) en tijdens crossfit erachter komen welke spieren ik allemaal bezit waar ik het bestaan niet eens vanaf weet 😉 Crossfit heb ik nog nooit gedaan, maar ik hoor altijd wel dat het een goede aanvulling op hardlopen is en je er sterker van wordt. Nou, dat wil ik natuurlijk wel! 🙂 Als ik marathons wil blijven lopen zal ik sowieso wat meer in krachttraining moeten investeren, dus dan kan ik gelijk kijken of crossfit wat voor me is. Fijn weekend nog!

 • Sharon schreef:

  Lijkt me heel gaaf Gaby! 🙂

 • anouk stroo schreef:

  Ik zou het vet gaaf vinden om met je mee te gaan!! Door heibel op de sportschool moest ik weg daar helaas crossfit nooit meer opgepakt, dit lijkt mij goed om weer te beginnen! !

 • Manon van Kessel schreef:

  Sportief? ✔️
  Dame?✔️
  Samen gezellig (nieuwe) sporten uit willen oefenen?✔️
  Vrij?✔️
  Toe aan een nieuwe sport-bh?✔️

  Het lijkt mij heel gezellig om mee te gaan naar zo’n event!

  Al gun ik het mijn lieve sportieve collega Rochelle (en alle andere belangstellenden) ook wel…

 • Joyce pots schreef:

  Heee gaby!! Het lijkt me heel leuk om tuin gereedschap samen met je gaan uit te beelden jij als hark ik als schoffel goede voorbereiding voor de winter Haha nee geouwehoer ja ik ben gek op sport en deze combinatie lijkt me super leuk bovendien lijkt het me ook super leuk om een blogger/pers event mee te mogen maken en ik zou het leuk vinden om je weer een keer te zien!!!

  Dus duimpjes omhoog en fingers crossed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *