Week 34: deel 1

Oeps, waar ik vorige keer mee afsloot is niet gelukt. Het plan was om het weekoverzicht vanwege het ASICS Frontrunner weekend in tweeën te knippen, maar zoals je je wel hebt gemerkt vrijdagochtend… dat is niet gelukt. Dus ik heb even getwijfeld, alles dan in 1 weekoverzicht? Of toch het originele plan volgen en het in 2x opdelen? Ik heb uiteindelijk besloten om het toch in 2 op te delen. Dus tadaaaaa hier alvast deel 1, veel leesplezier. Deel 2 volgt zo snel mogelijk 🙂

Maandag
Na een weekend met vroege diensten was ik al voor de wekker wakker. Ik had daardoor ruim de tijd om nog even verse granola te maken voordat ik op de fiets stapte om naar de sportschool te gaan. Het was weer tijd voor een HIIT les en oefff hij was zo zwaar dit keer. Ik stond wederom alleen in de les en daardoor heeft de trainer alle focus op jou. Heel lekker, maar ook extra zwaar. En hij had al gezegd, jij gaat spierpijn krijgen.., en yep dat kon ik al merken naarmate de tijd verstreek. Ik kwam met benen binnen, maar ging met betonblokken de deur uit. De focus lag dit keer op buik en benen, nou dat klopte. Compleet kapot ging ik na ruim een uur na huis. IMG_3989

Ik deed daarna snel de boodschappen voor een paar dagen en nam thuis een welverdiende douche. Met een lekkere ‘avondmaaltijd’ laadde ik mijzelf weer op voor een avonddienst. Dienst nummer 4 van de reeks van 5.

Dinsdag
Ik lag na mijn avonddienst nog een soort van op tijd in mijn bed, maar kon niet meteen de slaap vatten. Toch ging wel op tijd de wekker, want ik had afgesproken om samen met plaatsgenoot Stefan 10 kilometer te gaan hardlopen. Op rustig tempo, want na de HIIT zat er weinig energie meer in mijn benen. Qua spierpijn viel het mij nog mee, maar het was nog vroeg 😉 . Iets na 10 uur stond Stefan op de stoep en gingen we ervandoor. IMG_4040
Het was behoorlijk bewolkt, maar ook best wel benauwd. Na 1,5 kilometer passeerde we een bordje van een wandelpad. Ik had deze route nog nooit gelopen en sprak dit uit tegen Stefan. We besloten om deze route te gaan volgen en voordat ik het wist liepen we in het weiland bij de boer.IMG_4135

IMG_4044

We gingen een heel weiland over en kwamen uit bij een mini bruggetje die we over moesten om bij een veld vol met nieuwsgierige, maar toch bange koeien te komen. IMG_4049
We hebben daar even met de koeien geposeerd en vervolgde onze weg.68d86108-1f6d-4dd7-9158-7e46e44c1528

Leuk om zo’n stukje trail te kunnen doen in de achtertuin bij de boer. Her en der wat hekjes over en gaan.b135ccc8-d948-4148-a954-45e50982a470

Eenmaal op het verharde voelde het eigenlijk wel gek hahahaha. We liepen lekker door, nog even een foto bij een bloemenveldje en gaan met die banaan. b4b57d91-7f91-4967-b2f5-d7d51338521e

We passeerde de ‘instamolen’ en natuurlijk moest daar ook een foto gemaakt worden 😉IMG_4120
Na ruim 9 kilometer namen we afscheid van elkaar en vervolgde we onze beide wegen naar huis. Met 11 kilometer kwam ik met een big smile thuis. Dit was zo’n gezellig rondje geweest. Daarna maakte ik mij klaar om naar dienst 5/5 te gaan. Een drukke dienst, waardoor ik na afloop wederom niet meteen de slaap kon vatten.

Woensdag
Toch ging alweer op tijd de wekker, want om 9 uur moest ik op de racefiets zitten. Mijn garmin deed een beetje gek aan het begin en daardoor duurde het nog langer voordat ik op pad was. Ik moest om 10 uur bij het ASICS hoofdkantoor in Hoofddorp zijn. Uiteindelijk stapte ik precies 10 uur van de fiets af en eenmaal binnen kleedde ik mij snel om. Vandaag stond het inpakken van ruim 180 goodybags op het programma.d2636cc1-d793-4d08-b704-ab88dcd76945
IMG_4181
Gezellig samen met teamgenootjes Dennis, Robert, Wesley, Euredice en Irene zorgde we hiervoor en maakte we ook de startnummers voor de race van zondag klaar. Het was een behoorlijke klus, maar wel superleuk en gezellig om te doen. Rond 15 uur stapte ik weer op de fiets richting huis, dit keer via een andere route terug (een minder fijne route overigens, heel veel losliggende tegels enz) en daarmee kwam het totaal aan kilometers voor die dag toch nog op 46,5 km. IMG_4206

Eenmaal thuis kleedde ik mij snel om en reed naar de Action en Xenos om nog wat attributen voor het weekend in te slaan. Nicky was vandaag vrij en zorgde voor een heerlijke avondmaaltijd en daardoor kon ik thuis zo aanschuiven. Ik was zo moe dat ik de officieel in het schema staande interval skiptte. Ik had genoeg gedaan vond ik en genoot van een welverdiend bankhangavondje samen met Nicky.

Donderdag
Vandaag weer werken en dit keer een vroege dienst. Het was een lekkere dienst en ik merkte aan mijzelf dat ik echt uitkeek naar het weekend. Ik keek de klok vooruit en eenmaal om 15:30 uur reed ik naar huis en werkte ik eenmaal thuis de waslijst aan klussen af die ik moest doen. En het ergste van alles… mijn koffer inpakken. Uiteindelijk was alles afgewerkt van mijn lijst en was het tijd om te gaan slapen. Op naar een mooi weekend!

IMG_4246

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *