VSM Fit event

Vorige week zaterdag was ik aanwezig bij het VSM fit evenement. Een evenement georganiseerd door VSM en Energylab. Het zou een dag worden waar we niet alleen in de watten gelegd zouden worden, maar er eerst ook keihard getraind moest worden. Tijd om terug te blikken op deze toffe dag.vsm-foto-4-logo

Afgelopen zaterdag zat ik  midden in een reeks van 4 nachtdiensten, normaal ben ik dan niet zo enthousiast om van alles te moeten doen. Dit keer was dat anders, toen ik namelijk las dat Evy (ja DE echte Evy, DE Evy van hardlopen met Evy) aanwezig zou zijn wist ik niet hoe snel ik mijzelf moest opgeven hahahahaha. Na mijn nachtdienst reed ik naar huis en moest ik mijzelf even inprenten, ohwja sporttas pakken en richting Amsterdam, anders had ik gerust mijn bed in gestapt op de automatische piloot. Thuis even een boterham erin en toen hop naar het Amsterdamse bos. Na een parkeerplek gevonden te hebben parkeerde Stacey achter mij, gezellig liepen we samen richting de opgegeven plek en volgende de bordjes die ze speciaal voor ons hadden opgehangen. IMG_7287

Eenmaal bij de plek aangekomen stond er een grote luxe partytent en allemaal jacuzzi’s voor ons klaar. Ook stond er een bootcamp circuit uitgezet en waren er echte ‘pashokjes’ met eigen dixi geregeld. Goed geregeld! Petra had ik uitgenodigd om mee te gaan en was er al. En hoe toevallig, zij kende weer iemand die het mede georganiseerd had, hoe klein is de wereld soms 😉 . Verder waren er een heleboel andere bekende en werd het al snel supergezellig.IMG_7297

Niet veel later was iedereen er en werden we welkom geheten en kregen we de opdracht om ons eigen kledingpakketje van de tafel af te halen. Ik had vooraf wel maten door moeten geven, maar het is dan altijd weer spannend wat je krijgt. De kleding was zorgvuldig ingepakt en was haast bijna zonde om uit te pakken.IMG_7288

Eenmaal de verpakking open was ik op 1 slag verliefd op de tight. Zo mooi! Een hele gave tight van de nike collectie met daarbovenop een lekker sport shirt van de h&m.

Nadat iedereen de nieuwe kleding aanhad werden we welkom geheten door Evy en vertelde ze onder andere iets meer over het ontstaan van ‘hardlopen met Evy’ en vertelde ze over het programma van vandaag. Bootcampen en intervallen onder leiding van 2 begeleiders van Energylab (en hoe grappig bij 1 van hen had ik vorig jaar allerlei testen gedaan bij Energylab Eindhoven) om daarna af te sluiten met een ijsbad, jacuzzi en een lunch. Dat klinkt goed… let’s start!
vsm-foto-5-logo

We begonnen met een rustige warming-up en op het grasveld waar dat was uitgezet was dat maar goed ook, ik merkte dat ik het niet zo prettig vond om over zo’n ongelijke ondergrond te lopen met in het achterhoofd de vermoeidheid van de nachtdienst en de aankomende marathon. Gelukkig was het niet lang en begonnen we daarna aan wat oefeningen.DSC_0689

Na de oefeningen mochten we kiezen, eerst intervallen en dan bootcampen of eerst bootcampen en daarna intervallen. Petra en ik besloten om de eerste combi te doen. Na enig overleg deden we het intervallen niet op het grasveld, maar op een onverhard pad wat rondom het grasveld liep. Ik had niet zoveel zin en energie om keihard te knallen tijdens het intervallen, dus liep gewoon in een lekker tempo. Petra ging als een haas ervandoor met de ‘snelle’ dames uit het groepje en ik bleef gezellig achter bij Stacey en yvette. Na een paar rondjes stond ineens Evy aan te moedigen en hahahahha zo grappig, in een flashback was ik weer terug naar November 2012 toen ik ‘les’ van Evy kreeg. ‘kom aan, ik ben fier op u’. hihi zo leuk! Na 20 minuten was het programma klaar en konden we even wat drinken. IMG_7364

Daarna was het tijd voor de grote wissel en mochten wij aan de bak bij het bootcamp circuit. Alle lichaamsdelen kwamen aan bod en na 20 minuten waren we weer van top tot teen getraind.DSC_0996 DSC_1004DSC_1103

Na inspanning komt ontspanning en dat betekende bikini aan en plons het ijsbad in. Ik was even bang voor het ijsbad, want bij de ‘train like Dafne’ clinic van Nike was deze echt ijskoud.. maar dit keer viel het mee en was het eigenlijk wel lekker. Na even in het ijsbad te hebben gestaan mochten we de jacuzzi in, heerlijk!!!DSC_1212

Als toetje nog even het ijsbad in om daarna aan te kleden voor de lunch. We mochten  alvast kennis maken met de  VSM producten uit de spiroflor lijn en ik besloot om de spray te. Ik had een beetje last van mijn kuit en besloot om de spiroflor spray ‘verzorging bij zwaarbelaste spieren’ erop te spuiten. Miny vond dat ik er niet genoeg op had gedaan en besloot om er Berlijn op te schrijven met de spuit hahahahahha. Het spul voelde heerlijk koud en hoe bizar.. het hielp echt. Zelfs nadat ik had geslapen voelde ik niks meer aan mijn kuit.IMG_7607

De lunchtafels stonden er prachtig bij, maar voordat we daarop mochten aanvallen (ik had inmiddels best wel trek) vertelde ze van VSM nog wat meer over de producten uit de spiroflor lijn. Zo heb je de cooling gel, deze zorgt voor een verkoelend effect en is vooral bedoeld voor blessures, verstuikingen en zwellingen. Naast deze gel heb je dus ook de spray voor zwaarbelaste spieren. Deze zorgt voor soepelere spieren en gaat stijfheid ervan tegen. En als 3e product hebben ze spiroflor warm, deze kan je gebruiken als een ‘warming up’ voor je spieren als je gaat sporten, maar is vooral bedoeld voor de zwaarbelaste spieren en pezen. Deze gel wordt warm en zorgt voor een betere doorbloeding en een betere ontspanning van de spieren. VSM heeft als slogan ‘geeft je kracht uit de natuur’ en dat klopt ook, want alle bestanddelen uit de producten komen uit de natuur. IMG_7296

Na het verhaal over de producten was het echt tijd voor de lunch en jummie dat was smikkelen. IMG_7437Terwijl wij aan het eten waren schoof Evy ook nog even aan om diverse vragen te beantwoorden. En hahahaha hoe briljant, Petra haar vraag ‘Evy zou je straks voor de foto jouw vinger in mijn oor willen stoppen?, dan heb ik namelijk echt Evy in mijn oren’. Dat verzoek werd natuurlijk vrijwel meteen uitgevoerd.DSC_1436

Daarna was het gelijk tijd om wat foto’s te nemen.IMG_7446

Na de foto’s was het tijd om afscheid te nemen van iedereen en om mijn bed op te zoeken. Met een goedgevulde goodybag vol met de spiroflor producten retour richting huis.DSC_1074

Bedankt VSM en Energylab voor deze geweldige dag! En bedankt Evy voor de aanmoedigingen en het leuke gesprek.IMG_7294

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *