De vliegende vrouwen run is terug, met een eenmalige leuke twist!

IMG_4286In de afgelopen jaren zijn de ladiesrun’s als paddenstoelen uit de grond geschoten. Oh voordat ik het vergeet, mannen… blijf lezen 😉 . Steeds vaker zie je ze aangekondigd staan en de bestaande worden vaak alleen maar groter en groter. Zo ook de Vliegende vrouwen run in Pijnacker. Al 2x eerder stond ik aan de start van dit event en ook dit jaar had ik daar aan de start willen staan. Helaas ging dit jaar het event niet door doordat Marloes (DE bedenkster van dit leuke evenement) mama werd en dus even haar tijd aan iets anders moest besteden. Wel heeft ze beloofd dat het volgend jaar weer terugkomt en whoehoeeee een paar maanden geleden kwam de officiële aankondiging voorbij, 18 mei 2019 zal deze run weer gaan plaats vinden. En omdat het komend jaar voor de 5e keer georganiseerd wordt hebben ze een leuke draai aan dit event gegeven.

DSC01850

Het leuke aan deze ladiesrun, althans vind ik dan, is dat er altijd mannelijke pacers zijn op beide afstanden. Het loopt toch net even lekkerder achter een man aan dan een vrouw 😉 . Daarnaast is het nog niet enorm massaal en wordt de warming-up altijd gegeven door ASICS Frontrunner captain Robert Lathouwers.

Komend jaar wordt het dus even anders… er mogen namelijk voor deze ene keer ook mannen aan deze ladiesrun meedoen. En nee, dit keer dus niet alleen als pacer 😉 . De heren mogen dit keer echt achter de dames aan. Nadat de mannen de vrouwen hebben aangemoedigd bij de start, mogen ze zelf van start. En om het plaatje compleet te maken, de heren krijgen voor deze keer alleen maar vrouwelijke pacers. De warming-up zal wel nog steeds door Robert Lathouwers gedaan worden en ook zal de run weer door de mooie groenzoom van Pijnacker/Berkel en Rodenrijs plaats vinden.

IMG_0792

Wil jij mee doen aan deze jubileumeditie?? Hou dan de website van vliegendevrouwen.com goed in de gaten, want aankomende maandag gaat de inschrijving namelijk open en geloof mij, hier wil je bij zijn! Ikzelf ben in ieder geval weer van de partij. Zie ik jou daar ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *