Training bij zonsondergang

Gaby runs the worldMijn vaste instagram en twitter volgers weten het inmiddels wel, ik hou van de zon! En dan met name de zonsopkomst en zonsondergang. Tuurlijk vind ik het fijn als de zon de gehele dag schijnt, maar het mooiste schouwspel is toch wel als die rode vuurbal omhoog gaat en weer naar beneden zakt. Ik heb al menig foto geplaatst van deze prachtige gebeurtenis, maar de foto’s van vandaag wil ik jullie toch niet onthouden. Ik mocht vandaag heerlijk even 30 minuten uitlopen na gisteren (dus in een rustig tempo met lage hartfrequentie hobbelen) en wist vanwege het tijdstip al snel welke route ik ongeveer zou nemen. Het was ongeveer 16:25 uur toen ik begon te lopen en rond 16:56 uur zou de zon ondergaan.

Ongeveer 1 KM van mijn huis vandaan loop ik aan het water met uitzicht over de polder inclusief een molen. En nou wil het geval dat aan die kant ook de zon ondergaat. Dit is in combinatie met het weidse uitzicht daar over die groene vlakte zo’n mooi gezicht dat ik daar vandaag wel even moest stoppen om wat foto’s te maken. Het was immers toch een rustig uitlooprondje dus ik mocht dat ook wel even doen van mijzelf. En zie hier… in het bijgevoegde album.. het resultaat.

Na deze foto’s gemaakt te hebben, heb ik nog enige tijd verder gelopen en kwam ik na 30 minuten uit op 5,29KM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *