Throwback Thursday ‘De voorlopers’

Vorig jaar rond dit tijdstip kon ik niet wachten tot de nieuwste Runnersworld bezorgd zou worden, ik zou er namelijk in staan. In maart is altijd de 20 van Alphen en bij de Runnersworld hadden ze dit keer deze loop gekoppeld aan de rubriek de voorlopers. Een paar weken daarvoor zag ik de oproep voor deze rubriek op de website van de Runnersworld en ik dacht, wie niet waagt… wie niet wint. Dus formulier ingevuld en niet veel later kreeg ik te horen dat ik 1 van de 3 voorlopers was geworden! Megagaaf!

Het interview zelf ging per telefoon met Ramiro Ameneiro. Ramiro heb ik hierna nog een aantal keer in het echt mogen ontmoeten.  Erg leuk om een persoon bij de stem te zien.

De foto’s werden gemaakt door Eddy Bosland op een vroege, koude, maar zonnige zondagmorgen. De foto werd gemaakt bij de Zegerplas hier in Alphen. De foto was nog een klein dingetje., want ik had mij eerst een dag vergist. Hierdoor stond ik ere en dag te vroeg. Lekkere blunder hahahhaha, maar goed de dag erna stond ik er wederom en yeah… daar waren ook de anderen. Ik zat alleen midden in een reeks van nachtdiensten dus ik moest dit keer wel even een laagje poeder erop doen omdat ik anders zo bleekjes was. Tijdens het maken van de foto’s stond er een heel guur en fris windje en was uiteindelijk iedereen blij toen het klaar was. Want iedereen was inmiddels aardig afgekoeld van het poseren.

En toen kwam die binnen! Best raar om jezelf zo te zien, maar ook wel gaaf om te zeggen dat jij gewoon deze maand in HET hardloopmagazine van Nederland staat. Een maand later stond ik er wederom in, met een kleine terugblik op de 20 van Alphen.

Ik vond het zonde om dit niet om mijn eigen site te delen en aangezien de 20 van Alphen er alweer bijna aankomt vond ik dit een mooie gelegenheid. Wat nu mijn doel van de 20 van Alphen wordt…  behouden starten en dan zo hard mogelijk lopen 😉

FullSizeRender

FullSizeRender 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *