‘Tas, waar ga je met Gaby naar toe?’

Na afloop van mijn gelopen race bij de dam tot damloop ging ik een drankje drinken bij de tent van ASICS. Daar kreeg ik van Esther (van Keeptrack Nederland) een supergaaf cadeau, namelijk een grote stevige rugtas van ASICS. Ik had geschreven in mijn verslag van de dag dat ik nog wat meer over deze tas zou vertellen… dus bij deze een kort verslag over deze (in mijn ogen) handige tas.

_MG_9563

De tas heeft een inhoud van 35L en heeft aan de binnenzijde een apart vak voor je laptop. Er zit genoeg ruimte in de tas om naast je laptop ook nog bijvoorbeeld je sportspullen mee te nemen. Dus handig te combineren als je vóór of na het werk nog wilt gaan sporten. Of als je graag je laptop meeneemt naar een hardloopevenement 😉

_MG_9589

Ik heb hem inmiddels al een paar keer gebruikt en kan je zeggen, ik vind het een fijne tas. Er past namelijk veel in! Maar dan ook echt veel! Met gemak, 2 paar hardloopschoenen, 2 shirtjes, broek, jasje, laptop, gelletjes, bidon enz. En ondanks dat er zoveel in past, voelt ie op je rug niet heel groot. Alleen op de foto’s zag ik dat het toch wel een beetje leek op ‘Hey tas, waar ga je met Gaby naar toe?’ hahahahaha.

_MG_9614

De tas heeft brede schouderbanden waardoor die prettig aanvoelt op je rug. En naast de brede banden zit er ook een bandje tussen de schouderbanden op borsthoogte die je als optie nog kan vastmaken.

_MG_9571

Er zit naast een groot vak met een vak daarin voor je laptop, aan de binnenzijde van de ‘klep’ een vakje waar je bijvoorbeeld je telefoon of je sleutels in kwijt kan. Gewoon een handig klein vakje.

Aan de buitenzijde van de tas zit ook nog een ritsvak, deze zit mooi weggewerkt en valt bijna niet op. Deze zit over de gehele breedte van de tas en er past dus ook nog een hoop in. Wel wat meer platter spullen, zoals je oordopjes. Spibelt, gelletjes enz.

_MG_9575

De designers van ASICS mogen wat mij betreft de volgende keer wel een kleurtje aan de tas toevoegen, want het is nu wel erg ‘zwart’. Zwart kleedt echter wel goed af, dus daardoor oogt ie niet magagroot als je hem gewoon ziet staan 😉

De ASICS koerierstas is onder andere verkrijgbaar in de webshop van ASICS voor €60,-.

_MG_9632

De foto’s zijn gemaakt door mijn eigen ‘huisfotograaf’ Nicky Broos 😉
IMG_7615

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *