Supporter van bewegen goodiebag

Vorige week kreeg ik via Twitter een berichtje van ‘supporter van bewegen‘ (@hupfoto) met de melding dat ik een goodiebag had gewonnen.
Supporter van bewegen goodiebag Wat bleek… ze hadden de mijlpaal van 1000 volgers gehaald en hadden daarom een goodiebag onder hun volgers verloot. Leuke actie! Afgelopen zaterdag werd dit verrassingspakket afgeleverd. Vol verwachting klopte mijn hart toen ik de doos openmaakte en als eerste stuitte ik op een mooie stevige linnen tas. Toen ik deze tas opendeed bleek hierin een mooie handige dopper (de ideale hervulbare drinkfles voor water en om zo het gebruik van plastic te reduceren) te zitten. Supporter van bewegen stond met deze mooie doppers ook bij de Zevenheuvelenloop. Je kon daar zo’n dopper krijgen als je vooraf een foto met je startnummer in/naast een trein maakte en deze na de loop kon laten zien. Helaas waren de doppers al op toen ik na de loop bij het station aankwam, maar kreeg ik wel als goedmakertje een mooie bloem en een thermosbeker. Dus nu had ik toch eindelijk die handige dopper. Toen ik verder ging speuren in de tas tussen de snoepzakjes en chocolaatjes door zag ik nog een doosje zitten. En wat bleek… hierin zat nog zo’n handige thermosbeker. Een mooie en goed gevulde tas. Erg leuk!

Het doel van ‘supporter van bewegen’ is om meer mensen aan het bewegen te krijgen en ze dus op een leuke manier te belonen als ze dit doen. Dit in de vorm van een bloemetje, ze keihard aan te moedigen voor en na een loop of op een andere leuke manier. Dit gebeurt vaak in en rondom een NS station. Op elk product in de goodiebag staat 175 jaar spoor en/of het logo van de NS. Wat blijkt… supporter van bewegen wordt gesponsord door de NS. Net zoals dat de NS sinds 2005 partner in sport is van het  NOC*NSF. De NS vind namelijk dat reizen met de trein gezond is en wil ons graag naar deze mooie evenementen toebrengen, zodat wij daar lekker kunnen lopen.

Supporter van bewegen verklapte mij dat zij in 2015 nog veel meer van dit soort leuke acties gaan doen, dus houdt ze goed in de gaten en wie weet wordt jij ook een keer door ze verrast.

Supporter van bewegen goodiebag

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *