Shop intersport till you drop

Diegene die mij goed kennen weten dat ik best wel van winkelen hou. Vroeger was dat vooral van tassen en prullaria, later werd dit (toen ik veel was afgevallen en het dus makkelijker werd) kleding. Nu ik de laatste paar jaar veel aan het sporten ben is dit vooral ook sportkleding. Ik sla daarom ook geen enkele sportwinkel over die ik tegenkom tijdens een dagje shoppen. Vaak ken ik al de nieuwste collecties van de diverse merken uit mijn hoofd, toch vind ik het leuk om er even tussen te snuffelen. Nu ik een ASICS Frontrunner ben is de keuze natuurlijk iets meer beperkt, maar desondanks vind ik het nog steeds heerlijk om te kijken wat voor moois er allemaal te koop is. IMG_9119-1024x1024
Omdat ik het de laatste tijd best wel druk heb zijn de dagjes shoppen ook erg geminimaliseerd. Ik heb de rust er niet meer voor en duik tegenwoordig dan ook sneller achter de laptop om even op het internet te shoppen. Handig, want je kan er 24/7 terecht. Maar ook kan je het op je gemak thuis passen en ongegeneerd diepe squats voor de spiegel doen om te zien of de broek wel of niet doorschijnt. In de winkel is hier niet altijd de ruimte voor in de pashokjes en geloof mij, je wordt heel vreemd aangekeken als je dit midden in de winkel (voor een spiegel) staat de doen.

Één van mijn favoriete sportwinkels om in het echt in te winkelen is de intersport. Alles is ruim opgezet, grote pashokjes met spiegel,  ze hebben vaak een ruime keus aan diverse sporten, leuke aanbiedingen en de nieuwste collecties. En hoera, tegenwoordig heeft de intersport ook een webshop! En yes, voor de meeste artikelen geldt ‘vóór 20 uur besteld, de volgende dag in huis’, dus je kan vaak de volgende dag ook nog shinen in je nieuwste sportoutfit.

Het shoppen online gaat supereasy, ‘een kind kan de was doen’ verhaal. Je kan kiezen of je wilt kijken per sport of om alles te sorteren op man/vrouw/jongen/meisje of op het merk. Ben je nou een echte koopjesjager, dan kan je ook gelijk het kopje ‘Sale’ aanklikken, want dan krijg je alle aanbiedingen te zien. Zoek je een specifiek product, dan kan je in de zoekbalk ook direct zoeken naar het product.
Schermafbeelding 2017-07-25 om 12.48.44

Meestal ben ikzelf op de pagina’s met de hardloopkleding te vinden en zo kwam ik laatst mijn favoriete broekje en een gaaf hempje tegen. Allebei de artikelen zijn wel zwart, leuk op elkaar, maar ook makkelijk te combineren met een kleurrijk shirt of een kleurrijk broekje. IMG_0706

Omdat ik benieuwd was of de online service echt zo goed werkt als de service in de winkel bestelde ik het setje. Na de juiste maat te hebben gekozen, mijn gegevens te hebben ingevoerd en ervoor te hebben gekozen dat ik het thuis wilde laten bezorgen door de DHL, kon ik door naar het betaalgedeelte. Je kan ervoor kiezen om met Ideal, creditcard of Afterpay te betalen. Ik koos voor de Ideal optie en kreeg na de betaling netjes een bevestiging van de bestelling. De volgende dag had ik het in huis. Het thuis laten bezorgen door DHL kost €4,95, vind je dit nou zonde dan kan je er ook voor kiezen om het gratis af te laten leveren bij een intersport winkel naar keuze.

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis en kon ik het gelijk passen. Het zat prima en zo hoefde ik geen gebruik te maken van het bijgevoegde retourformulier. Mocht je wel een keer iets hebben dat niet naar wens is of niet lekker zit, dan kan je het gratis retouren. Je kan het dan of naar de dichts bijzijnde intersportwinkel of naar een DHL servicepunt brengen en krijg je binnen 14 dagen je geld teruggestort.

Het online shoppen is voor mij echt een uitkomst, desondanks probeer ik een paar keer in het jaar ook echt even lekker een dagje erop uit te gaan om te winkelen. Wat heeft jou voorkeur?

IMG_0782

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met intersport.

1 Comment

  • Liselotte schreef:

    Ligt er aan, vind dat ze online wel vaak meer keus hebben. En ik vind het net als jou heerlijk om een paar keer per jaar echt even naar een grote stad te gaan en daar te winkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *