Save the Boobies

Volgende week zondag (23 augustus) vind voor alweer het 2e jaar de ‘save the boobies run’ plaats. Een run die geldt inzamelt voor het Academisch Borstkankercentrum in Rotterdam. Vorig jaar haalde ze ruim €25.000 op waarvan meerdere mooie zijn bekostigd. Naast onderzoek zijn er onder andere ook vrouwen die keihard vechten tegen borstkanker verwend met een dagje uit.

De loop vind plaats bij de Kralingse plas en de afstanden die er gelopen kunnen worden zijn 5 en 10 km. Omdat ook mannen borstkanker kunnen krijgen, mogen ook mannen mee lopen met deze run. Helaas kan ik zelf vanwege andere loopplannen niet mee lopen, maarrrrrrrrrr………….. Ik mag 2 startbewijzen weg geven voor deze run. Deze startbewijzen bevatten naast een startnummer voor de afstand naar keuze, een hardloopshirt en een gave goodybag.

Wil jij dit winnen???

Geef dan vóór aankomende zondag (16 augustus) 18:00 uur hieronder in een reactie aan waarom jij graag aan deze loop zou mee willen doen. En omdat het een loop voor het goede doel is het wel de bedoeling dat je minimaal €25,00 aan sponsorgeld bij elkaar kan krijgen. Je krijgt hiervoor een profiel op de website waarop vrienden en familie (of jijzelf 😉 ) geld kunnen storten.

Meer informatie over deze loop vindt je op www.savetheboobies.nl 

11144463_870338169711773_4600833095875410457_n

 

6 Comments

 • Patricia schreef:

  Graag zou ik voor dit hele goede doel willen lopen. Helaas heb ik al verschillende familieleden en vriendinnen verloren aan kanker en ook aan borstkanker. Het is heel belangrijk dat er zoveel mogelijk geld bij elkaar komt voor meer onderzoek en genezingskans. Hier zet ik me heel graag voorin.

 • Rochelle schreef:

  Ja ik wil wel graag meedoen!
  Ik loop nu al een paar jaar hard, maar leuk vind ik nog steeds niet. Het is goed voor me en gezond, ben er een hoop door afgevallen dus dat maakt dat ik t volhoudt. Ik probeer steeds een leuke omgeving of leuke loop te kiezen om maar te blijven trainen. Dit is natuurlijk een super goed doel, dus hiervoor wil ik me graag weer in t zweet werken!!

 • Judith schreef:

  Graag zou ik mee willen lopen ter ere van mijn moeder die 10 jaar geleden is overleden aan borstkanker. Toen ik nog maar 17 jaar Was.

 • Niki schreef:

  Wat een fantastisch initiatief! Zoals de meesten heb ook ik deze vreselijke ziekte om mij heen meegemaakt en heb ik dierbaren aan andere vormen van kanker verloren. Ik vind het erg belangrijk dat er onderzoek wordt verricht op dit gebied en dat er nog meer aandacht komt voor deze ziekte! En hoe leuk is het dat wij als hardlopers een steentje kunnen bijdragen, zodat wij diegenen die dit op dit moment niet zelf kunnen, naast een gedegen onderzoek een geweldige dag uit kunnen bezorgen!

 • Carla Willmes schreef:

  Wachtend op de uitslag van het bevolkingsonderzoek borstkanker maakt het je weer meer duidelijk dat verder onderzoek en steun nodig is.
  Ik heb al een loopster gesponsord,zou mooi zijn als ik zelf ook mee kon lopen voor dit goede doel.

 • Manon van Kessel schreef:

  Mijn eerste gedachtes waren: dit is een goed doel waar ik me voor wil inzetten én dit heeft mijn loopmaatje Rochelle nodig om gemotiveerd te blijven. Meteen daarna zag ik dat ze zelf al gereageerd had!
  Wanneer ik iets speciaals gelopen heb zoals een obstakel run, de marathon (op 23 jarige leeftijd) en de Nijmeegse vierdaagse ben ik weer op zoek naar iets nieuws. Zelf geld inzamelen en lopen voor een goed doel zou het volgende kunnen zijn!
  Rochelle en ik werken op een basisschool en samen met onze collega’s hebben wij de leerlingen laten lopen voor KiKa. Wie weet worden de rollen van sponsoren/aanmoedigers en hardlopers nu omgedraaid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *