Review en Win: Aftershokz Trekz Air

Hij is al een tijdje op de markt maar lange tijd was ik heel sceptisch. ‘Dat kon toch niks zijn?’, ‘ Het zit niet eens in je oren’? ‘ Hoe kan dat nou met trillingen muziek vormen’? En eerlijk is eerlijk…ik vond het er ook maar gek uit zien bij de mensen die hem op hadden. Je begrijpt het misschien wel, toen ik de kans kreeg om de Aftershokz Trekz Air te testen zei ik meteen ja, maar wel met al deze gedachten in mijn achterhoofd.

IMG_3627

Zoals de meeste weten loop ik eigenlijk altijd met muziek. Het hoeft niet hard te staan, maar ik vind het gewoon een lekkere afleiding op de achtergrond. Daarnaast heb ik hem vaak bewust niet hard staan omdat ik graag nog wel wat omgevingsgeluiden hoor. Dit natuurlijk onder andere voor de veiligheid en om enorme ‘schrikreacties’ van mijn kant (als er ineens uit het niets een auto/fiets voorbij raast) te voorkomen.

Bij de Aftershokz Trekz Air zit de muziek niet in je oren, maar net vóór je oren (op je jukbeenderen). Doormiddel van trillingen die via je jukbeenderen naar je binnenoor worden geleid hoor je de muziek. Aan het begin moest ik hier echt even aan wennen, maar na 5 minuten dit ding op voelde ik die trillingen al niet meer. Doordat je oren ‘vrij’ zijn hoor je dus nu alle geluiden uit de omgeving en dit is dus voor mij 1 van de grootste pluspunten van dit ding. Veiligheid +++

IMG_3570

Toen ik het ding de eerste keer opzette was 1 van eerste gedachtes, uhhh dat ding is veel te groot, hoe kan ik hem verstellen? Hij steekt namelijk aan de achterkant van mijn hoofd best wel uit en ik was enorm bang dat het irritant zou gaan wiebelen tijdens het rennen. Ik sprong een paar keer op een neer in de woonkamer, maar hij bleef gewoon keurig zitten. Ook tijdens het lopen voel ik hem eigenlijk niet zitten, dus nog een pluspunt.

IMG_3619

Om überhaupt muziek uit de Aftershockz te krijgen, moet je hem eerst koppelen via bluetooth. Dit gaat echt supersimpel. Wel moet je hem eerst aanzetten en daarover heb ik even een kritische noot, de knopjes hadden echt wel een slagje groter gemogen. Ik heb niet enorm dikke vingers, maar ik kan mij voorstellen dat (zeker de mannen met grote handen) er mensen zijn die hier echt problemen mee hebben/krijgen. Met deze knopjes kan je tijdens het lopen ook je geluid harder en zachter zetten, maar ik doe dit soms wel echt op hoop van zegen. Met een volledig opgeladen Aftershokz kan je overigens 6 uur muziek luisteren (mits de batterij van je telefoon dit trekt 😉 ). Met de koude winterdagen zal dit wel wat minder zijn, maar dit heb ik nog niet kunnen uittesten en mezelf kennende loop ik toch nooit 6 uur achter elkaar. Het draadloze bereik is 10 meter, dus al draag je je telefoon om je enkels, je zal altijd een draadloze verbinding hebben.

IMG_3603

Maar hoe is de geluidskwaliteit dan? Eerlijk is eerlijk, het geluid is minder van kwaliteit dan bijvoorbeeld van de jaybird run. Maar dat is ook niet gek, want het geluid wordt via een hele andere manier ‘binnengebracht’ en de daardoor is het bereik wat minder groot. Zeker de lage tonen van de bass zijn wat minder goed te horen dan de hoge tonen. Ikzelf vind het niet storend en hoor nog steeds heerlijk mijn muziek, maar ik kan mij indenken dat sommige echte muziekfreaks hier zich misschien aan kunnen gaan storen.

Ik loop en fiets bijna altijd met een zonnebril en was even bang dat dit niet lekker zou zitten in combinatie met de Aftershokz. Bij de 1e run zat het wat vervelend, maar nu ik eerst mijn zonnebril opdoe en daaroverheen de Aftershokz zit het perfect. Zelfs met een fietshelm er nog bij zit het gewoon goed. Kortom, ook die test heeft die doorstaan.

Door de bluetooth verbinding is het ook mogelijk om ermee te bellen. Je hoort de persoon praten door de Aftershokz, alleen moet je wel je telefoon gewoon bij je mond houden als je wilt praten. Er zit namelijk geen microfoon in (al zegt de omschrijving van wel, ik kreeg het niet voor elkaar).

De Aftershokz Air is lichtgewicht en zweetproef. Hij kan tegen een flinke regenbui en als je hem even niet meer om je oren wilt hebben kan je hem ook makkelijk om je nek hangen.

Kortom ik ben echt enthousiast over de Aftershokz Trek air. Het geluid is voor mij prima, ik zit niet opgesloten in mijn eigen wereld en vind hem daardoor echt heel veilig. Je voelt hem niet tijdens het lopen en hij is goed te dragen met een zonnebril en helm. Kleine verbeterpuntje, de knopjes mogen wel wat groter. Toch vind ik het er nog steeds niet uitzien, maar daar heb ik mij inmiddels overheen gezet. Want ook hierbij telt, echte schoonheid zit van binnen en niet van buiten 😉

De Aftershokz Trekz Air is verkrijgbaar in diverse kleuren voor een verkoopadviesprijs van €169,95. Hij is te koop bij diverse verkooppunten. Wil je meer info over de Aftershokz Trekz Air? Klik dan hier.

IMG_3615

WIN WIN WIN

En dan iets superleuks, want ik mag 1 iemand blij maken met een Aftershokz Air!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat in een reactie onder deze blog weten waarom jij deze Aftershokz Trekz Air wilt winnen.
 • Doe dit uiterlijk 19 september 23:59 uur
 • Op donderdag 20 september maak ik de winnaar van deze actie bekend

IMG_3598

59 Comments

 • Patricia Pereira schreef:

  Ik loop altijd met muziek dus ik zou zeker leuk vinden om deze te winnen!!

 • Terry de Jong schreef:

  Ik heb precies hetzefde: omgevingsgeluiden zijn belangrijk voor de veiligheid tijdens het rennen.
  Mijn oren zijn vaak te klein voor de meeste Bluetooth ‘oortjes’ en irriteren tijdens het hardlopen.
  Mijn mooie ‘1 oortje’ doet het maar 1 uur en zo snel loop ik de halve marathon niet 🙂
  Dussssss: bij mij komen ze heel goed terecht.

 • Emmy Zuidam schreef:

  Mijn gewone oortjes waaien zeker in de winter nog wel eens uit mijn oren, tijdens hardlopen eigenlijk best irritant en tikkie vermoeiend om ze steeds terug te stoppen in je oren.. dit lijkt me een mooie oplossing! Dat het ook nog eens draadloos is is een groot pluspunt!

 • Margit schreef:

  Voor mijn aanloop naar mijn allereerste marathon zou dit een prachtig hulpmiddel zijn om toch muziek te luisteren tijdens de langere duurlopen zonder dat na een uur de batterij leeg is.

 • Valerie schreef:

  De enige optie die ik nu heb is om muziek via ‘gewone’ oortjes te luisteren. Heel onhandig natuurlijk, zeker nu ik ga trainen voor mijn eerste marathon.

 • Mirjam schreef:

  Het lijkt mij heerlijk om weer met de muziek van The Baseballs te gaan hardlopen. Ook al heb ik dan meer de neiging om te gaan dansen ipv te lopen 😉

 • Deborah schreef:

  Wauwie deze zien er Gers uit!. Ik loop altijd te tobben met oortjes omdat alles uit valt bij mij. ( leed dat kleine oortjes heet) . En vaak dan maar zonder loopt, ook om idd de omgeving te horen. Maar hoe gaaf is dit, maakt dus niet uit de kleine oortjes want die zijn niet nodig . En je kan ook de omgeving nog horen, super veilig .
  Ik zou dus heel blij van deze worden.

 • Kitty schreef:

  Mijn reden om (zelden) met muziek te lopen is precies wat jij beschrijft namelijk dat je je (voor mijn gevoel) afsluit van de wereld om je heen.
  Deze “oortjes” doen dat dus niet, vandaar dat ik graag met ze wil kennismaken!

 • Jeroen schreef:

  In het verleden heb ik geprobeerd met muziek op te lopen maar ik wil graag mijn eigen ademhaling kunnen horen. Ik heb dus naast dat ik het onveilig is om je af te sluiten van de buiten wereld ook nog het manko dat ik mijn ademhaling wil horen. Ik wil gaan trainen voor een marathon en hiervoor zal ik ook langer moeten gaan trainen, vanuit Alphen de polder in kan nogal saai zijn, dus afleiding door muziek is dan een uitkomst.

 • Lien Corten schreef:

  Hier ook een muziekkoper die eigenlijk na zomervakantie waarin ik altijd stil val, snel de draad moet terug oppakken en misschien helpen deze mij wel Ik ben toch ook nog steeds een beetje sceptisch, maar vooral nieuwsgierig naar hoe het juist in zijn werk gaat en of het me gaat bevallen…

 • Angela Gerritsen schreef:

  Omdat gewone oortjes bij mij niet in mijn oren blijven zitten ben ik drukker met de oortjes dan met het lopen. Daarom zou ik deze graag willen winnen, zodat ik me eens alleen op mijn lopen kan concentreren.

 • Sonja schreef:

  Ik loop eigenlijk altijd met muziek en vaak met collega’s. Il ben dan minder sociaal omdat ik hen niet goed hoor. Deze lijken mij ideaal ook in het verkeer. Ik ben nog wel sceptisch over hoe het aanvoelt en zit.

 • Suzet schreef:

  Wat een super winactie Gabrielle! Ik wil deze graag winnen omdat ik in de polder train, en daar vaak groot verkeer (vrachtwagens, trakteren) langs me rijden, en met mijn huidige oortjes is het wel wat gevaarlijk soms, zeker als ik ze bijna te laat hoor. of me muziek hoor ik niet, of het verkeer niet deze zouden dus echt een uitkomst zijn!

 • Corriadne de Vos schreef:

  Zo fijn om een goede review te lezen en dan vooral eerlijk en praktisch! De aftershokz zou ik heel graag winnen; hij blijft goed zitten vertel jij al, ik kan nog steeds omgevingsgeluid horen dus super veilig en hij is draadloos
  Dikke plus plus plus om mijn weg naar de marathon Rotterdam iets dragelijker te maken

 • Nynke B schreef:

  Mijn loopjes gaan veel lekkerder met een muziekje en tijdens mijn lange duurlopen luister ik graag naar een podcast of een boek. Echte aanrader, mijn hartslag gaat er echt een stuk van omlaag 😉 Ik doe dus graag mee. Mijn oren zijn redelijk klein en die dopjes vallen regelmatig uit.

 • Bart Jan van Loenen schreef:

  Ik heb dezelfde ideeen over de aftershokz. Maar als jij aangeeft dat deze met fietshelm en bril goed werken zou ik dat zeker goed kunnen gebruiken. Dit was voor mij de reden om deze niet te proberen.

  • Bart Jan van Loenen schreef:

   Ik heb dezelfde ideeen over de aftershokz. Maar als jij aangeeft dat deze met fietshelm en bril goed werken zou ik dat zeker goed kunnen gebruiken. Dit was voor mij de reden om deze niet te proberen.

   (Ps dubbel bericht omdat mijn e-mail niet goed was op vorige )

 • Corriadne de Vos schreef:

  Zo fijn om een goede review te lezen en dan vooral ook eerlijk en praktisch! De aftershokz zou ik heel graag winnen; hij blijft goed zitten vertel jij al, ik kan nog steeds omgevingsgeluid horen dus lekker veilig en hij is draadloos. Dikke plus plus plus om mijn weg naar de marathon Rotterdam iets dragelijker te maken!!!

 • Gonnie de Wagt schreef:

  Nu na tig jaren wachten op meer gehoor dan die 11% waarbij muziek dus iets is wat niet te horen is, heb ik een implantaat. Nu heb k mij laten vertellen dat ik hiermee muziek zou kunnen horen. Via beengeleiding en een zendspoel. Omdat ik geen hoororgaantjes heb werkt een koptelefoon of reguliere oordopjes niet.
  Fingers crossed om ( voor 1st )muziek te kunnen horen
  Suc6 met de loting Gaby, zal niet makkelijk zijn.

 • tom schreef:

  safety first whilst listing to music !

 • Karin schreef:

  o wat een leuke actie,het is leuk je review te lezen.ik volg je graag op insta al een tijdje.
  Ik ga 4/11 aan de start staan voor mijn eerste marathon.wat een ervaring om alleen al naar toe te leven .
  Daar hoort voor mij ook zoeken naar de juiste hoofdtelefoon bij.
  Ik had al meerdere positieve geluiden over de aftershokz gehoord.Wat zou ik hem dus graag winnen .
  Hartelijke groeten Karin

 • Martin Droog schreef:

  Lijkt me leuk om te gebruiken tijdens de marathon van Chicago!

 • Cindy schreef:

  Dit zou perfect zijn voor de training voor een marathon!! Ik loop altijd met muziek op, heerlijk en perfect als je nog wel de omgevingsgeluiden hoort! 🙂

 • Angelique Evers schreef:

  Hoi Gaby,
  Dat is wel n super prijs zeg!
  Heerlijk om te lopen maar dan wel met waarneming van geluidjes, een muziekje op de achtergrond zou wel fijn zijn voor de lange afstanden. Dan is het wel heel eenzaam n stil op 30 km. Ik train voor mijn eerste hele en ik zit midden in de LLD s groetjes!

 • Marjan Kakiaij schreef:

  Ik wil graag meedoen met deze win aktie…..waarom? Omdat alle 1000 oortjes die ik al geprobeerd heb niet blijven zitten! Binnen 50 meter rennen liggen ze uit m’n te kleine oren. Zou denken dat lopen met muziek niet voor mij is weggelegd.

 • Aukje schreef:

  Ik heb ze mogen proberen! Super!! Helaas wilde de eigenaar ze weer terug!! Staan nu met stip op verlanglijstje!

 • Margreet de hoogh schreef:

  Ohhh die zou ik graag winnen ik zou dit super fijn vinden tijdens het lopen en mtb en maar zeker ook als ik met de hondjes ga steppen en tot op heden geen goede set gevonden die dan bleef zitten.

 • Sabine Wagner schreef:

  Ik loop nu weer met musik. Lekker op de beat van de musik lopen. Zo leer ik konstant het zelfde tempo te lopen. De Aftershokz zal leuk zijn. Dan heb ik geen kabel meer waarmee ik altijd moet vechten

 • Wessel schreef:

  Lijkt mij een super ding. Ik.ding graag mee

 • Harry van der Ploeg schreef:

  Als ik zou winnen zou je een boel mensen helpen die nu gestalkt worden met de muziek uit mijn telefoonspeaker Net als jou wil ik niet afgesloten lopen en dus auto’s, wielrenners en andere dingen die hard kunnen aankomen aan komen horen!

 • Peter schreef:

  Als je al last hebt van tinnitus is dit denk ik de oplossing. Dus doe ik graag mee.

  Groetjes!

 • Erik Egas schreef:

  Hi Gaby,
  Leuk, zo’n win-kans!
  Ik klooi nogal eens met oordopjes, valt de een uit mijn oor, duw die weer terug, hou zo lang mogelijk vol…floep, nu die andere uit mijn oor. Ben dan totaal niet met rennen bezig, weg concentratie…zo’n Aftershokz Trek air zou zeker oplossing zijn. Bedankt!
  Groetjes, Erik

 • Dianne schreef:

  Ik had draadloze, maar die zijn gewoon halverwege mijn run ergens onderweg uitgevallen! Wat een teleurstelling 🙁 naast het feit dat ik weer aan de lijn moet, word het ook tijd dat ik niet meer zo vaak hartslag pieken heb omdat er een toeterende auto aan komt omdat ik weer eens niks om mee heen hoor.

 • Ellen schreef:

  Omdat hij zo lekker matcht bij mijn outfit!!! En zo kan de muziek me helpen dat pokkeeind van de marathon Valencia te lopen en kan ik optimaal genieten van al die aandacht onderweg!!! #totallyinshock

 • René van den hengel schreef:

  Ik loop altijd met muziek en ben nog opzoek dit lijkt me super makelijk en veilig zo kan ik goed trainen voor de marathon van Rotterdam

 • Annette Brantjrs schreef:

  Mijn man fiets en ik ren, beide met muziek. Maar voor ons veiligheid is het beter om met aftershokz te fietsen/te rennen. En omdat we hem beide kunnen gebruiken, zeg ik:” dubbele pret met 1 aftershokz set!”

 • Janca schreef:

  Oeh ik wil dit graag winnen! Niet alleen hoor ik ook heel graag omgevingsgeluiden, maar vrijwel alle andere oordopjes vallen na 3 stappen uit mijn oren. Dus ik loot heel graag mee!

 • Maaike schreef:

  Interessante blog, met veel plezier gelezen 🙂 ik ben aan het opbouwen en hoop 07-04-19 mijn droom waar te gaan maken, de hele van rotterdam. Ik ren graag met muziek, maar wil ook weer dat het veilig is. De aftershokz is daarin een goeie combi. Als ik zou winnen, wordt het een (belangrijk) onderdeel van het, 5 jaar na de oorspronkelijke planning de hele te doen, realiseren van mijn grootste droom.

 • Stefan Woudwijk schreef:

  Ik zou graag willen mee doen voor de prijs zodat ik mijn iPhone oordopjes niet meer hoef af te plakken met tape op me oren

 • Jetske Janssen schreef:

  Ik wil.ze heel graag winnen. 9 jaar, 7 maanden, 3 weken en 1 dag geleden ben ik begonnen met hardlopen. Eigenlijk altijd zonder muziek, maar het lijkt me wel wat om met deze aftershokz te gaan lopen, zodat ik omgevingsgeluiden blijf horen, maar toch met.muziek loop. Zeker na het lezen van jouw review ben ik positief. Zonnebril erbij oo en rennen maar. Kijken of ik die zes uur dan volren met muziek.
  Groetjes, Jetske

 • Phyllis Winkens schreef:

  Ik zou ze graag willen winnen. Ik ben aan het trainen voor de marathon van New York en heb al aardig wat oortjes versleten. En dat kabeltje dat heel de tijd heen en weer slingert is ook niet je-van-het. Dus dit lijkt mij ideaal! En het verzacht misschien ook een beetje de pijn van mijn huidige tegenslag: zit namelijk met een lopersknie waardoor ik het hardlopen even wat moet minderen (huilhuil). Als ik het dan straks weer kan opbouwen richting de marathon dan vraag met de Aftershokz Trekz Air!!

 • Peter Strijbosch schreef:

  Omdat ik net zo sceptisch ben als jij was!

 • Danya Stumpel schreef:

  Wat een goede timing! En toffe windactie! Ik zou heel graag willen winnen en hem mee willen nemen naar Chicago! Daar loop ik op 7 oktober mijn allereerste marathon en dat vind ik rete spannend. Met de Aftershokz kan ik daar EN genieten van muziek EN genieten van de support van al die mensen langs de kant op hetzelfde moment. Dat klinkt als een gouden combinatie

 • Annemijn Meeuwse schreef:

  Ik doe graag mee! Dit zou de oplossing zijn namelijk. Ik looo graag met muziek op maar met gewone oordopjes ben ik dan te afgesloten van de buitenwereld. Zo hoorde ik tijdens een wedstrijd de verkeersregelaars niet, erg onhandig en irritant! Ik zou daarom graag deze Aftershokz winnen zodat ik lekker naar de backstreet boys kan luisteren zoals jij op de fiets op instagram! Haha.

 • Sander Tuinhof schreef:

  Ik zou heel graag deze oortjes willen winnen omdat ik altijd met muziek liep maar als ik langer dan 5km loop de oortjes uitvallen. Ik hoor super veel goede reacties over deze Aftershokz Trekz Air dus ik ben heel benieuwd… kan ik eindelijk de lange afstanden ook weer met muziek lopen!

 • Krista schreef:

  Ha Gaby! Waarom ik ze zou willen winnen.. Mijn plan om niet meer overtraind te raken is om mijn rustige loopjes écht rustig te doen. Wat me daarmee helpt zijn historische podcasts (nerdy ja ik weet het). Maar om die goed te verstaan moet je wel echt goede koptelefoontjes hebben. Lijkt me heerlijk, uren rustig door een mooi natuurgebied en ondertussen spannende verhalen luisteren 😉

 • Marlou Remeeus schreef:

  Klinkt allemaal heel positief!! (Gelukkig heb ik kleine vingers hihi) ik heb ook al een paar keer voorbij zien komen en vind het wel fijn dat je niks ‘in’ je oren hebt! Ze zouden mij goed van pas komen tijdens het hardlopen & fietsen!
  En ook een compliment voor jou: je hebt een leuke en goede review geschreven!

 • Wat een leuke winactie weer, geweldig! Thanks voor de review! Ik doe graag mee! Mijn nieuwe telefoon heeft geen koptelefoon aansluiting mee, moet het via Bluetooth maar helaas heb ik dit nog niet. De trainingen en voorbereidingen voor over 52 dagen: de marathon van New York zullen een stuk fijner zijn met deze geweldige Aftershokz (ook de vliegtuigreis!)! Ik ga heel hard duimen….

 • Nicky schreef:

  Die zou ik wel heel graag willen winnen! Door omstandigheden ben ik meer gaan fietsen dan lopen, maar op de racefiets met oordoppen vind ik niet zo’n veilig idee.. dus wie weet!

 • Gabi schreef:

  Ik wil ‘m graag winnen, omdat ik altijd met muziek loop en fiets. Mijn oordopjes doen heel gied6hun werk. Te goed zelf, dat als ik loop of fiets echt niets hoor en steeds schrik als ik word ingehaald. Vooral met het fietsen. Fietsen met 1 oordopje in en de andere hangt er bij, is ook niet alles, maar dan hoor ik wel het verkeer. Veiligheid staat voorop.

 • Sandra-Anna schreef:

  Ik loop altijd met muziek op omdat dat ervoor zorgt dat ik lekker in de flow raak. Vaak ben ik wel bang dat ik hierdoor fietsers of ander verkeer niet hoor; deze aftershokz zouden daarom perfect zijn. En lekker naar muziek luisteren, maar nog wel veilig de omgevingsgeluiden. Momenteel ben ik aan het trainen voor mijn eerste halve marathon dus deze zou ik goed kunnen gebruiken.

 • Van Camp Nathalie schreef:

  Hey Gaby,
  Ik loop zeer graag met muziek, maar ook met men vriend. Deze oortjes zijn de ideale oplossing voor deze combinatie.
  Ideale motivator voor mijn komende trainingen in aanleiding naar mijn eerste halve marathon. Deze oortjes zullen bij mij niet zomaar op de kast liggen verstoffen, maar zullen intensief worden gebruikt!
  Groetjes,
  Nathalie

 • Annick Bosch schreef:

  Ohh die wil ik zeker winnen. Ik heb nu sport-oortjes van merk x en heb altijd ruzie met het koortje plus het oortje zelf zit niet lang fijn in mn oor. Tot nu toe nog niet iets gevonden wat wel fijn zit maar dit klinkt wel echt als een top idee, zo voor het oor. Duimen maar, en gefeliciteerd met je Boston toelating!

 • Marieke Braad schreef:

  Super handig! Ik loop nu nooit met muziek omdat ik nooit het omgevingsgeluid hoorde en dat eng en gevaarlijk vond. Als ik dit zo lees kan dit wel eens de oplossing zijn, en als ik kijk naar mijn hardloopschema om een halve marathon te kunnen rennen dan kan een beetje muziek mij wel door de lange afstanden helpen!

 • Morena Stevens schreef:

  Ik zou deze graag willen winnen, ze lijken mij heel handig tijdens het lopen. Zelf zit ik altijd te prutsen tijdens het lopen met de draadjes van mijn oortjes, en met oortjes die uitvallen, dit lijkt me daar een goede oplossing voor. Het heeft ook toegevoegde waarde dat je de omgevingsgeluiden kan horen, ik heb namelijk een stukje dat ik graag loop waar geen loop of fietsenpaden zijn. Kortom ze lijken me heel handig en fijn!

 • Marielle schreef:

  Wauw wat gaaf! Ik zit vol verbazing je artikel te lezen. Ik wil dit ook proberen! Ik heb altijd ruzie met oordopjes dus loop vaak zonder muziek, alleen lopen is soms best saai en mis dan mijn muziekje…..nu alleen nog de juiste “dopjes”

  Zal dit dan echt het wonder zijn, ik ben heeeeeel benieuwd!!! Fingercrosst!!

 • Frouke schreef:

  Op de valreep….! Ik ben heel benieuwd naar deze ik heb tot op heden nog geen fijne hoofdtelefoon gevonden en loop daardoor dus vaker zonder dan met! Ook omdat ze vaak maar 4 uur mee gaan en mijn marathon langer zou zijn ik dus zonder zou komen te zitten… bij
  Deze ik zou hem graag winnen!!

 • Nellie schreef:

  Eindelijk eens een goeie set winnen lijkt mij super! Loop altijd te prutsen met die oortjes. Of de kids pikken weer mijn oortjes mee.

  Een eigen set waardoor ik ook nog eens de geluiden om me heen mee krijg lijkt me zo fijn!
  Bovendien weet ik zeker dat de kids deze niet zullen lenen

 • annelien Schoormans schreef:

  Ik loop altijd alleen en dit is een stuk veiliger doordat je de omgeving nog steeds hoort! Als ik het win is het ook een goede beloning voor al het harde werken dat ik in het afgelopen jaar heb gedaan met 30 kilo afvallen, elke halve marathon een nieuw PB!
  Met nog vele loop uren te gaan in de aankomende jaren wordt ik dan dan elke keer aan herrinert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *