Project Unicorn gaat door!

Afgelopen vrijdag was het dan zover, eindelijk kon ik mij inschrijven voor de marathon van Boston. Na ruim 1,5 jaar hiermee (project unicorn) bezig te zijn geweest was het ineens daar. Gespannen en zo goed als mogelijk vulde ik alles in en stuurde ik het formulier op. Maar ja, eenmaal ingeschreven is nog steeds geen garantie. De afgelopen jaren liet wel zien dat 6 minuten waarschijnlijk wel goed genoeg zou zijn, maar ja als er ineens heel veel nog snellere lopers mee zouden lopen, zou het wel eens niet genoeg kunnen zijn. Mijn gedachten gingen alle kanten op en toen ik bij diverse mensen al hoorde dat ze geaccepteerd waren begon ik steeds vaker mijn mail te checken, helaas niks…

TOT Gisteravond….

Ik zat op de fiets vanaf de Gondelvaart hier in Alphen (i know, telefoon en fietsen is niet het goede voorbeeld) en opende eventjes mijn mail… en daar was ineens mail van de organisatie van Boston… Omdat ik ze mijn naam niet automatisch in het systeem hadden, kon het zijn dat ze zouden mailen voor nog meer info, dus ik verwachte nog niks, maar hoopte natuurlijk wel wat… En ja hoor daar was die dan

Schermafbeelding 2018-09-19 om 17.29.30

JAAAAAAAAAAAA IK MAG NAAR BOSTON!!!! schreeuwde ik naar mijn vriend die net iets achter mij fietste. WHAAAAAA. Ik denk dat heel Alphen het gehoord heeft hoe blij ik was hahahahaha.

IMG_4212

Nu een dag later is het kwartje echt gevallen en besef ik wat ik gewoon ga doen! En hoe speciaal het eigenlijk is. Ik zal mijn 10e marathon gaan lopen in Boston en daarmee ook mijn 3e marathon major binnenhalen. Vanaf nu ga ik echt weer enorm serieus trainen en zal ik minder snel een training skippen. Boston zal ik zeker niet voor een P.R. gaan lopen, maar ik wil natuurlijk wel gewoon een mooie tijd lopen en vooral kunnen genieten onderweg. Maar eerst nog de weg er naar toe…

#GabysroadtoBoston is nu echt helemaal officieel geopend!! En #projectunicorn gaat dus nog even door!

Ik heb er zin in! En ik neem je mee op mijn avontuur!

IMG_4607

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *