Loop jij en je +1 mee op 27 september?

11731464_861883607219285_2101955920_o

Ken je dat verhaal van dat meisje dat 2e werd en de prijsuitreiking miste? Nee? Dan hier een korte samenvatting. Vorig jaar liep ik mee met de 5km bij de 1e vestingloop in Willemstad (en nee niet Willemstad op Curacao, maar Willemstad in Noord-Brabant) en werd 2e dame. Echter verstond ik de meneer verkeerd en kwam ik dus te laat opdagen bij de prijsuitreiking. Ik stond uiteindelijk in mijn eentje als 2e op het podium. Een beetje stom, maar voor diegene die mij goed kennen weten dat dit ook wel weer bij mij past.

10636720_902244149805179_3544175440791735836_o

Dit jaar organiseren ze voor de 2e keer deze vestingloop en sta ik wederom aan de start. Dit keer niet alleen bij de 5km, maar ook bij de 10km. Ik heb dit keer besloten om beide afstanden te lopen omdat ik dan midden in de voorbereidingen voor de marathon van New York zit. Zo maak ik net even wat meer kilometers en kan ik dubbel genieten van de prachtige omgeving in en rondom Willemstad.

vestingloop-Willemstad

WINNEN
En nu…. ‘tromgeroffel’ mag ik namens de organisatie van de vestingloop Willemstad iemand blij maken met 2 startbewijzen en bijbehorende loopshirts. Zo kan jij samen met je favoriete loopmaatje ook komen genieten van deze gezellige loop.

Wat moet je hier voor doen?
Heel simpel… geef hieronder in de reacties in 1 zin aan waarom jij samen met je loopmaatje deze te gekke prijs zou moeten winnen. Je kan jou reactie insturen t/m zondag 26 juli.

Veel succes

Het shirt van 2015. Voor de heren is die in het zwart.

Dit is het shirt wat je erbij krijgt. Voor de heren is die in het zwart.

 

30 Comments

 • Miranda schreef:

  Weer een mooie motivatie voor mijn vriendin om wéér te beginnen met lopen zodat ik weer een wedstrijdmaatje heb. Win-win dus

 • Lisa Verveer schreef:

  Ik wil graag meelopen samen met me nicht, omdat wij elkaar motiveren om te blijven lopen en steeds een stapje verder te gaan! Dit is dan weer een mooi moment in onze hardloopcarriere om samen te delen:)!

 • Marjan Kakiay schreef:

  Gewoon, omdat ik nog nooit met deze heb meegedaan en dan samen met mn ❤ graag

 • Demi schreef:

  Oooooh super leuk gaby!! Oke hier komt die : “Omdat ik er graag bij wil zijn en je toe wil juichen als je dit jaar 1e dame word!”

  Dikkkekusss tot snel!

 • Anneloes schreef:

  Ooh wat tof!! Ik zou wel graag met maartje over de finish willen sprinten in zo een tof shirt!!! :):)

 • Melissa Redel schreef:

  Zou graag samen met mijn naamgenoot-hardloopbuddy Melissa willen lopen, omdat zij nog een verassing verdient.. ze heeft al haar punten binnen van haar hbo-studie en mag volgend jaar gaan afstuderen!

 • ine schreef:

  ik wil mijn loopmaatje graag het mooie willemstad laten zien, waar het in de haven met ons bootje goed vertoeven is 🙂

 • Corine schreef:

  Oh, dat zou ik een hele leuke vinden om samen met mijn beste vriendinnetje te lopen! Doe ik de 10 km, waar ik tegenwoordig fanatiek voor train, en kan ik haar aanmoedigen bij de 5 km :). Maken we er, vanuit Groningen/Haren, een heerlijk dagje uit van (of misschien zelfs een weekendje 😀 )

 • lucien schreef:

  deze zou ik graag met me loopmaatje lopen omdat dit een mooie loop is die we nog niet hebben gedaan

 • Linda schreef:

  omdat mijn beide loonmaatjes weer 5 km mogen lopen, zo kan ik gezellig met mijn zus lopen en koop ik voor mijn vader een startnummer en shirt dan staan de de klijntjes weer met zijn alle aan de start na een lange tijd

 • Dannique schreef:

  Omdat mijn loopmaatje en ik dan samen met jou op het podium van de 10 km kunnen staan! (Wij natuurlijk op de 1e en 2e plaats…)

 • Esther pijfers schreef:

  Omdat mijn zus en ik dan weer een medaille op ons prijzenrekje kunnen ophangen. ….

 • Charly-ann schreef:

  Om me vriendin te motieveren mee te doen aan de 10 KM en het lijkt ons super in een andere omgeving

 • Stefan jansen schreef:

  Omdat mijn “schoonzusje”(lang verhaal) eindelijk haar spreekwoordelijke schop onder haar kont krijg en ik mijn training voor de 4 mijl. #1zin #kommaarop

 • chantal schreef:

  Ik zou graag met mij vriendin gaan die heel hard aan het trainen is om weer op haar oude niveau te komen sinds ze moeder is. Ze rent zelfs met de kinderwagen als het niet anders kan heel knap.

 • Ben Rijborz schreef:

  Ik wil graag samen met mijn vrouw, Albertina willen lopen. Wij lopen de New York marathon voor Kika en kunnen beide afstanden ook goed combineren met onze voorbereiding.

 • Frouke poot schreef:

  zou zo graag met mijn vriendin Indra samen deze loop lopen omdat ze eindelijk weer kan hardlopen na een hardnekkige blessure en wat privé omstandigheden daarom verdient ze dit! Samen lachend over de finish en eindelijk een finish foto van ons samen ❤️ We love running!!!

 • Lisanne schreef:

  Ik zou graag met mijn hardloopmaatje Annika gaan, omdat we beide een paar maanden geleden zijn begonnen met hardlopen, tot nu toe hadden we de moed er nog niet voor om ons ergens voor in te schrijven en het zou dan ook ontzettend gaaf zijn als dit onze eerste echte wedstrijd run wordt.

 • Henny69 schreef:

  Dan hebben we meteen een mooi excuus om er, vanwege de reisafstand, een lekker weekendje weg van te maken!

 • Anthe schreef:

  Lijkt ons leuk om op de laatste dag van mijn vakantie in Willemstad te vertoeven!

 • bertine schreef:

  Samen met vriendin lopen, koppelen we er een uitje aan.

 • jaap schreef:

  Dan kan ik mijn vriendin laten zien hoe leuk hardlopen is. En hopelijk is dat voor haar genoeg motivatie om de hardloopschoenen aan te trekken

 • Maika schreef:

  Omdat Rianne wel een oppepper Kan gebruiken, voor mijn gevoel zit ze nog steeds een beetje in een dipje aangezien ze nog steeds niet echt kilometers maakt.

 • Linda Hoogeveen schreef:

  Lijkt me super leuk! Omdat het me heel gaaf lijkt om in de prachtige omgeving te lopen vandaag en omdat ik dan mezelf eens keihard uit kan dagen op de 5 kilometer. Daarbij kan ik dan m’n zusje meenemen die daar dan haar allereerste run zou kunnen gaan lopen, gezien ook zij nu besmet is met het hardloopvirus.

 • Rudy Veldmaat schreef:

  Kan ik een keer samen met mijn broer Eddy Veldmaat lopen, kijken of ik hem nog kan bijhouden.

 • Yvonne schreef:

  Oh dit is wel een super motivatie om tijdens onze (mijn zoon en ik ) Amerika reis door te blijven lopen – kunnen we ook die bijna onvermijdelijke extra vakantie kilo’s eraf trainen – top! Doen graag mee

 • Nicole schreef:

  Omdat im graag samen met mijn vriend deze mooie loop wil doen en daarbij jou als snelste over de finisch ga zien! X

 • Henriette Esselink schreef:

  Nog nooit in Willemstad geweest! Kan ik op facebook mooi iedereen jaloers maken die denkt dat ik in het buitenland zit! Lijkt me een mooie run om met een van mn maatjes te lopen. Ferry zou wel eens voor een podiumplek kunnen gaan als ik hem aanspoor! En omdat hij net verhuisd is, kan hij wel een voordeeltje gebruiken!

 • jose schreef:

  Ik zou heel graag kans maken op de startbewijzen. Samen met mijn broer zou ik deze loop graag doen. Samen gaan we volgend jaar de marathon van Rotterdam lopen, dit is een leuke training:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *