Ladiesrun Oostland

Schermafbeelding-2015-11-09-om-14.34.50
Op zaterdag 21 mei vind de Ladiesrun Oostland plaats. Deze ladiesrun in het bruisende Pijnacker/Berkel en Rodenrijs zal dit jaar voor het 2e jaar op rij georganiseerd worden. De ladiesrun oostland is opgezet door Marloes Nuijten, de oprichtster van de website Vliegendevrouwen.com . Marloes volg ik zelf al sinds dat ik begon met het hardlopen en hoe leuk is het dat ik nu dit jaar aan de start zal staan van ‘haar’ ladiesrun.

Zelf vind ik ladiesrun’s altijd wel erg leuk en bijzonder en heb er het afgelopen jaar best wat af kunnen strepen. Ik zal tijdens de Ladiesrun Oostland starten op de 5 kilometer, maar mocht je het leuk vinden kan je ook starten op de 10 kilometer.

Zoals het een beetje gebruikelijk is bij een ladiesrun zal je na afloop een mooie goodybag ontvangen en natuurlijk een medaille (want zeg nou zelf, we willen natuurlijk niet naar huis zonder race’bling’). Maar wat deze ladiesrun speciaal maakt ten opzichte van andere ladiesrun’s is dat er mannelijke pacer’s zullen zijn 😉 .

De warming-up zal dit jaar verzorgd worden door niemand minder dan Robert Lathouwers. Deze  inspirerende atleet stond in 2008 en in 2012 op de Olympische Spelen en loopt al jaren mee in de atletiekwereld en weet als geen ander hoe belangrijk een goede warming-up is. Dus na deze warming-up kan je nog maar 1 ding doen en dat is ‘knallen’!Schermafbeelding-2015-11-27-om-10.27.57

Inschrijven kan nog tot en met 17 mei (er is geen mogelijkheid om op de dag zelf nog in te schrijven) via deze link. Wil je meer info over hoe en wat… klik dan hier.

Zie ik jou ook deze dag? Zou ik wel heel gezellig vinden. Ohwja en voor de mannen… aanmoedigen mag natuurlijk ook 😉 (spandoeken en leuke bordjes enz 😉 )

DSC03097

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *