Hieperdepiep hoera! Wie jarig is….

TRAKTEERT!!! 

Attachment-1

En wiehoeeeee hieperdiep hoeraaaaaa ik ben jarig vandaag! 29 Winters jong alweer 🙂 .Ik heb mijn verjaardag al een klein beetje gevierd met een hele fijne 16 kilometer run, dwars door de Langeraarse plassen, maarrrrrrrrr ik heb ook iets leuks om te trakteren. Oké ik kan maar 1 iemand er blij mee maken, maar misschien eigenlijk wel meer mensen indirect…

Toen ik in Amerika was heb ik kennis gemaakt met ‘sneaker balls’ Dit zijn vrolijk gekleurde en lekker geurende balletjes die je in je stinkende sportschoenen kan doen. Deze balletjes maskeren en absorberen de stinkende zweetlucht uit je hardloopschoenen, een TOP uitvinding. Ze zitten bij mij in al mijn hardloopschoenen en ik kan je zeggen.. de gang ruikt een stuk frisser dan voorheen 😉

In Nederland waren deze lange tijd niet te koop en daarom had ik een voorraad meegenomen uit Amerika, maar laatst kwam mijn moeder ze bij de Decathlon tegen. Yes! Gelijk heb ik gevraagd of ze nog een extra setje voor mij mee wilde nemen zodat ik ze aan 1 van mijn lezers/lezeressen kan geven.FullSizeRender-2

Wat moet je hiervoor doen??

Laat voor 24 januari in een reactie onder deze blog weten waarom jij deze geurballen moet winnen.

Helaas heb ik geen linkje gevonden waar je ze eventueel online kan bestellen, maar mocht ik deze ooit tegen gaan komen dan plaats ik hem online.

FullSizeRender-3

25 Comments

 • Esther schreef:

  Ja ,graag!!
  Na al dat harde werken om van de 5km naar de 10 km te gaan, kost me veel energie, moeite en Zweet!!
  Dus die geurballen zijn meer dan welkom!!

 • Marjan schreef:

  Kom maar op!! Hier knijper op de neus, dat zit niet echt tof. Zo benieuwd.

 • Charissa Twigt schreef:

  HAPPY BIRTHDAY GABY!! Op 10 april loop ik mijn eerste Marathon in mijn hometown Rotterdam. Een hoop trainingskilometers nog voor de boeg. Een frisse geur zal zeker niet misruiken in onze gang.

  Fijne dag! Groetjes Charissa

 • Martijn schreef:

  Werken ze ook in werkschoenen?? Die moeten buiten blijven van de bazin hier. Niet om harden die lucht die eruit komt na een dag zwoegen.

  Gefeliciteerd Gab.

  x Martijn (@TinusVisser)

 • Delilah schreef:

  Ik heb al mijn hele leven lang last van zweetvoeten en dus ook nare geurtjes. Heb al van alles geprobeerd maar nog niet iets gevonden waarvan ik zeg: jaaaaaa dit werkt! Dus ik hoop dat deze balletjes mij dat gevoel wel gaan geven en ik eindelijk verlost ben van de stink geur!

 • Tinne schreef:

  Super ballen lijkt me ! Aangezien ik sinds kort 4x per week aan het trainen ben.. Merk je dat ook wel in de schoenenkast, zou voor de man en zoonlief ook aangenamer zijn om dan de kast open te trekken… Hihi ! Jou blogjes lezen trouwens super leuk & vlot Gaby ! En wat een inspiratiebron ben je toch !

 • claudia schreef:

  Gefeliciteerd! En heel graag, ik val bijna flauw van de stink atletiek schoenen van mijn zoon die in mijn gang staan!!

 • Karin schreef:

  Net nieuwe schoenen gekocht.
  Ze mogen wel vies worden, maar het zou fijn zijn, als ze fris blijven ruiken

 • Nicole schreef:

  Gefeliciteerd! Leuke verjaardag!
  En waar hard gewerkt en gesport word ontstaan helaas soms geurende schoenen. Dus die balletjes zouden prima van pas kome. Dus ik ben benieuwd!!

 • Jolanda schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Hiep hiep hoera!!

  Ik ga vlg wk verhuizen en samenwonen en dan komen er 2x zoveel hardloopschoenen bij elkaar te staan 🙂
  Zou leuk zijn als we ons nieuwe huis lekker fris kunnen houden

 • anneke schreef:

  Heeel graag. Op zondagavond is de geur in de gang niet tof. Voetballende zoon, hockeyende dochter. Wij hardlopen. Je wilt niet weten hoe “fris” het dan hier ruikt. Ik wil ze graag proberen. En bevallen ze ga ik zeker naar Decathlon om er meer te halen.

 • Es schreef:

  Gefeliciteerd! ! Nou waarom ik die ballen zou willen is omdat ik gewoon dus zweetkakkers heb na het lopen 😉 geërfd van mijn vader Haha. Denk dat mijn kamer waar de schoenen staan ook wat frisser gaat ruiken 😉 grt Esther # Essie_pr

 • yannickwem schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Ik zou die geurballen graag winnen omdat ik anders vroeg of laat commentaar ga krijgen van 3 vrouwen in huis(vrouw + 2 dochters). Dus om hun en dus ook mezelf een lol te doen zou het welkom zijn.

 • Hildeke schreef:

  Gelukkige verjaardag Gaby! En die geurballekes lijken mercikes inderdaad een super uitvinding! Eindelijk van die stank verlost!

 • JOan schreef:

  Waaaaaa, op de valreep (Schaam schaam) Hieperdepiep Hoeraaaaaaaaa! 29! Dat kun je minstens nog 3x doen! Dus XXX zoenen!

  EN oh ja…Sneakerballs, ik verkocht ze begin jaren ’90 al dus echt nieuw is het niet:) Maar ze zijn idd slecht verkrijgbaar! Tip aan de leverancier en de (kick) boksers onder ons; Je bokshandschoenen kunnen/zullen ook gaan ruiken dus behalve voor sneakers zijn ze ook goed om in je ‘gloves’ te stoppen! Daar zou ik ze nl voor gaan gebruiken als ik ze win! Hahahaha

 • Jaapio schreef:

  ondat er reeds dieren zijn overleden aan de gevolgen van de stank van mijn schoenen en dat.mjjn vrouw ze daarna heeft verbannen naar de schuur die 6 meter achter het huis staat… met deze balletjes mogen ze vast weer naar binnen…

 • Miranda schreef:

  Van harte! Wil altijd lekker fris ruiken, dus deze zouden super zijn! Groetjes Miranda

 • Lonneke schreef:

  Niet alleen handig voor mijn loopschoenen maar voor al mijn schoenen hihi!!!!
  Graag dus!
  Gefeliciteerd trouwens

 • Karin schreef:

  Gefeliciteerd nog met je verjaardag 🙂 wat een uitvinding deze frisse sneakerballs. Na 531 km door weer en wind, zand en over asfalt zijn mijn schoenen daar wel aan toe. Ik run nog niet over de hele wereld ….en nog niet zo lang maar geniet van iedere kilometer !

 • Anouk Stroo schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!!

  Ik zou de ballen graag willen winnen, omdat zelfs mijn katten het onaangenaam vinden 😉

  Groetjes Anouk

 • Jenn schreef:

  Gefeliciteerd nog!! Ik doe graag mee, want ik heb enorme zweetpoten in sportschoenen, en nog altijd geen goed werkende oplossing gevonden.

 • Karolien Vis schreef:

  Hiep Hiep Hoera!!
  Wat een top idee is dit zeg! Ik ben al een tijd op zoek naar iets wat in de schoenen kan. Mijn man sport veel en na een flinke training moeten zijn schoenen eigenlijk goed drogen. In de zomer gaat dit prima maar in de winter wil ik die dingen echt niet in huis. 🙂 Dit zou een goed hulpmiddeltje zijn!

 • Karin schreef:

  Super leuke actie!!!
  En een super handige prijs!
  Waarom ik dat zou willen winnen?!?
  Omdat ik na het sporten nauwelijks mijn schoenen uit mijn sporttas durf te pakken, bang dat flauw val

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *