Hieperdepiep hoera 2 jaar!

Hieperdepiep hoeraaaaaa!!!Hardloopverjaardag

Mijn 2e hardloopverjaardag is een feit. Afgelopen woensdag had ik een klein feestje tijdens het hardlopen. Oké het is eigenlijk altijd een klein feestje als ik mag hardlopen, maar dit was toch net even anders. Dit was anders omdat het precies 2 jaar geleden was dat ik voor het eerst met mijn fonkelnieuwe hardloopschoenen naar buiten ging om de 1e les van rennen met Evy te volgen. Inmiddels ben ik ruim 3000km verder (om precies te zijn 3.171,90km) en zijn die fonkelnieuwe schoenen omgedoopt tot afgeragde werkschoenen. Naast dat ik meerdere paren schoenen heb versleten heb ik er ook een hoop nieuwe vrienden bij gekregen. Het hardlopen is wel een redelijke individualistische sport (want de meeste km’s heb ik toch in mijn eentje door weer en wind gelopen), maar toch ook weer een hele sociale sport. Zodra je je een beetje op de sociale media begeeft en gaat zoeken op hardlopen kom je erachter dat er heel veel enthousiastelingen zijn. Van lieverlee leer je er steeds meer kennen en voordat je het weet kom je er zelfs een aantal tegen bij een loopje of blijken ze zelfs bij je om de hoek te wonen. En zo krijg je er steeds meer bekenden bij en op den duur ook echte vrienden. Ze leven met je mee, moedigen je aan, fleuren je op als het even niet lekker ging of geven je complimenten. Echt zo tof! Nooit geweten dat dit allemaal achter die wereld die ‘hardlopen’ heet schuilde. Ik ben superblij dat ik op 5-11-2012 de eerste les van Evy ben gaan volgen en deze ‘wereld’ ben binnengestapt. Er valt naar mijn idee nog veel meer te ontdekken in deze ‘wereld’ dus ik ben nog lang niet uitgekeken. Op naar nieuwe ontdekkingen en uitdagingen! Op naar mijn 3e hardloopverjaardag!

5 Comments

 • Nicky Broos schreef:

  Gefeliciteerd! Op naar 3.

 • Maaike schreef:

  Gab, leuk leuk. Ook een blog! Op weg naar al het mooie wat de wereld te bieden heeft op je hardloopschoenen. Gun je de mooiste plekken, beste runs en mooie PR’s. Maar vergeet niet te genieten dat je dit allemaal kan en mag! Kijk uit naar je volgende blog..

  Liefs, de cheerleader!

  • Gabriëlla schreef:

   Hey Maaike, wat een lief berichtje! En ik vergeet nooit te genieten, want hoe hard het soms ook werken is…. Genieten staat voorop! Ik hoop dat jij zelf binnenkort ook wel lekker volop mag hardlopen. Maar cheerleaderen doe je ook als 1 van de besten.

   X

 • Inge schreef:

  Super Gaby om te lezen dat je ontdekt hebt wat hardlopen allemaal met zich meebrengt. In mijn vak heb ik al heel veel mensen dat mogen laten ervaren. Hardlopen is niet alleen maar domweg rennen. Wat jij schrijft, je leert mensen kennen, nieuwe vrienden, lekker in de buitenlucht, zweten, genieten, doorzettingsvermogen, etc. Je krijgt het er allemaal bij. Geniet er lekker van. Op naar jaar 3 en heel veel plezier er suc6

  • Gabriëlla schreef:

   heey inge, thnx voor je leuke reactie! Het is inderdaad zoveel meer dan een dom stukje rennen! Voor mij begon het grotendeels als een stukje ontspanning voor naast mijn werk, maar nu dus nog veel meer. Nu ben ik alleen heel nieuwsgierig wat voor werk je dan doet 🙂
   Veel liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *