Gaby Runs on Kos part one

Kalimèra

Aangezien de internetverbinding van het hotel net zo stabiel is als de Griekse economie is er deze week even geen uitgebreid weekoverzicht inclusief foto’s, maar een kort ‘hallo, ik ben er nog berichtje’. Ik vind het jammer als ik de foto’s of helemaal niet kan plaatsen of in een baggerkwaliteit. Dus vandaar dat ik het nog even uitstel totdat ik weer een goede internetverbinding heb.

Diegene die mij ook op instagram (daar lukt het soms wel om een foto te plaatsen) hadden het waarschijnlijk al gezien, maar het is hier genieten met volle teugen. We hebben het fantastisch, we hebben prachtig weer, lekker eten en een goed hotel. Ik en mijn vriend zijn zo goed als de hele dag buiten, zwemmen, fietsen, boekjes lezen, luieren en al meerdere malen heb ik hele mooie earlybird sunriserun’s gedaan. Ik heb mooie foto’s hiervan gemaakt en zal deze dan ook proberen te plaatsen zodra ik weer een goede internetverbining heb.

Dus jullie houden het weekoverzicht nog tegoed en waarschijnlijk zal het dan ook een soort van vakantieoverzicht gaan worden. Ook het interview met Marlou van Rhijn probeer ik bij thuiskomt zo snel mogelijk te plaatsen. En als ik weer terug ben probeer ik weer wat vaker dingen te plaatsen, zoals voorheen.

Hoe gaat het bij jullie verder? Het verschrikkelijke noodweer overleeft? En nog leuke wedstrijden gelopen? Ben benieuwd.

Jàssas

13494799_1293931513969772_974591104168731602_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *