En het startbewijs voor de 20 van Alphen gaat naar….

logo
De afgelopen weken ontving ik een heleboel reacties op de winactie ‘wie staat er samen met mij aan de start van de 20 van Alphen?’. DE openingsklassieker van het wegwedstrijdseizoen EN in mijn dorp. Voor de 6e keer zal ik aan de start staan bij deze wedstrijd en ik mag dus 1 iemand blij maken die ook mag.

Tjeempie wat was het weer lastig om te kiezen, want iets wat ik dus niet kan… is kiezen. Elke keer  vraag ik mijzelf dan ook af… ‘waarom doe ik zulke acties?’,  want ik wil eigenlijk iedereen een startbewijs geven. Helaas kan ik maar 1 iemand blij maken, maar mocht je helaas niet de winnaar zijn… je kan je nog steeds gewoon inschrijven en gezellig naar mijn dorp komen. Laat het dan even weten, want dan spreken we gewoon gezellig even ergens af.

Nou ik zal jullie niet langer in spanning houden.. De winnaar van het startbewijs voor de 20 van Alphen is…

Schermafbeelding 2016-02-09 om 19.43.16

Nicole, allereerst van harte gefeliciteerd, maar ooooo zo zonde dat je zo dichtbij woont en er eigenlijk nooit loopt ;-). Op zondag 6 Maart gaat daar verandering in komen :-) . En let goed op tijdens het lopen zo kan je meteen een aantal mooie routes uitzoeken voor de lange duurlopen op weg naar de marathon van Dusseldorf. Zou je voor 13 februari de volgende gegevens voornaam, achternaam, geslacht, mailadres, geboortedatum, adres en te lopen afstand naar gaby@gabyrunstheworld.com willen mailen? Ik zorg dat je gegevens bij de juiste persoon terecht komt en er op zondag 6 Maart een startbewijs voor je klaar ligt.

Niet gewonnen?? Zie ik jou alsnog op zondag 6 Maart? Ben benieuwd, zou wel gezellig zijn :-)

In ieder geval bedankt voor de reacties en psssttt speciaal voor de dames… er komt binnenkort weer een winactie aan speciaal voor jullie. Hou mijn site in de gaten…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *