En het ‘rokje’ gaat naar…

Tot en met afgelopen dinsdag konden jullie reageren op het startbewijs voor de Rokjesdagloop op zondag 3 April. Nou ik heb het geweten… enorm veel leuke reacties, waarvoor dank! Maar helaas mag ik maar 1 startbewijs weggeven…

Voor diegene die samen met mij en vele anderen de lente gaat vieren is het haar eerste officiële loopevenement. En hoe tof om dat te ervaren tijdens zo’n leuk en vooral ook gezellig evenement. En pas op… dit soort evenementen smaken vaak naar meer…

7285f8ec197195296110899118ae0a72_f155

Gefeliciteerd Angela Veenendaal jij wint het startbewijs!
Schermafbeelding 2016-03-10 om 20.13.53

Diegene die niet gewonnen hebben, niet getreurd… de inschrijving is nog open…. Wil jij ook met mij en heel veel andere de lente vieren op zondag 3 april, klik dan hier om je in te schrijven. Zou ik in ieder geval heel gezellig vinden :-)

Angela, zou jij mij (gaby@gabyrunstheworld.com) even een mailtje kunnen sturen met jou adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en een noodnummer.

Lente-Lammetje

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *