En de Flipbelt gaat naar..

Vorige week plaatste ik een review over de Flipbelt. Een handige elastische riem waar je van alles in mee kan nemen tijdens het hardlopen. Omdat ik zo enthousiast erover was mocht ik er ook 1 weggeven namens Flipbelt Benelux. IMG_7478

Ik kreeg veel reacties binnen, waarvoor dank! Iedereen die meedeed ging met zijn/haar naam in de hoge hoed en daar kam 1 naam uit…

Jessica Lagendijk, ook wel bekend als @jesslagendijk op instagram. Van harte gefeliciteerd jessica en veel succes met de laatste loodjes richting de halve marathon van Amsterdam! Jessica wil jij je adresgegevens, maat en kleur van de Flipbelt die jij wilt hebben mailen naar gaby@gabyrunstheworld.com Schermafbeelding 2016-09-12 om 03.49.52

Heb je niet gewonnen, maar wil je alsnog wel een flipbelt aanschaffen, klik dan hier voor meer info.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe acties en verhalen, abonneer je dan nu op mijn blog of like mijn facebookpagina of instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *