Een onverwachts cadeau

Topje Pure Lime

Twee en een halve week geleden had ik mijn tweede hardloopverjaardag en om dit te vieren ging ik natuurlijk een rondje hardlopen. Toevallig viel dit samen met een training met de groep dus dat kwam mooi uit. Tijdens deze loop behaalde ik toevallig ook mijn hardloopdoel voor het jaar 2014 ‘het hardlopen van 1750km in 1 jaar’. Dit plaatste ik vol trots op instagram en toevallig werd dit opgemerkt door de website van Suzy Does It. Ik kreeg van hun het volgende leuke berichtje; Wat een prestatie! Suzy Does It geeft je graag een mooi kadootje (een seamless tanktop van Pure Lime). Gefeliciteerd en nu lekker uitrusten. Stuur je ons even een mailtje. Ik was helemaal perplex…. wat superlief en megagaaf! Ik had wel heel even argwaan, van ja tuurlijk…het zal wel. Maar goed, ik toch meteen een email gestuurd en jawel, ik kreeg netjes een mail terug. Hierin zat een link naar de website waar de tanktops op te vinden waren. Nieuwsgierig als ik ben, had ik de site al lang opgezocht en afgespeurd. Hierbij kwam ik al veel leuke kleding voor het hardlopen tegen en ook de tanktop wat ik zou krijgen. De tanktop bleek er in meerdere kleurtjes te zijn en ik had al snel bedacht dat het de knalroze zou gaan worden.

Een paar dagen later belde de eigenaresse van Suzy Does It, Susanne, om te vragen welke kleur en maat ik wilde van de tanktop.Topje Pure Lime Natuurlijk heb ik haar meteen bedankt en vertelde zij mij dat ze bezig zijn om meer vrouwen aan het bewegen te krijgen. En diegene die een mooie prestatie leveren te ‘belonen’ met een leuk cadeau. Een mooi initiatief!

Twee dagen later kreeg ik een mooi paars pakketje in mijn brievenbus en daar zat mijn superzachte pure lime tanktop in. Het is een slim fit en sluit goed op je lichaam aan. Het materiaal bestaat voor 94% uit polyamide en 6% elastaan. Deze tanktop kan je ergens onder dragen, maar is ook te dragen als gewone hardloop top.

De website van Suzy Does It heeft niet alleen kleding voor het hardlopen, maar ook voor andere sporten zoals spinning en yoga. Het is dus echt een kijkje waard! Leuke spullen voor leuke prijzen. En wat helemaal leuk is… tot aan het einde van deze maand (oké de maand is nog maar kort, dus sla snel je slag) betaal je geen verzendkosten.

Shop till you drop

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *