Een hardloopvullende dag bij het hardloopcongres

Dat hardlopen echt iets is voor de praktijk, lijkt me duidelijk. Je pakt je schoenen en je gaat lopen. Maar hoe zit het met de theorie achter het lopen? Hoe zit het met de opbouw van schema’s? Hoe zit het met voeding? Met de verschillende energiesystemen in ons lijf? Wat heeft een powernap voor invloed op het lopen? Wat heeft mentale training voor invloed op je prestaties? Misschien kan je wel al wat van deze vragen beantwoorden, maar misschien komen er nog wel meer vragen bij je op. Bij mij in ieder geval wel en daarom heb ik mij zojuist ingeschreven voor het allereerste hardloopcongres, die plaats zal vinden op vrijdag 6 juli.

Door mijn werk ben ik erop gespitst om te weten hoe bepaalde dingen werken. Wat de achtergrond is en wat je kan verwachten als er iets veranderd. Ik merk dat ik dit tijdens mijn dagelijks leven ook heel interessant vind en dat ik daarom ook met het hardlopen het hoe en wat wil weten. Het thema van het hardloopcongres is “waar theorie en praktijk samenkomen” en dat klinkt mij dus als muziek in de oren.

Tijdens het congres zijn er 4 presentaties, 2 workshops naar keuze en er zal een interview met een toptrainer en topatleet zijn. De presentaties worden onder andere gegeven door hoogleraar voeding & inspanning Asker Jeukendrup, hardlopende psychiater Bram Bakker en het Belgische trainerstalent Tim Moriau. En voor de workshops is er keuze uit 8 verschillende waaronder een marathonkenniscafe, trainen in zones en iets over blessurepreventie.

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht, want er zal een gezamenlijke lunch plaatsvinden en er zullen lekkere drankjes en hapjes zijn. Met lege handen ga je ook niet naar huis, want ze beloven een leuke goodybag en je krijgt het boek ‘de hardlooprevolutie’ van Stans van der Poel en Koen de Jong.

Het lijkt mij dus een superleuke, leerzame en inspirerende dag. Er zit echter wel een behoorlijk prijskaartje aan deze dag, maar ik heb wat leuks voor jullie kunnen regelen. Namelijk een kortingscode die een korting geeft van maar liefst €60 per persoon. De code die je daarvoor moet gebruiken is gaby2018 en dan wordt deze korting automatisch verrekend. 
Wil je wat meer info over deze dag en/of wil je je inschrijven, klik dan hier. En wie weet zie ik jou ook op vrijdag 6 juli in de Johan Cruijf Arena.

421C8D7E-86EC-4B78-9620-0BAF1267B045

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *